Hanımlar mrhb lütfen banada yardımcı olabilirmisiniz,Oğlum 30 aylık önce olumlu yönlerini anlatmak istiyorum,Oğlum konuşuyor ,ikili üçlü cümleleri kuruyor,Anne süt içeyim gibi,söylediğimiz herşeyi tekrarlatıyor,eşyaları hayvanları,araçları tanıyor isimlerini biliyor.Ailedeki herkesi komşuları dahil isimleriyle çağırıyor tanıyor,Taklitte ediyor,bay bay yapıyor,öpücük veriyor.10 a kadar sayıyor,kendinden bahsederken İsmini kullanıyor,ama kendine ait birşeye benim diyor,bebek açıkmış su ver derim yapar,arabaları çarpıştırır kaza oldu der,tabi bunları ben öğretiyorum oda belli bi süre sonra taklit ediyor..Basit komutları anlıyor,uykuda yemede içmede sıkıntımız yok
Geleyim beni yiyip bitiren sıkıntılarımıza,el çırpma hareketini çok yapıyor özelllikle heyecanlandımı,tekerlerlekleri seviyor arabalarını genelde yatarak sürüyor ve tekerlereklerinş izliyor,bide son zamanlarda ismine çok duyarsızlaştı,tabi ben bunları çocuk doktorumuzla konuştum pek üstünde durmadı,ama ben hiç rahat değilim el kol çırpması bana hiç normal bi davranış gibi gelmiyor,lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşırmısınız,bide göz kontağımız gayet iyi,ve çok hareketli bi çocuk..Haftaya doktorumuzdan randevu aldım,sizlerde okuyup fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum,Rabbim hepimizin evladını korusun