Merhaba, benim 4 yaşında bir oğlum var , geçen ay otizm teşhisi aldı çocuk nörologu tarafından . Oğlumla biraz oyun oynadı, çocuk onun gösterdiği herşeyi yaptı hayal gücünü kullanmasını ve bitirdiğinde oyunun karşı taraftan takdir bekleyip beklemediğini anlamaya çalıştı , tabiki bizimki öyle bir beklentiye girmedi. Sonra öğretmen görüşleri vs. Dikkate alınarak otizm dendi . Ben bunu kabullenemiyorum , hafta da iki gün bire bir özel eğitim alıyoruz . Yurtdışındayım maalesef çift dile maruz kalıyor çocuk. Oğlum ablasıyla oynuyor saklambaç oynuyor , şarkı söylüyor , kitap okumayı seviyor bazen bana okuyor “ demiş “ diyor bi de okurken . Evde çok iyi herkese selam veriyor bye yapıyor . Özellikle yabancılara bayılıyor . Arkadaş iletişimi çok iyi değil daha yeni yeni hafiften yaklaşıyor . Dışarda rahat ama dürtülerine yenil düşüyor bazen , elimi bırakmaz genelde bazen hafif gözünden kaybolur gibi yaparım hemen peşimden koşar . Bilmiyorum oğluma otizmi kondurmak istemiyorum kabullenemiyorum galiba.