- 2 Nisan 2017
- 284
- 111
- 37
- Konu Sahibi melodi1970
- #8.481
Sizi uzduysem özür dilerim gerçekten ama bu farkındlk geniş birşey eşim de kabul etti bunda otizmi yok başka birşey var ya çok zor anlıyor yada fazla zeka var bilmiyorum diyor başka birşey ama farklı dedi inat var diretme var dikkatsiz kendime benzetoyorm ama geçecek gibi geliyorAhhh ahh gönül ister ki en iyi eğitimcileri kulağından tutup eve getirelim 24 saat ilgilensin. Şaka bir yana tabi, çok külfetli bir durum şu an yaptıklarımız, hem maddi hem manevi. Benim oğlum sizinki gibi değil, zaten sizin oğlunuzda uyaran eksikliği dahi Yok gayet normal bir çocuk sizinki İnanın. farklı olabilir bazı davranışları o da bir birey nihayetinde. Sinirli oluşu gayet normal gelişim basamaklarından biri de sinirli olmaları. En ufak farklılığı otizm diye adlandırırsak biz de otizmliyiz o halde.
Biz haftada 6 seans ders alıyoruz ve yetmiyor bana göre. Eğer dediğiniz yere gidersek aylık 4800 ödeme yapmamız gerekir bunu da karşılayamayız. Ama haklısınız oyun oynayarak öğretilen şey çabuk ve kalıcı oluyor deneyimleyerek öğrendim. Çocuğa zorla bişeyler öğretileceğine evde otursun bence, en azından sinirleri harap olmaz...
İnanın bir çiçek balını arı vız vız aç elli kere dedi çığlık atacaktım sakin oldum durup durup hatırlayp elim de telefon görünce YouTube bağla TV yi diyor ya böyle oldu artık çok zor sabretmek belki olması gereken bu
İnanın uyguna yapan yerler kurumlar vardır barış beye göre o bile uygun du biz haftada işte 8 saat gidicektik 1600 1500 de kreş vallla evi satmayı düşündük inanın konuşma gelmese idi ciddi terapi aldırırdrsk
2.5 yaşında barış beye tekrar gidicez yine de