- Konu Sahibi melodi1970
- #14.081
Ya konusuyor mu şuan durumu nasıl ilerlemeniz falh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya konusuyor mu şuan durumu nasıl ilerlemeniz falh
Algısı kapalı dikkati eksik dışarıda bakar.Bir gün iyiyiz diğer gün kötü.Bu algı dikkat eksikliği göz teması hiçbiri yok. Dışarda bana hiç bakmıyo uykusu gelse bakmıyo dışarda nasıl sizinkiler
Tuhaf sesler çıkarıyor galiba bizim ki de başladı.Bazen alakasız kahkaha atar bazen ağlar kızar sebepsizce.Hergun Yeni bişeyler şimdi de gece uykularimiz berbatIsrar edersem birşey diyor ama her gun her sene farkli huy sesler gulmeler Allah yardimcimiz olsun konusmak.olsa bizim tek sorumumuz keşke
Büyüdükçe daha zorlanıyoruz Allah büyük ben artık bi ilaç düşünüyorum çok hareketli öğrenmeye kapalı yasida 5Tuhaf sesler çıkarıyor galiba bizim ki de başladı.Bazen alakasız kahkaha atar bazen ağlar kızar sebepsizce.Hergun Yeni bişeyler şimdi de gece uykularimiz berbat
Doktor bana da öyle demsti şuan küçük ama ilerde devam ederse hiperaktivite için ilaca başlarız dedi şuan 3 yasında benmkiBüyüdükçe daha zorlanıyoruz Allah büyük ben artık bi ilaç düşünüyorum çok hareketli öğrenmeye kapalı yasida 5
Benim oğlumda aynı çok hareketli dikkat verirse öğreniyor 5 yaşında kreşte hareketli diye istemediler artık son çare ilaç düşünüyorumİyi akşamlar, herkese merhaba. Dr. Tanju Sürmeli'yi araştırırken keşfettim sayfayı. 7 yaşında atipik teşhisli kızım var. 5.5 yaşında konuşmaya başladı, 3.5 yaşında tuvalet eğitimini aldı, komutları çok iyi alır, sosyal iletişimi çok güzel, hemen ortama karışır, saldırgan değildir. Büyük ölçüde bir çok şeyi aştık. Şu an yaşıtlarına göre geriden gelme durumu var. Bu sene kaynaştırma öğrencisi olarak 1.sınıfa başladı, fakat çok hareketli olması, derslerde kafasına göre takılması, dersleri ciddiye almaması, gibi nedenlerle, öğretmenimiz özel alt sınıfında birebir ders almasını önerdi.
Gelişmesini beklerken, böyle bir öneri mahvetti bizi. O kadar zor bir karar ki. İnanın ne yapacağımı şaşırdım. Geç öğrensede öğreniyor. Dikkat ederse çok da hızlı kavrıyor olayı. Pandemiyle geçti zaten okulun bir yılı. Bu hafta karar vermemiz gerekiyormuş. Okul çağında kuzuları olan anneler, bu süreci nasıl atlattınız acaba? Ders çalışması için ne gibi yöntemler denediniz?
Cocuk kuaförüne götürün makasla kesim yaptırım makineden bizimkide korkuyor biraz alıştıKızlar saç kesitirme olayını nasıl yaptınız makine sesine korkuyo kestirmek istiyırum bende. Bugun uykusu geldi dönmeye başladı çok korktum bu işi çözme ümidim kırıldı. Ama daha çook yolumuz var başındayız diorum yine ümitleniyorum
Merhabalar Kızınızın iyi durumda olmasına çok sevindim öncelikle daha iyi günleriniz olsun. Benimde suan ki korkum 1. Sınıf. Tekrar 1. Sınıfa başlasa zaten bu seneden bişey anlamamıştır çok zor bi durum ve karar inşallah herşey yoluna girerİyi akşamlar, herkese merhaba. Dr. Tanju Sürmeli'yi araştırırken keşfettim sayfayı. 7 yaşında atipik teşhisli kızım var. 5.5 yaşında konuşmaya başladı, 3.5 yaşında tuvalet eğitimini aldı, komutları çok iyi alır, sosyal iletişimi çok güzel, hemen ortama karışır, saldırgan değildir. Büyük ölçüde bir çok şeyi aştık. Şu an yaşıtlarına göre geriden gelme durumu var. Bu sene kaynaştırma öğrencisi olarak 1.sınıfa başladı, fakat çok hareketli olması, derslerde kafasına göre takılması, dersleri ciddiye almaması, gibi nedenlerle, öğretmenimiz özel alt sınıfında birebir ders almasını önerdi.
Gelişmesini beklerken, böyle bir öneri mahvetti bizi. O kadar zor bir karar ki. İnanın ne yapacağımı şaşırdım. Geç öğrensede öğreniyor. Dikkat ederse çok da hızlı kavrıyor olayı. Pandemiyle geçti zaten okulun bir yılı. Bu hafta karar vermemiz gerekiyormuş. Okul çağında kuzuları olan anneler, bu süreci nasıl atlattınız acaba? Ders çalışması için ne gibi yöntemler denediniz?
Merhabalar Kızınızın iyi durumda olmasına çok sevindim öncelikle daha iyi günleriniz olsun. Benimde suan ki korkum 1. Sınıf. Tekrar 1. Sınıfa başlasa zaten bu seneden bişey anlamamıştır çok zor bi durum ve karar inşallah herşey yoluna girer
Benim oğlumda aynı çok hareketli dikkat verirse öğreniyor 5 yaşında kreşte hareketli diye istemediler artık son çare ilaç düşünüyorum
3 senedir gidiyor zaten kreş koşmasından dolayi istemiyor bilgileride var baska kreslerde ayni malesefKızım da kreşte hareketliydi ama kreşte sorun yaşamadık Allahtan. İlk sene gittiğinde sınıftan çıkıyormuş kafasına estiğinde. İkinci sene biraz daha iyiydi, arada aşırılılıkları olsada fazla sorun yaşamadık. Bence başka kreş arayışına girin, her kreş bir değil. En başta durumunu anlatırsanız ona göre davranırlar oğlunuza.
Maşallah ilerlemenize çok sevindim inşallah bunu da aşarsınız Allah ın izniyle. Benm oğlum da şuan 3 yas 2 aylık biz eğitime yeni başladık öğretmeni algııs falan cok acık gözüme bakınca herşeyi anlıyor sadece konuşma da sıkıntı yaşıyoruz dedi. Ne söylesem tekrar ediyor taklit huyu çok iyi dedi dizinde bu mesajınıxı okuyunca bir kere daha umutlandım. İnşallah bütün yavrularımız iyileşir arkadaşları gibi olurlarİyi akşamlar, herkese merhaba. Dr. Tanju Sürmeli'yi araştırırken keşfettim sayfayı. 7 yaşında atipik teşhisli kızım var. 5.5 yaşında konuşmaya başladı, 3.5 yaşında tuvalet eğitimini aldı, komutları çok iyi alır, sosyal iletişimi çok güzel, hemen ortama karışır, saldırgan değildir. Büyük ölçüde bir çok şeyi aştık. Şu an yaşıtlarına göre geriden gelme durumu var. Bu sene kaynaştırma öğrencisi olarak 1.sınıfa başladı, fakat çok hareketli olması, derslerde kafasına göre takılması, dersleri ciddiye almaması, gibi nedenlerle, öğretmenimiz özel alt sınıfında birebir ders almasını önerdi.