- 13 Temmuz 2018
- 65
- 19
- 38
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #11.481
İnternette mi bu bilgi eğer öyleyse link paylaşın lütfen
Hyper super map 2 buçuk yaş kullanabiliyor muBu arada hyper super map beyin gelişimi dışında dikkat eksikliğinde de çok faydalı.. Bu amaçla kullanılacaksa 4 yaşından sonra kullanılması doğru olur
Oğlum mesela görüntülü arama yaptıgımızda teyzesini, anneannesini görmezdi ne yaparlarsa yapsınlar şimdi teyzesi komiklikler yapıyor gözünün içine baka baka kahkahalar atıyor. Süt benim oğlumu mahvetti süt içtiği zamanlar göz teması sıfırdı. Şimdi çok daha iyi.B Bluelagoonn kefir verim o zamn bende zaten supheleniyodum inek sutunden bide 1 yasina kadar mamayla buyuttum o zaman daha iyiydi iletisimi falan bi yasindan sonra basladim inek sutune bi yildir da iciyo nasil artis oldu goz temasinda yabancilarla kurmaya basladimi biraz
Bende artık süt vermeyeceğim sadece kefir vericem bir de möller balık yağına başladım hergün veriyorum meyve suyu sıkıp içine 1 tatlı kaşığı ekliyorumOğlum mesela görüntülü arama yaptıgımızda teyzesini, anneannesini görmezdi ne yaparlarsa yapsınlar şimdi teyzesi komiklikler yapıyor gözünün içine baka baka kahkahalar atıyor. Süt benim oğlumu mahvetti süt içtiği zamanlar göz teması sıfırdı. Şimdi çok daha iyi.
Birde sütü kestikten ne kadar sonra evladınızda bu gelişimleri farkettinizOğlum mesela görüntülü arama yaptıgımızda teyzesini, anneannesini görmezdi ne yaparlarsa yapsınlar şimdi teyzesi komiklikler yapıyor gözünün içine baka baka kahkahalar atıyor. Süt benim oğlumu mahvetti süt içtiği zamanlar göz teması sıfırdı. Şimdi çok daha iyi.
Biz çok katı bir diyet yapıyoruz, gluten kazein ve şeker. 3 ay olacak diyete başlayalı. Kazeini kesince hemen bir kaç hafta içinde değişimleri farkettik. Algısal olarak açılmalar oldu ama sadece diyet yetmiyor, eğitim şart. Agresiflik ve gece ağlamalar diyetle tamamen bitti. Özellikle şekeri kesince dikkat dağınıklığı azaldı konsantrasyon arttı. Gluten diyetinin etkisini bilmiyorum belki onun da etkisi vardır ama şeker ve kazein ciddi farkettirdi. Dişleri demir kullanımından dolayı kahverengiydi şuan bembeyaz. (Şuana kadar hiç dişini fırçalamadık) diyete başlamadan önce kakası yeşil, ishal ve sindirilmemiş besinler vardı şimdi kahverengi ve tam normal olmasa da normale yakın. Buradan bile sindiriminde bir sıkıntı olduğunu anlıyoruz. Biz biyomedikal tarafta çok güçlü ilerliyoruz; diyet, takviyeler, cease terapi...eğitime de henüz başladık diyebilirim bir aba danışmanlığı firmasından hizmet alıyoruz.Birde sütü kestikten ne kadar sonra evladınızda bu gelişimleri farkettiniz
Risperdal a başladınız mı faydası oldu mu tavsiye eder misinizAyrida aksam eğitimde öğretmeninin kurduğu cümleleri kuruyor dr risperdal verdi ama henüz baslamadim korkuyorum bisey olur diye
Evet biz yogun olarak 2 yaslarinda yasadik. Her baktiginda ilgisini baska yere cekmeye calistim. Zaman zaman basaramadim zaman zaman basardim. Gittikce de söndü. Su an yan bakma var ara ara bi de eline bakma. Himm himm diye ses cikarirdi o azaldi bu basladi. Biri bitince baska bisey basliyor acikcasi. Cok takilmiyorum bu da biteektir insallah. O yaptikca uyariyorum. Yada baska bi seye yonlendirmeye calisiyorum. Oglum 4 yasinda.benim oğlumda 4 yaşına geliyor, ama şu tavana bakma olayından kurtulamadık, bir şeye çok odaklanmadıkça gözleri hep tavanda dikkat dağınıklığımı yoksa takıntımı bilemiyorum. başka yaşayan var mı bu duru mu ?
evet bizde de her şey gelip geçiyor, ama tavana bakma pek geçmedi. azalıyor çoğalıyor konuşmada öyle Allah hepimize sabır versin.Evet biz yogun olarak 2 yaslarinda yasadik. Her baktiginda ilgisini baska yere cekmeye calistim. Zaman zaman basaramadim zaman zaman basardim. Gittikce de söndü. Su an yan bakma var ara ara bi de eline bakma. Himm himm diye ses cikarirdi o azaldi bu basladi. Biri bitince baska bisey basliyor acikcasi. Cok takilmiyorum bu da biteektir insallah. O yaptikca uyariyorum. Yada baska bi seye yonlendirmeye calisiyorum. Oglum 4 yasinda.
Simdi aklima geldi ben 30 aylikken 7 ay sureli diyet yaptim ve probiyotik kullandik her gun. aslinda o zamanlar sönmustu. Algisinda da acilma olmustu. Siz yaptiniz mi bilmiyorum ama ondan da olabilir.evet bizde de her şey gelip geçiyor, ama tavana bakma pek geçmedi. azalıyor çoğalıyor konuşmada öyle Allah hepimize sabır versin.
9 aydır hasan önal diyeti yapıyoruz 2 aydırda probiyotik kullanıyoruz. algida açılma oldu bizede de artık söyleneni yapıyor, spor eğitimi aldıyoruz birde bisiklete binmeyi öğreniyor. sporun faydasını gördük diyebilirim.Simdi aklima geldi ben 30 aylikken 7 ay sureli diyet yaptim ve probiyotik kullandik her gun. aslinda o zamanlar sönmustu. Algisinda da acilma olmustu. Siz yaptiniz mi bilmiyorum ama ondan da olabilir.
Hayır sormuyordu hala da sormaz. Bu cok iyi bir sey bunu bilmelisiniz. Benim oglum halen konusmuyor. Tek tuk kelimler var ama konusmak istemiyor su an hala. Su anne baba diye yazar isimlerimizi yazar etrafta gorduklerini yazar harfleri okur sayilari renkleri biliyor. Oyun oynuyoruz. Oyuncaklari ile yerinde oynamaya da basladi. Bekliyoruz konusmasini cunku eskisinden daha cok kelimeler kullanmaya basladi.kleopat Kizim 27 aylik bu ara bazi seyleri ne diye soruyo bizden ogrenmis olmali szin oglunuzda soruyomuydu 2 yaslarindayken biliyorum ne diye sormasi iyi bisey ama bildigi seyleride soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?