Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kulagin dibinde ki sese bakmamasi çok enteresan amaevet, demin de yazdım mesela reklamın başladığını öteki odadan duyup geliyor.
Fazla TV izlemiyor değil mi. Mesela ortalama kaç saat izliyordur günde.
genelde kuzeni oğlumun peşinde dolanıyor, eğer yakalamaya falan çalışmıyorsa pek pas vermiyor. ne şekilde hitap edersem edeyim bakmıyor, ama reklamın başladığını öteki odadan duyup geliyor...
genelde kuzeni oğlumun peşinde dolanıyor, eğer yakalamaya falan çalışmıyorsa pek pas vermiyor. ne şekilde hitap edersem edeyim bakmıyor, ama reklamın başladığını öteki odadan duyup geliyor...
Parmak ucu yürüme,işaret parmağını asla kullanmama,kol ve elcirpma,dönme,isme tepki vermeme,göz teması kurmama,sarılmaya ve öpmeye aşırı tepki verme gibi bulgulardan tamamı veya bir kısmı var mi
Hiç bakmasın canım. İkili oyunlar oynayın bol bol konuşun. Komut alıyor mu hiç. Şunu getir topu at falan. Otizm değildir sanırım biraz üzerine düşersen düzelir inşallah.ben pek çizgi film falan açmıyorum, açık olan programlara bakıyorsa o sadece. tabi bir de reklamlar işte...
Bence hemen kötüyü düşünme.. Kaynımın çocuğu 3 buçuk yaşında konuşmaya başladı ondan önce tek heceli bir kaç kelime söyleyebiliyordu. Ve oyuncaklarını sıralama huyu vardı onda. Kaynımları da korkuttu herkes ama doktor bir şey bulamadı. Sadece çok fazla televizyon izliyor ve işaret ederek zaten istediğini yaptırıyor dedi doktorlar.. Yani her şeyin sebebi kötü olacak diye bir şey yok. Şimdi çocuk 5 yaşında bülbül gibi şakıyo.
İnşallah pazartesi günü ciddi bir şey çıkmaz canım.
Hiç bakmasın canım. İkili oyunlar oynayın bol bol konuşun. Komut alıyor mu hiç. Şunu getir topu at falan. Otizm değildir sanırım biraz üzerine düşersen düzelir inşallah.
İsmine tepki verme ve göz teması kurma bunlar en onemli şeyler bildigim kadarıyla. İnş Dr dan güzel haberlerle gelirsin.
Açıkçası şunu tavsiye edicem.cerrahpasa metabolik hastalıklara gidin.bir yolunu bulun randevu alin.hangi tıp itiz olursa olsun altında ağır metal zehirlenmeleri felan cikiyor.tas devri diyeti diye bir diyet programı ve ilaçlarla özel eğitimlerle bu rahatsızlığı atlayanlar var diye çok okuyorum.tabi bu tavsiyem Allah korusun eğer böyle bir teşhis konulursa.insallah bir şey yokturişaret parmağını kullanmıyor, bu var.
Canım kuzenimin çocuğu da ismine tepki vermiyodu. Kimseyle ilgilenmiyor, kendi etrafında dönüyordu aynı korkuyu yaşadılar. Doktorun dediği ise otizm değildi. Tüm bunlara sebep olan televizyondu. Yaklaşık 1-1.5 senedir doktor kontrolünde ve çok şükür bir şeyi kalmadı. Bu süre içinde sıfır televizyon ve tablet verildi. Sizde de böyle bir durum var mı? Çocukla ilgilenmemek de böyle yapıyor yani korkma hemen otizm diye
maalesef bebeğimle ilgilenmedm hiç, boş vaktim de vardı ama üstüne düşmedim yalnız bıraktım onu hep... televizyonu kasıtlı olarak açmıyorum ama ev halkı izlediğinden o da bazen takılıp kalabiliyor.
maalesef bebeğimle ilgilenmedm hiç, boş vaktim de vardı ama üstüne düşmedim yalnız bıraktım onu hep... televizyonu kasıtlı olarak açmıyorum ama ev halkı izlediğinden o da bazen takılıp kalabiliyor.