- 25 Temmuz 2016
- 119
- 11
- 28
- Konu Sahibi melodi1970
- #10.401
Okudugum makalede yaziyordu dogum lekesi oluyormus genelinde ve genellikle agir metallere bagliyorlar dogum lekesini erde cok sık karsilasilan tabloymusDoğum lekesi ile ne demek istediniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudugum makalede yaziyordu dogum lekesi oluyormus genelinde ve genellikle agir metallere bagliyorlar dogum lekesini erde cok sık karsilasilan tabloymusDoğum lekesi ile ne demek istediniz
Evet cok ilgisi var bir iki makalede okudum sanirim bide kokulara bazi kokulara diyarlilik mesela benim oglan balik yaginin o igrenc kokusundan asla tiksinmez ben burnumu tikiyorum dusunun ve icmek istiyi surekli ama benim sahane parfumum yuzunden gecen emziremedim dus alip oyle emzirdimOğlumubda belinin sağ tarafında Doğum lekesi var açık kahverengi .. durumla ilgisi var mu acaba gerçekten
Bize gittiğimiz nöroloji doktoru sütlü kahve lekesi dedi bizde de var sordum değişik bir hastalık ismi söyledi netten araştırdım nf hastalığı diye geçiyor geç öğrenme öğrenme güçlüğü olabiliyormuşEvet okudugum birinde denk gelmistim bizdede var kucuk bir leke ve boyle nokta nokta dagilmis gibi
Nasil mesela annelerin kalbini kirdim derken cok anlayamadim ne dedinizkiAma acemianne şöyle diyebilirim sana daha önce ben bu platform da biraz annelerin kalbini kırdım mesela bahsettiklerimle ama sen de çok erken kendini yıpratma tabi ki tedbirli ol çok araştırmışsın buna bağlı olarak nasıl davranman gerektiğini nasıl yaklaşman gerektiğini de okumuşsındur şu an bu şekilde devam et bence ..
Ben otizme dair makalelerde okudum yabilmiyosam iki yerde debk geldim cokckisa bahsediyorduBize gittiğimiz nöroloji doktoru sütlü kahve lekesi dedi bizde de var sordum değişik bir hastalık ismi söyledi netten araştırdım nf hastalığı diye geçiyor geç öğrenme öğrenme güçlüğü olabiliyormuş
Baktimda nf hastaliginda fiziksel sikintilarda yaziyor omurga egriligi yada kemik ve deri sorunlari tumorler vs yaziyor o baska bir rahatsizlik ve cok farkli ogrwnme guclugu de yaziyor evetBize gittiğimiz nöroloji doktoru sütlü kahve lekesi dedi bizde de var sordum değişik bir hastalık ismi söyledi netten araştırdım nf hastalığı diye geçiyor geç öğrenme öğrenme güçlüğü olabiliyormuş
Sanirim sizde otizm yok dogrumu anladimAma acemianne şöyle diyebilirim sana daha önce ben bu platform da biraz annelerin kalbini kırdım mesela bahsettiklerimle ama sen de çok erken kendini yıpratma tabi ki tedbirli ol çok araştırmışsın buna bağlı olarak nasıl davranman gerektiğini nasıl yaklaşman gerektiğini de okumuşsındur şu an bu şekilde devam et bence ..
Hastalık ismini bilmiyorum tam bize sütlü kahve lekesi dedi öyle ise ne olur dedim sonuçlar çıksın bakarız dedi ondan da olabilir dedi henüz kan tahlillerine bakılamadı mr çektirmek konusunda emin değilim gittiğimiz psikiyatr mr gerek yok nöbeti yoksa dediBaktimda nf hastaliginda fiziksel sikintilarda yaziyor omurga egriligi yada kemik ve deri sorunlari tumorler vs yaziyor o baska bir rahatsizlik ve cok farkli ogrwnme guclugu de yaziyor evet
Alakasını bende tam öğrenemedim genetikte olabilirmiş sizde var mı diye sordu doktor bende sıradan doğum lekesi zannediyordum ayrıca saydı 5 taneden sonra sıkıntıymış sanırım sütlü kahve lekesiBu leke ne alaka benim oglumda da var ama kayinvalidem benim covuklarimin hepsinde oluyor demisti kafam karisti ne alaka otizmle takintiliyim ya hemn kafamda kurarim simdi
Benim oglumdaki mongol lekesime benziyor netten simdi baktimAlakasını bende tam öğrenemedim genetikte olabilirmiş sizde var mı diye sordu doktor bende sıradan doğum lekesi zannediyordum ayrıca saydı 5 taneden sonra sıkıntıymış sanırım sütlü kahve lekesi
Yok bu değil açık kahve bizimkiler
anladm canim. omurilik acikligi oluyor bazi bebeklerde kuyruk sokumunda bi leke olarak goruluyor bu da beyni etkiliyormus belkide doktorun ve arkadasin bahsettigi leke odurYok bu değil açık kahve bizimkiler
Evet benim oglumda da boyle benjm kayinvalidemde benim cocuklarimds oldu dedi. Onlar hep esmer tenliler. Doktor da cocugunuz esmer tenli olacak demisti yeni dogdugunda bu durumla ilgili. Gercekten bbuyudukce esmerlesti. Geciyormus buyudukce.ben d biyle biliyorum
Benim oglumda cimenlerden cok hoslanmazdi yapraklari ellemek istemezdi. Bir keresinde onu alip kasap a et almaya gittim rahatsiz olacak bir koku olmamasina ragmen kusmustu. Pazarda balik tezgahlarinin onunden gecersek öğürürdü. Ama su an gecti onlar. 15 aylik filandi sanirim bu anlattiklarim. Simdi 39 aylik.Oğlumun 1 yaşında bir videosu var Çimen’e yüzüstü konulunca inanılmaz rahatsız oluyor el be ayaklarını kaldırıp karın üstü dengede duruyordu biz gülüyorduk o zamanlar.. iğrenir gibi yapıyordu suratını .. 2,5 yaşa doğru değdirmeye başladı elini. Ve şu an da bile artık iyi desem de hiçbir yerine su değmeyecek ..sümüğünden bile rahatsız olup hemen siliyır