- Konu Sahibi melodi1970
-
melodicim çok sevindim böyle böyle alışıcak işte senin kuzu küçücükmüş daha bizde aynı bu zamanlar başlamıştık eğitime o günden bu güne neler değişti ben çok yoruldum ama oğlum için herşeye değer..bu akşamda kayınavlidemler görümcemin oğlu bizdeydi oğlum çok eğlendi ağbisi ile 9 yaşında odasından ona sesleniyo can ağbi gel buraya diyo ouncaklarını gösteriyo ona aslan oldum diyo aslan sesi çıkarıyo..namaz kılıyo bide allahım ölüyoruz gülmekten selam veriyo yere yatıp allah diye bağarıyo en son amin yapıyo tespihimi getir diyo bide annemden öğrenmiş
sen daha şanslısın canım hem ağbi hem kardeş var onların çok faydası var hep yeni şeyler öğreniyor hele küçüğü de konuşmaya başlasın gör bak herşey normale dönücek 8 ay diyorsun 8 ayda bu kadar büyük gelişim göstermesi süper okul çağına gelinceye kadar hiçbişeyi kalmıycak allahın izni ile..otizim postası diye bir blog var takip ediyormusun orda bir anne mail yazmış uzmanın yazdığı cevap okadar hoşuma gittiki bulamazssan özelden yazıyım sana
gönderdim canım özelden bu sitenin yazarı sarp bey çok eskiden bizim okul daha yeni kurulduğunda bizim okulda öğretmenmiş bende ordan duydum takip ediyorum yazdıklarını
ben ilk okuuğumda çok duygulandım uzun zaman önceydi hatta konu bile açtım kk da ilgilenen pek olmamıştı
o kadar çok kaba olacak ama geyik konu varken kimse ciddi konularla ilgilenmiyor
birde bişey sormak istiyorum çokmasumcum senin oğluna herhangi bi test filan yaıldımı ağar metaller konusunu biliyorsun bunun için bi araştırma yapıldımı yapıldıysa nasıl oluyor saçtan ve kandan bakılıyormuş bunun incelenmesini dr istiyor yoksa bizmi istememiz gerekiyor
kesinlikle canım
cerrahpaşada ahmet aydına gittim ben geçen sene ağır metal testi yaptırdım okuldan velilerden duyuyodum çünkü diyet yapanlar çok var bende diyet yaparım falan diye düşündüm sonra dedim doktora danışmadan olmaz ahmet aydının muayenesine gittim özel olarak sonra o testlerimizi yaptı kan testi istedi ama hiç bişey çıkmadı diyet uygulaması yapmayın dedi yani hiçbir yiyecekten mahrum değiliz çok şükür ağır metal birikimi vs hepsi temiz çıktı
çok güzel bende yaptırmak istiyorumda merak ettim sorucam hep unutuyorum evet ahmet aydını duydum otizmle ilgili konuları okurken birde çocuk dr muza sordum oda cerrahpaşada yapılabilir deyip ahmet aydının ismini vermişti öğretmenimizde çikolata vermiş sonra pişman olmuş acaba diyet yapıyormu diye çokta seviyor çikolatayı bi zararı olduğunu düşünmüyorum tam tersi sinirliyse verince sakinleşiyor
benim oğlumda çikolata çok sever ama yedikçe kuduruyo çocuk ordan oraya zıplıyo mutlu oldukları kesin enerji tavan yapıyobizde bişey çıkmayınca diyet yapmadık ama ahmet bey keçi sütü içmemizi önermişti inek sütüne göre daha faydalıymış inek sütü vermeyin dedi ama benim oğlum zaten süt içmeyi bıraktı
süt benimkide sevmiyor ama devam sütünü gece uykudayken farkına varmıyor emziğini çıkarıp biberonla veriyorum lıkır lıkır içiyor bu sabahta babasıyla kahvaltı yapmaya gitmişler ikisi biz uyurken çay içmiş poça yemişevet enerji hiiiiç eksilmiyor daima ayaktayız faaliyet halinde bugün çok yoruldu ama alışveriş merkezindeki gibi korku dolu gözlerle bakmadı etrafına çayır çimeni seviyor taklaaaa diyorum başını yere eğiyor popo havada yana atlıyor çamlıca çok güzeldi bugün havada öyle iyi geldi orman havası toprak enerjiyi alırmışya
siz daha bebeksiniz canım ya faceden gördüm yeni resimlerinizi çok küçük daha süt bebeği o kıyamam canım yavrum hereketli olsun boşver ben bi ara çok taktım bunu kafaya ama bakıyorum bütün çocuklar öyle arkadaşlarımın çocukları falan koltuk tepesinden inmiyorlar hiçte rahatsız değiller bende hiç bişey demiyorum artık hatta bende onunla beraber zıplıyorum atlıyorum ama okulda çok yapmıyomuş öğretmeni koşma otur deyince dinliyomuş sözünü ama oturduğu yerdede kıpır kıpır biz annemdeydik bugün yiğenlerim vardı onlarla çok eğlendi forma aldı babası fenerbahçe yolda gelirken şankiyon şankiyon fenerbahçe şankiyon diye bağıra bağıra geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?