En son 2018 de yazmışım sonrada hayatın koşturması ile giremedim ama hepinize selam vermek istedim burada çok gözyaşım var oğullarımın biri 6 diğeri 4,5 yaş 6 yaşında olandan hep şüphem vardı hala garip takıyor tutturma tarihe takılıp 2010 da yoktum ama 2025 te olimpiyat felan okursa şu yaşta olacağım gibi givi okuma yazma 4 yaşından beri var kendi öğrendi ama okulda ben ne maceralar bekliyor hiç bilmiyorum çok Zeki bugün söyleyin 10 sene sonra hatırlar Buda biraz korkutuyor bazı 2 senedir evden çalışıyoruz gözlemliyorum hem çok hareketli hemde çok takıyor uzunca konuşuyor o mevzu da
Devlet okuluna verdim ama sınıfta derste kalkıp ders bölmüş galiba henüz öğretmenden şikayet gelmedi ama kuralları sıraya girmeyi hiç sevmez
öğretmenin verdiği ödevleri okulda yapıypr oh evde ödev yok diyor BÖyle çakal
Ekrana öyle bağlandılar Kİ neler izliyorlar YouTube de ne laflar duyuyorlar önünü kesemedim
Birde son 1 senedir pedagogumuz var pedagog displinsizlik dışında bir problemi yok diyor ve o ikili çok iyi anlaşıyor
Ah ah küçük oğlum 3 aylıktı galiba ben buraya ağlarken Allah’ıma şükür ediyorum zaman geçti
Eskiler bazı tanıdık arkadaşlar hepinizi öpüyorum inşalllah evlatlarınız çok iyidir okul değişik bir macera bana ilk gün bir Veli oğlunuz hem hareketli hem okumayı biliyor demişti Habi diğer çocuklar ders yapar mı izin verir mi gibisinden
Belki atipik olabilir benim oğlum onca yer gezdik kimse rapor vermedi
En son 2020 barış hocaya götürdük bana daha gelmeyin dedi pedagog yine öğrencisi artık barış hoca kocama kaygılı dedi
ki ona gelen yavrular ikizler felan vardı onlar bize niye geldiniz biz zor randevu buluyoruz sizin çocuklar iyi dediler şükretmek lazım gerçekten illa standart olması gereken davranışlar bekliyoruz diye galiba böyle oluyor barış hoca daha gelmeyin dedi ama eşimin içi anca o gün rahatladı hala soruyordu hocam eminmisiniz diye
Çok yer gezdik çok kişi gördü kimisi karakteri bu değiltiremEzsiniz hem sakar hareketli başına buyruk duymayan vb olabilir oda onun mizacı dediler yapacak birşey yok
Hepimize okul hayatında mutluluklar dilerim en önemlisi o çünkü başarı Allah’ın izni ile birgün buluyor ama mutlu anne mutlu çocuk demek ,ben yine biraz kaygılandım ama yapacak birşey yok