otizm teşhisi konuldu

Ağır metaller de otizme sebep olabiliyormuş. İlaçlarla veya daha doğal yöntemlerle ağır metallerden arındırma yapılabiliyormuş. Ailesi bu konuyu mutlaka araştırsın. İngilizce kaynaklara da baksınlar. Genel olarak ağır metallerden arınma için bazı gıda takviyeleri, özel diyetler, özel saunalar, bol uyku vs gibi metotlar kullanılıyormuş. Belki faydası olur. Umarım yeğeniniz ve ailesi için her şey çok güzel olur.

Tam anlayamadim o yuzden tekrar soruyorum. Havale gecirdikten sonra doktora gitmediniz mi? Ya da otizm icin mi doktora gitmediniz?
Havale geçirdiği gün acile gittik öldü sandık yavrumu aynı gün 4 defa geçirince 1 hafta hastanede yattık bir sürü tahlil vs yapıldı hepsi temiz çıktı otizm teşhisi için doktorla görüşemedim daha bende internette ufak çapta araştırma yapınca a tipik otizm den şüphe ettiğim için endişe ediyorum kızım için yani dediğim gibi otizm teşhisi için henüz doktora gitmedim

Tahlillerin temiz cikmasina cok sevindim

Insallah tekrar yasamazsiniz.

Gaps diyeti diye birsey duymuştum rus bir doktor otizimli çocuğunu boyle tedavi etmis, insallah hersey guzel olur.

Paketli gidalari asla vermeyin... insallah atlatırsınız

Son düzenleme:

Hatırladım sizin konunuzu cok kötü zamanlar geçirmişsiniz...insallah bir sorun olmaz...ama yaşıtlarından geri kaldi diye düşünmeyin, 10 kelime kaldi hatırladığı diyorsunuz ya yeniden başlayınca ilerleme oldu mu bol kitap okuyun ve konuşun insallah yeniden ilerler...

Birde agir metal bulundugu için oluyormuş benotit kilini duymuştum vucuttan metalleri temizledigine dair bir ara alacaktım fırsat olmadi

Otizmli çocukların çok farklı algı boyutları oluyor. Iyi bir eğitimle toplumun gayet sağlıklı bireyleri oluyorlar. Ayrica bir cok bilim /sanat dahisi otizmli. Jacob Barnett diye aratin. Asla konuşmaz, ileri derece otizm demişler, çocuk 8 yaşında üniversitesiye başlayan bir matematik dahisi çıktı

Birde agir metal bulundugu için oluyormuş benotit kilini duymuştum vucuttan metalleri temizledigine dair bir ara alacaktım fırsat olmadi
Kille ne yapılıyor acaba? Ağır metaller hepimizin sorunu. Ben bir ara biorezonans başladım ama, hem pahalı, hem cok meşakkatli geldi

Kille ne yapılıyor acaba? Ağır metaller hepimizin sorunu. Ben bir ara biorezonans başladım ama, hem pahalı, hem cok meşakkatli geldi

Mesela bircok seyi vardi benim baktığım yerde, kremi, dis macunu , icme icin bişeydi.. bundada ben sordum mesela 3-6 ay için kullanın diyordu... urune gore değişiyorda yanlis hatirlamiyorsam fiyat aralığında urune göre 45 te vardi 60 da 4 -5 ay once bakmistm

Teşekkür ederim. Ben de bunu bir arastirayim :)

Şimdi baktim konuşmaya sunlari yazmis süresi yokmus kisinin ismini karaladım reklam olmasin diye

Eklentiler

• 20170629_010605.png
    123,6 KB · Görüntüleme: 138
Gecmis olsun. Ben glutensiz beslenmenin cok faydali oldugunu duydum. Bu sekil beslenme otizmli cocuklarda güzel sonuclar veriyorlus bir arastirin isterseniz

Merhaba ... benim yakin bi arkadasimin cocuguna otizm teşhisi konulmustu... ikibucuk yaslari civarindaydi.. ve doktorlarin yönlendirmesiyle rehabilitasyon merkezine götürüyor egitim veriliyordu ayni zamanda kres onermislerdi.. arkadasim gercekten cok çaba gösterdi... suan taniyan herkez gorunce şok oluyor bu cocuk nasil degismis diye...! Gercekten cocuk kabak cicegi gibi acildi... yani kendini rahatlila ifade eden guzel konusan cıvıl cıvıl bi cocuk oldu... insallah sizde bu şekilde gereken eğitimi falan verdirirseniz düzelir

Otizmi olan çocuklar doğru eğitimle çok güzel şeyler basariyor.ilgi ve eğitimle her şeyi aşabilir

Hemen eğitime başlamalı özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde. Ne kadar erken o kadar iyi. Özel eğitimde çalıştım ben de 7 aylık down sendromlu bebeğimiz vardı eğitime gelen. Orta düzey bir gerilikten bahsediyoruz tedaviyle büyük ilerleme gösterir. Kişisel ihtiyaçlarını karşılayabilir okur yazar, müzik, resim hepsinde başarı sağlayabilir. Atıyorum özel gereksinimli olmayan bireye saat kavramını üç kerede anlatırsın öğrenir, o beş anlatmada bol tekrarla kavrar hiç sorun değil. Özel eğitim ve bol sevgi herşey mümkün.

Son düzenleme:
ay teşekkür ederim. çok sevindim. hala uyuyamadım bunları düşünmekten.

inşallah ya. gerçekten bu siteye kayıt olduğum için çok mutluyum. ne güzel insanlarsınız. umarım benim kuzum da iyi bir gelişme gösterir. güveniyorum ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…