- 23 Şubat 2011
- 28
- 5
- Konu Sahibi melodi1970
- #7.921
Alkis yapar
Bay bay yapmaz
Hala hic bir kelinesi yok sadece meme der emzigine
Babasi anne benim dediginde hangi odada olursa olsun gelir bizi ayirir kiskanir
Kapilari acar kapatir disari cikmak isteidiginde kapiya gider vurur anahtarla oynar
Anahtarlarin kapiya takildigini bilir takmak icin ugrasir
Bultak oyuncagi var onlari takar
Arabasini atar ve bende araba puf yaoti yani kaza yapti dememi bekler ve guler bunlarida eklemek istedim
Allah kimseyi bu caresizlige sokmasin gercekten en ufak seyi inceler oldum her bir kisiden yardimci olmasini fikrini soylenesini bekler oldum belki biri ciksrda degil der diye her gune yeni umutlarla yeni hayallerle basliyiruz hergun otizmden kurtulmanin yoklarini arastiriyorum yada otuzm degil yazan bi site bir yazi bulurun diye arastiriyorum biride derki bu gecici kalici degil oglunuz buyucek okicak meslek sahibi olavak asik olacak evlebecek cok ileriyi dusunuyirun belki ama onun icin her bir cocuk icin istegim dilegim bu onlarin gulen yuzu solmasin beni yanlis anlamayin kimseyi kirmaz uzmek istenem ama her annenin istedigini istiyirum yavrum ozgur olsn akli beyni ona bu sekilde mani olmasin istiyorum allah yardimcimiz olsun ins
Çocuğunuzun göz kapaklarında günün bazı aralıkalrında kayma farkediyomusunuz hiç ?