İnat, bizim çocukların temel taşı ona tutunuyorlar. Sizin oğlunuz da inatçı anladığım kadarıyla. Ama açılacaktır bence. Biri 2 yaşında açılır biri 3 diğeri 5 ama açılıyorlar nihayetinde. Biz son bir haftaya kadar kelimesizdik neredeyse, bir haftada 50 ye yakın şey söyledi. Aktif kullanmıyor tıpkı sizinki gibi, canı isterse sadece. benim başından beri yazdıklarımı okursanız görürsünüz.
Ben tuhaf davranışlarını daha çok kafaya takıyordum hala aynıyım konuşmak ikinci planda benim için. Yerinde oturmayı öğrenemedi, iletişimi çok zayıf , sebepsiz yere gülmeleri var
bunları yaPmasa konuşmamasını hiç dert etmem belki ama davranış bozukluğu dışarıdan bakınca çok göze batıyor.
Garip bakıyorlar oğluma bunu çok sorun ediyorum. Sizi çok iyi anlıyorum fakat yapacak bişey yok, topluma katmaktan sevgi ve ilgi vermekten başka çözümü Yok. Parka gidince moralim bozuk eve dönüyorum ama oğlum için görmezden gelmeye çalışıyorum. yolda yürürken yere uzanıp yerde sürünüyor parkta da yapıyor. Ben de onunla birlikte yere uzandım beraber süründük çok sevindi. Herkes bizi izledi parkta napim..