Merhabalar , haftaya götüreceğim kısmetse hem özele hem devlete bir kaç doktor görsün değerlendirsin istiyorum. Çünkü artık sağlıklı düşünemiyorum bende gece yarılarına kadar araştırıyorum uykusuz kalıyorum sabah işe gidiyorum. Birde hamileyim şuanda ister istemez daha duygusalım durup aklıma geldikçe ağlıyorum bu şekilde çocuğumada faydam olmayacak . Bu şüpheye düşen her anne gibi benimde duymaktan çok korktuğun birşey şuan çocuğunuz otizmli demeleri
ama kendimi hazırlıyorumda bir taraftan buna . Sizin süreciniz nasıldı nasıl farkettiniz doktorlar nasıl yapıyorlar tespiti bir teste vs giriyormu ? Eğitim eve gelen özel öğretmenler yoluylamı gerçekleşiyor biraz bahsedermisiniz rica etsem . Allahım bu sıkıntıyı yaşayan her annenin yavrusuna şifasını versin tez zamanda sizinde çocuğunuz düzelsin inşallah . Ama geçmiş paylaşımlarınıza bakınca çocuğunuzun eve girmek istemediğini vs yazmışsınız dışarıda sizi dinlemediğini vs . Şöyle bir örnek vereyim size birebir şahit olduğum üst kat komşumuzun oğluda aynı bu şekilde acayp konuşkan bir çocuk ama annesinin yapma etme dediği hiçbirşeyi dinlemiyor dışarıdan eve zor sokuyolar . Sizdeki durum o hali konuşmadan dile getirmek sadece..