Havale geçirdiği gün acile gittik öldü sandık yavrumu aynı gün 4 defa geçirince 1 hafta hastanede yattık bir sürü tahlil vs yapıldı hepsi temiz çıktı otizm teşhisi için doktorla görüşemedim daha bende internette ufak çapta araştırma yapınca a tipik otizm den şüphe ettiğim için endişe ediyorum kızım için yani dediğim gibi otizm teşhisi için henüz doktora gitmedimTam anlayamadim o yuzden tekrar soruyorum. Havale gecirdikten sonra doktora gitmediniz mi? Ya da otizm icin mi doktora gitmediniz?
İnşaAllah canım ☺Kizlarimiz ayni yastalar ve ayni gunde dogmuslar canim mutlu olsun tum cocuklar insallah.
Havale geçirdiği gün acile gittik öldü sandık yavrumu aynı gün 4 defa geçirince 1 hafta hastanede yattık bir sürü tahlil vs yapıldı hepsi temiz çıktı otizm teşhisi için doktorla görüşemedim daha bende internette ufak çapta araştırma yapınca a tipik otizm den şüphe ettiğim için endişe ediyorum kızım için yani dediğim gibi otizm teşhisi için henüz doktora gitmedim
Amin Allah razı olsun canim ☺Tahlillerin temiz cikmasina cok sevindim
Insallah tekrar yasamazsiniz.
Bu konu hakkında da doktora gitmedim ama nöbet geçirmesin sebebiyle çocuk nöroloji doktorunun isteği üzerine EEG çektirdik doktorumuz yıllık izinde olduğu için sonucu gosteremedik daha bu EEG dedikleri test konuşma proplemlerinide ortaya cikartiyormus galiba onu da soracağım
Kille ne yapılıyor acaba? Ağır metaller hepimizin sorunu. Ben bir ara biorezonans başladım ama, hem pahalı, hem cok meşakkatli geldiBirde agir metal bulundugu için oluyormuş benotit kilini duymuştum vucuttan metalleri temizledigine dair bir ara alacaktım fırsat olmadi
Kille ne yapılıyor acaba? Ağır metaller hepimizin sorunu. Ben bir ara biorezonans başladım ama, hem pahalı, hem cok meşakkatli geldi
Teşekkür ederim. Ben de bunu bir arastirayim :)Mesela bircok seyi vardi benim baktığım yerde, kremi, dis macunu , icme icin bişeydi.. bundada ben sordum mesela 3-6 ay için kullanın diyordu... urune gore değişiyorda yanlis hatirlamiyorsam fiyat aralığında urune göre 45 te vardi 60 da 4 -5 ay once bakmistm
bugün 3.5 yaşındaki yeğenime otizm teşhisi konuldu. hala şoktayım. orta düzeyde bilişsel gerilik varmış arkadaşlar. 2 doktor da aynısını söyledi. ne yapacağımı bilemiyorum. aynı şehirde yaşamıyoruz. ailesi allahtan maddi durumu fena olmayan insanlar. iyi bir eğitim verileceğinden şüphem yok.
biraz araştırdım ve ağlamaya başladım. benim canım şimdi gerçekten iyileşemeyecek mi? tedavisi yok mu? arkadaşlar biliyorum kabullenmek lazım ama insana zor geliyor. yani büyüdüğünde onu ne gibi sıkıntılar bekliyor? ileride durumunun farkına varacak mı? ya da yetişkin biri olduğunda evlenemeyecek mi? bağımsız yaşayamayacak mı? lütfen bilgisi olanlar nasıl bir yol izlememiz gerektiğini bilenler yorum yapsın. çok kötüyüm.
Hemen eğitime başlamalı özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde. Ne kadar erken o kadar iyi. Özel eğitimde çalıştım ben de 7 aylık down sendromlu bebeğimiz vardı eğitime gelen. Orta düzey bir gerilikten bahsediyoruz tedaviyle büyük ilerleme gösterir. Kişisel ihtiyaçlarını karşılayabilir okur yazar, müzik, resim hepsinde başarı sağlayabilir. Atıyorum özel gereksinimli olmayan bireye saat kavramını üç kerede anlatırsın öğrenir, o beş anlatmada bol tekrarla kavrar hiç sorun değil. Özel eğitim ve bol sevgi herşey mümkün.bugün 3.5 yaşındaki yeğenime otizm teşhisi konuldu. hala şoktayım. orta düzeyde bilişsel gerilik varmış arkadaşlar. 2 doktor da aynısını söyledi. ne yapacağımı bilemiyorum. aynı şehirde yaşamıyoruz. ailesi allahtan maddi durumu fena olmayan insanlar. iyi bir eğitim verileceğinden şüphem yok.
biraz araştırdım ve ağlamaya başladım. benim canım şimdi gerçekten iyileşemeyecek mi? tedavisi yok mu? arkadaşlar biliyorum kabullenmek lazım ama insana zor geliyor. yani büyüdüğünde onu ne gibi sıkıntılar bekliyor? ileride durumunun farkına varacak mı? ya da yetişkin biri olduğunda evlenemeyecek mi? bağımsız yaşayamayacak mı? lütfen bilgisi olanlar nasıl bir yol izlememiz gerektiğini bilenler yorum yapsın. çok kötüyüm.
ay teşekkür ederim. çok sevindim. hala uyuyamadım bunları düşünmekten.Hemen eğitime başlamalı özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde. Ne kadar erken o kadar iyi. Özel eğitimde çalıştım ben de 7 aylık down sendromlu bebeğimiz vardı eğitime gelen. Orta düzey bir gerilikten bahsediyoruz tedaviyle büyük ilerleme gösterir. Kişisel ihtiyaçlarını karşılayabilir okur yazar, müzik, resim hepsinde başarı sağlayabilir. Atıyorum özel gereksinimli bireye saat kavramını üç kerede anlatırsın öğrenir, o beş anlatmada bol tekrarla kavrar hiç sorun değil. Özel eğitim ve bol sevgi herşey mümkün.
inşallah ya. gerçekten bu siteye kayıt olduğum için çok mutluyum. ne güzel insanlarsınız. umarım benim kuzum da iyi bir gelişme gösterir. güveniyorum ona.Merhaba ... benim yakin bi arkadasimin cocuguna otizm teşhisi konulmustu... ikibucuk yaslari civarindaydi.. ve doktorlarin yönlendirmesiyle rehabilitasyon merkezine götürüyor egitim veriliyordu ayni zamanda kres onermislerdi.. arkadasim gercekten cok çaba gösterdi... suan taniyan herkez gorunce şok oluyor bu cocuk nasil degismis diye...! Gercekten cocuk kabak cicegi gibi acildi... yani kendini rahatlila ifade eden guzel konusan cıvıl cıvıl bi cocuk oldu... insallah sizde bu şekilde gereken eğitimi falan verdirirseniz düzelir
yarın yeniden doktora gidicek. bi gitsin gelsin her türlü alternatifi deniycez. teşekkür ederim.Gecmis olsun. Ben glutensiz beslenmenin cok faydali oldugunu duydum. Bu sekil beslenme otizmli cocuklarda güzel sonuclar veriyorlus bir arastirin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?