- 7 Ocak 2019
- 13
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #12.161
Merhaba arkadaşlar,
uzun zaman oldu buraya girmeyeli,özelden oğlumu soran arkadaşlar olmuş,eğlum iyi durumda ilk okul 3 e gidiyor,okuma yazmayı biliyor,matematikte iyi,görsel hafıza çok iyi,arkadaşlarıyla iletişi dönem dönem sosyal yada a sosyal,
Yukarda arkadaşımın dediği gibi İNEK SÜTÜNÜ KESİN DİREK KEÇİ SÜTÜNE BAŞLAYIN!!1 sene keçi sütü içirdim çok faydasını gördüm,algısını direk açmaya başladı,möllers balık yağına başlayın,
Not:1,5 yaşına kadar normal gelişimi vardı,sonradan konuşmayı göz temasını,tamamen kesti,bırakın çarşı pazar çocuk parkına bile gitmek istemeyen bir çocuktu!!
heeee birde bu dolunay zamanını dikkate alın,internettede biraz araştırın derim!!!
Merhaba melodi oglunuz atipikmi yoksa uyaran eksikligiydi duzeldimiMerhaba arkadaşlar,
uzun zaman oldu buraya girmeyeli,özelden oğlumu soran arkadaşlar olmuş,eğlum iyi durumda ilk okul 3 e gidiyor,okuma yazmayı biliyor,matematikte iyi,görsel hafıza çok iyi,arkadaşlarıyla iletişi dönem dönem sosyal yada a sosyal,
Yukarda arkadaşımın dediği gibi İNEK SÜTÜNÜ KESİN DİREK KEÇİ SÜTÜNE BAŞLAYIN!!1 sene keçi sütü içirdim çok faydasını gördüm,algısını direk açmaya başladı,möllers balık yağına başlayın,
Not:1,5 yaşına kadar normal gelişimi vardı,sonradan konuşmayı göz temasını,tamamen kesti,bırakın çarşı pazar çocuk parkına bile gitmek istemeyen bir çocuktu!!
heeee birde bu dolunay zamanını dikkate alın,internettede biraz araştırın derim!!!
:)) yok ordaki diyetle ilgili yapilan arastirmalari okuyun diye yazmistim. Tabiki biliyorum klordioksit ne. Siz sadece turkiyede boyle birsey duydum diye yazmissiniz ya ondan sadece. Burda yapilan sadece cocugun bagirsaklarinda bir sorun ya da gıda alerjisi var mi yok mu diye yapilan testler ve bagirsaklarinin daha iyi calismasi icin yapilan diyet. Ben daha tamamen iyilesen birine sahit olmadim. Ama iyi geldigine algılarinin biraz daha acildigina sahit oldum. Biraz zor bir is oldugundan sonuna kadar diyete sadik kalan da gormedim. Muhakkak vardir ama. Almanyadan da gelen kisiler vardi hastaneye. Demek ondanmıs.Sakin ha, bir arastirin klordioxit ne? Bildiginiz camasir suyu veya desenfeksiyon icin kullanilan karisim!!! Almanya da kesinlikle yasak bu cesit bir terapi, ayni sekilde glurensiz caseinsiz bir diyet kesinlikle otizmde uygulanmiyor. Bunu yapanlar sarlatan diye geciyor.
Size bunun hakkinda o kadar makale eklemek isterdim, ama maalesef hep almanca.
Merhabalar, yeğeninizle ilgili yorum yapamayacağım ama en sağlıklı bilgiyi tabi ki işinin ehli uzmanlar verir.. Ben sizin kızınızın son durumunu merak ettim, forumdan hatırlıyorum sizi, bazı sorunlarınız vardı, şimdi ne durumda? Bilgi verirseniz sevinirim.. Herkese kolaylıklar diliyorum..Herkese merhaba birşey sormak istiyorum. Yeğenim 22 aylık. Çok nadir anne- dede gibi 3-4 kelimesi var. Yerinde kullanmıyor. Parmak ucunda yürümesi var. Sabahtan akşama kadar tv izliyor yada telefon. Göz teması bazen var ama seslendiğimiz zaman bakmıyor. İstediğini işaret etmiyor sadece geçen gün 1 kere işaret ettiğini gördüm. Kendi halinde takılır. Yemeklerle arası hiç yok genelde sütle beslenir. Sosyal gülümsemesi var. Ce e gibi oyunları sever. Oyuncaklarını bize getirip oyuna çağırmaz.sizce biz uzmana götürülmeli mi?
Dogru kurum,cocuga uygun tedavi yontemiyle anne baba ilgi sevgi ve sabriyla toparlar. Dogru kurumu buldugunuzu nasil anlarsiniz derseniz, tedavi yontemlerini otizm spektrum bozuklugunun ne oldugunu arastirdiginizda karsinizdaki uzman mi sarlatan mi az cok anlarsiniz.Uzun bir yol,sabir.En son ozel egitim merkezine gittigimde bayanin biriyle sohbete basladik onun ogluda 8 yasinda imis bana bosuna hayal kurma dedi husrana ugrarsin iyilesmeolmuyor hatta buyudukce daha sorunlu oluyorlar dedi ama burda birsuru ornek okuduk kadin beni aglatti kendide agladi duzelir ins demi hanimlar
Olacak ins demi olacak ons kurum ogretmenimiz ilgili cok ugrasiyor simdilik memnunuz dersleri artiracagiz ins sizin durumunuz nasil cevabiniz icin cok tskurlerDogru kurum,cocuga uygun tedavi yontemiyle anne baba ilgi sevgi ve sabriyla toparlar. Dogru kurumu buldugunuzu nasil anlarsiniz derseniz, tedavi yontemlerini otizm spektrum bozuklugunun ne oldugunu arastirdiginizda karsinizdaki uzman mi sarlatan mi az cok anlarsiniz.Uzun bir yol,sabir.
Konu sizin beklentilerinizle alakali aslinda. Akranlariyla arayi kapatabilirler ama sifirlamayacak. Torpulenecek bazi seyler ama her zaman ozel olacaklar. Iliskiniz de ozel olacak ayrica. Hangi yontemi kullaniyorlar bu arada.Olacak ins demi olacak ons kurum ogretmenimiz ilgili cok ugrasiyor simdilik memnunuz dersleri artiracagiz ins sizin durumunuz nasil cevabiniz icin cok tskurler
Herkese merhaba birşey sormak istiyorum. Yeğenim 22 aylık. Çok nadir anne- dede gibi 3-4 kelimesi var. Yerinde kullanmıyor. Parmak ucunda yürümesi var. Sabahtan akşama kadar tv izliyor yada telefon. Göz teması bazen var ama seslendiğimiz zaman bakmıyor. İstediğini işaret etmiyor sadece geçen gün 1 kere işaret ettiğini gördüm. Kendi halinde takılır. Yemeklerle arası hiç yok genelde sütle beslenir. Sosyal gülümsemesi var. Ce e gibi oyunları sever. Oyuncaklarını bize getirip oyuna çağırmaz.sizce biz uzmana götürülmeli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?