Otizm ve Kenevir tedavisi

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
Merhaba;
Bu ara neredeyse tüm çocuklara otizm şüphesiyle yaklaşıldığı için bu konuyu açtım.

Canabidiol yani kenevirden elde edilen yağ otizm etkilerini % 47 oranında iyileştiriyormuş.

Şu linkte İngilizce kaynaklar var.
İnşallah şifa olur.

https://mobile.twitter.com/AndeleBaris/status/1059868695189696515

Nette kanserle ilgili ararken tararken kenevir yağını okudum ben de. Kansere de kullaniliyormus.

Merhaba doktorum otizmli oğluma cbd yağı verdi algı ve konuşması için kullanan ailelerimiz var mı yada bu konu hakkknda bilgisi olan var mı

Merhabalar. Evet turkiyede var. Turkiyede ilk ve tek benim firmam yani Medirevonun turkiyede satisi onayli. Doktorlarin cogu oneriyor. Bana ulasabilirsiniz detayli bilgi icin. Sertifikalarimiz mevcut ❤

Merhabalar. Evet turkiyede ilk ve tek doktorlarin onerdigi firma medirevo cbd plus. Yardimci olabilirim

Ailelerimiz cok memnun. Dun bir annemiz ukasti bana epilepsiymis oglu doktoru ilaclari birakip medirevo cbd plus kullanmaya baslamasini onermis. Size de yardimci olabilirim

Merhaba;
Bu ara neredeyse tüm çocuklara otizm şüphesiyle yaklaşıldığı için bu konuyu açtım.

Canabidiol yani kenevirden elde edilen yağ otizm etkilerini % 47 oranında iyileştiriyormuş.

Şu linkte İngilizce kaynaklar var.
İnşallah şifa olur.

Bu yag ince bagirsak tedavisi yapabiliyor mu? Otizimde ana etken ince bagirsak gecirgen ve zararli atiklarda kana geciyormus ordanda beyine. Bilmiyorum bu yag ne derece faydali olur.

Merhabalar. Evet turkiyede var. Turkiyede ilk ve tek benim firmam yani Medirevonun turkiyede satisi onayli. Doktorlarin cogu oneriyor. Bana ulasabilirsiniz detayli bilgi icin. Sertifikalarimiz mevcut ❤
Aslinda bir cok firma var simdi bir goz attim da insanlar arastirip hem kalite hem fiyat bilgileri toplasin sonucta bir kucuk sise degil kullanan epey kullancak

Kullanan var mı acaba gerçekten işe yarıyor mu ya
Cocugunuz kullancak mi o tarafini da dusunun eger sizi dinleyen cocugunuz varsa Natasha Campbell diye bir doktorun Turkceye cevrilmis kitabi var Gaps diyeti diye ve bu kadinin kendi cocugu otizimliymis ve bu diyeti onun icin gelistirmis

Cocugunuz kullancak mi o tarafini da dusunun eger sizi dinleyen cocugunuz varsa Natasha Campbell diye bir doktorun Turkceye cevrilmis kitabi var Gaps diyeti diye ve bu kadinin kendi cocugu otizimliymis ve bu diyeti onun icin gelistirmis
Ben tereddütleri kullanmakta Acaba kullanan olupta faydasını gören oldu mu onu merak ediyorum

Ben tereddütleri kullanmakta Acaba kullanan olupta faydasını gören oldu mu onu merak ediyorum
Bu yagin icinde uyusturucu etkin madde yok yani zararli degil ben hollandada bilgilerinide okudum uykusuzluk,korkular,panikler gibi seylerede iyi geliyormus otizimde de cocugun kotkularini yenebilmesi icin faydali olabilir en azindan hic kotu yan etkisi yokmus sadece her bitkide oldugu gibi etkisi azalmasin diye ayda bir hafta kullanmamak daha iyiymis yani 3 hafta kullanilcak bir hafta ara sonra yine kullanilabilirmis

Bu yagin icinde uyusturucu etkin madde yok yani zararli degil ben hollandada bilgilerinide okudum uykusuzluk,korkular,panikler gibi seylerede iyi geliyormus otizimde de cocugun kotkularini yenebilmesi icin faydali olabilir en azindan hic kotu yan etkisi yokmus sadece her bitkide oldugu gibi etkisi azalmasin diye ayda bir hafta kullanmamak daha iyiymis yani 3 hafta kullanilcak bir hafta ara sonra yine kullanilabilirmis
Anladım teşekkür ederim bilgileriniz için

Merhaba cbd içerikli kenevir yağı yani tıbbi kenevir yağı türkiye de henüz yasal değilmiş . Siz nasıl temin edebileceksiniz

X