Forumu düzenli takip ediyorum, tüm yazilanlari okuyorum fakat çok nadir yaziyorum.
Oğlum böyleydi şimdi böyle, gelişmeleri bunlar diye yazıp, gelişim olarak ayni hizda ilerlemeyen çocukların annelerini incitmek istemediğimden yazmıyorum. Yanliz burası sadece eskiden beri yazan çocuğu ygb, otizm vs tanı almış annelerin tekelinde değil. Ne demek doktora bile gitmeden buraya yaziyorsunuz diyip, zaten çocuğunun durumundan endişe eden anneleri terslemek? Kırmadan terslemeden arkadaşim endişelerin yersizde olabilir ama mutlaka bir uzmana gitmelisin ancak herhangi bir gelişim geriliği vs varsa ozaman bizlerde ayni yollardan geçmiş anneler olarak yardımcı olmaya çalışırız demek bukadar mı zor? Ben içime kurt düştüğü anda doktora gitmiş ve otizm tanisı aldiğimiz gün kahrolmuş bir anneyim. Doktor randevumuza gidene kadar gece/gündüz nette nekadar makale, doktor yazisi, forum varsa hatmetmiş, taniyi aldiğimiz gün içim kavrularak sabahlara kadar ağlamış bir anneyim. Niye mi yaziyorum. Belki bende sadece okumadan yazmış olsaydım birçoğunuz (buradaki sevgi ve ilgi dolu anneleri tenzih ederek yaziyorum) senin çocugun üstün zekali git kendi kendine çocuguna tani koyma burayida meşgul etme yazacaktiniz. Biz tani almiş olmamiza rağmen buradaki pek çok tani almamiş çocuktan çok daha iyi durumdayken ben sırf kimseyi üzüp kirmamak adina soru bile sormuyorum buradaki uslup yüzünden. Sadece sessizce takip edip belki yaşadiklarimizin benzerini yaşayip buraya yazan anneler vardir diye takip ediyorum. Lütfen biraz daha duyarlı olalım. Kimse kimseyi kırmasın, hepimiz yaralı anneleriz zaten. Allah hepimize güç, kuvvet, sabır, evlatlarimizada şifa versin inşallah. Bir gün buraya bitti çok şükür yazmak umuduyla..