- 2 Nisan 2017
- 284
- 111
- 37
- Konu Sahibi melodi1970
- #8.681
Ama daha çok minik bak benim minik oğlum 8 aylık oldu çok erken diş çıkarıldı emekleme hattaha 2 aydır ayağa kalkıyor abisi 10 aylıkti tutunup kalktığını da emekleme süreci çok önce başladı meselaBebegim on aylik bende 8 aylikken goturdum ayni sekilde bu bebegin biseyi yok dedi ayni evhamlari ben hala yasiyorum ama ben okb hastasiyim elimde degil yani.size bise anlatmak istiyorum bebegim 7 aylikti benim annemle babamla oynayip gulerken ben cagirdigimda ya da goz temasi kurmaya calistigimda oglum gozlerini benden kaciriyordu.bi de 8 aylikken bi olay yasamistim babamin kucagindaydi oglum kapida beni gordu yuzunde muzip bi gulumseme babama dondu benim seslenecegimi biliyormus gibi ben seslenince duymuyormus gibi yapti dalga gecti benimle babamda dahil herkes benimle dalga gectigini farketmisti onlar herseyi anliyor.
Ama acaip insan secer herkese gitmez bensiz durmaz ağlar felan
Sadece ismine bakmıyor diye mi doktora gittiniz
Bak 28 aylık oğlum tel sarar ona hiç göstermedm kardeşine yaparken gördü kardeşi de oda öğrendi
Alkış 6 aylıkken yaparken bugünlerde de yapmıyor ne yapayım şüphe mı ederim
Bak sürekli evde dolaşıp istediği şeyi alıyor
Mesela bir elden diğer ele birşey vermesi bile gelişim için. Çok iyimis ay ay gelişim çizelgesine uyuyor mu buna bakın
Korkmayın daha çok ama çok küçük