tabi ki canim benim kizim gecen ay 2kelimeli cümleleri bile çok sık kullanmıyordu simdi bülbül gibi ama farkettim ki ben onunla ne kadar cok konuşursam onun benden duyduğu kelimeleri bi o kadar da cok kullanıyor
Anlamiyor gibi görünse de anlıyorlar aslinda bu aralar kavga edeb birini görünce kimi cok seviyorsa koruma davranışında bulunuyor bi o kadar da rahatsix olup ağlıyor vurulmaz diye
bugün kahvakti da cay döktü ustune benim kızacağımi zannetti ve aglamakli sekikde annecim cay döküldü dedi ben birsey olmaz kizim yikarim diye güldüm o da gülümsedi artik tamamen duyguların bilincinde ben dun cok hastaydım aglamakli sekilde hasta oldum kizim dedim anne hasta oldun sen dedi öptü beni canım kuzum sanirim otizim yelpazesinden uzaklastik belki de hic değildik cunki martta 1 yıl olacak psikiyatriste gotureli bir daha da götürmedim ama ilerleme olmasaydi mutlaka götürürdum anneler hisseder demisti bir uye simdi adini hatırlayamadım evet ben ters giden bir şeyler hissetmiştim ama yaklasik 1 aydir artik o endişeyi hissetmiyorum vir anda uçup gidiverdi sanki rahatladim hafifledim rabbim güzel allahim kimseyi evladiyla sınamasın anladım ki su fani dunyada en değerli varlığımız evladımız evlatlarimiz ❤