- 15 Ağustos 2017
- 141
- 62
- Konu Sahibi melodi1970
- #8.921
Ahhh ahh senin endiseni oyle iyi anliyorum ki canim.Oglumu krese verdigimde ondaki davranis problemleri en ust duzeydeydi.hatta kimseye vurmayan cocuk vurmus diger cocuklara.kac kez ruyalarim da cocugunuz otizmli kresimize kabul edemeyiz ozel egitime gitmesi gerekiyor dedi müdür.okadar bilinc altima islemiski ruyalarima kadar girdi.her gun korkarak cocugu almaya gidiyordum.hergun cocugunuz bugun tükürdü. bugun arkadasina vurdu bugun birinin sacini cekti vs ....ve en sonun da bekledigim ve korktugum oldu kresten almak zorunda kaldim. Peki neden bu davranislari yapan bir suru cocuk varken benim cocugumun ki neden iki kati göze batti.cunku otizm damgasi yedi.parka gidin kac tane cocuk gorursunuz birbirini iten.bizimkiler yapinca olay.Merhaba arkadaşlar , Tam herşey iyiye gidiyor toparlıyoruz diyorum yeni bir olay olmayadursun. Bu akşam oğlanı kreşten almaya gittim . Mudur karşıladı . Oğlum iki hafta dır sınıfta bir kızla çocuğa takmış durumda ya itiyor ya yüzünü yoluyormuş . Bunu bir süredir yapmamış bugün yine yapmış. Mudur ben konuşuyorum havalara bakıyor birdaha yapma dediğinde tamam deyip sonra yine yapmış. Neden takti kıza sürekli üzerine gidiyor bilmiyoruz. Evde sizde konusurmusunuz filan dedi. Konuşuyorum birşey söylemeden dudak büküyor. Böyle huyları pek yoktu açıkçası . Normalde çocukları sever onlarla oynar . Ama bu durum canımızı sıkmaya başladı .O çocuğa da üzülüyorum . Yarın öbürgün deseler çocuğu alın kreşten ne yaparım hiç bilmiyorum .
Biz anne olarak neden bu korkulari yasamak zorundayiz bizde o kreslere para ödüyoruz.neden herseyi alttan almak zorunda kaliyoruz.isyan edesim geliyor.
boyle yoneticileri egitimcileri allaha havale ediyorum.bizim cocuklarimiz ne olacak evemi mahkum edelim.egitim haklari yokmu.senin bu korkuyu duyman bile cok acı.cok uzuluyorum