- 4 Kasım 2022
- 391
- 193
- 29
Hangi sayfaları takip ediyorsunuz paylasirmisinizSizin adınıza çok sevindim bende kızımı 6 aylık olduğunda ergoterapist ve çocuk gelişim uzmanının değerlendirmesine götürdüm şu an için endişe etmememi söylediler.Bol bol uyaran içeren oyunlar oynayın instagramda takip ettiğim sayfalar var Zengin içerikli etkinlikler yapıyor anneler sizde her gün bir oyun hazırlayıp zaman geçirmesini sağlayın inşallah daha iyi olacaktır.
özel öğretim öğretmeni Ufuk Timuçin var o atına göre bebek ne yapmalı ne zaman endişelenmeli gibi gönderiler paylaşıyor oldukça faydalı oluyor.Cihan Çelik, Handan Kılınç ve bebekrehberi bu kişileri de takip etmenizi öneririm.Etkinlik fikirleri olarak the.way.we.play ve lovebloomlearn takip ediyorum.Hangi sayfaları takip ediyorsunuz paylasirmisiniz
2minnoşannesine alıntı yaptımHangi sayfaları takip ediyorsunuz rica etsem paylaşabilir misiniz?
Bazı şeyleri birden bırakmak kolay değil haklısınız.Açıkcası daha bırakmadım zaman içinde bırakacağım
Ee benim oğlum da bebekken heycanlaninca kollarını çırpıp gülüyordu:) şuan 5 yasin da gayet sağlıklı,Benim oğlumda 6 buçuk aylık ve yatar pozisyondayken iki kolunuda çırpar gibi yapıp heyecanlanıp gülüyor benim oglumunda bu davranışı beni çok düşündürüyor neden böyle yapiyor yada bu normal bisey mi bilmiyorum otururken yapmıyor seslenince genelde bakiyor elinden düşen nesneyi de yere bakıp arıyor bir süredir elimle gel babasi yapmayı gösteriyorum kendi kendine elini kapatıp açıyor bakiyor eline bu gece ilk defa birkez ben söylerken yaptı kızıma da 7 aylıkken öğretmiştim gel babasi yapmayı anne olmak çok zor bende oğlumu video ya alıp doktora göstermek istiyorum umarım bebeklerimiz iyidir ve sağlıkla büyürler
Masallah oğlunuza güzel bir geleceği olsun insallahEe benim oğlum da bebekken heycanlaninca kollarını çırpıp gülüyordu:) şuan 5 yasin da gayet sağlıklı,
Benimde sallanma olayı o kadat gözüme batıyorki çok üzülüyorum.Masallah oğlunuza güzel bir geleceği olsun insallah
Ama benim oğlum heyecanlanmak için bir sebep yokken de yapiyor bu hareketi o yüzden çok dikkatimi çekiyor
Bende çok üzülüyorum ama artık düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşündükçe işin içinden çıkamıyorum zaten olacak varsa düşünerek engel olamayız oğlum ayina uygun herseyi yapiyor neredeyseBenimde sallanma olayı o kadat gözüme batıyorki çok üzülüyorum.
Benim kızımın ismine dönüp bakmasında sıkıntı var bence. Siz her seslendiğinizde bakıyor mu? OğlunuzBende çok üzülüyorum ama artık düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşündükçe işin içinden çıkamıyorum zaten olacak varsa düşünerek engel olamayız oğlum ayina uygun herseyi yapiyor neredeyse
Insallah kuzularımizi sağlıkla buyuturuz
Bakmadığı da oluyor özellikle biseyle ilgileniyorsa bunu doktora sordum çok normal dedi daha büyük cocukta bakmaz başka biseylerle ilgilenirken dedi yada uykusu varsa da kesinlikle bakmıyor bence buda normal ama uykudan neşeli uyandığında keyfi yerindeyken genelde bakiyor ama daha 7 aylik yok oğlum adına bakmada 8 ve sonrasında inşallah dahada iyi olur yavrularimizBenim kızımın ismine dönüp bakmasında sıkıntı var bence. Siz her seslendiğinizde bakıyor mu? Oğlunuz
Sıkıntı yok gelişimi gayet normal. Babıldamlar günün herhangi bir saatinde olabilir bilinçli çıkarmıyorlar. Anormal olan benim kızımın neredeyse tüm gün ileri geri sallanması. Rabbim başka sert vermesin.Sizlere bir sey sorcam. Benim kızım da 6 bucuk aylik ve babildamiyor, dokfor sorun gormedi ama ben cok uzuluyorum. Babildama en geç ne zaman olmali? Yani çığlık atıyor sessiz harfleri cikariyor, ağlarken babababa diyor ama normal zamanda yapmiyor bunu.
Merhaba çok sallanırmıydı o zamanları tam net hatırlıyor musunuz? Benim kızım çok sallanıyor ve çok üzülüyorum. Çarşamba günü psikolog görecek Bakırköyde ninti danışmanlık diye bir terMerhaba az önce rehberimden resimlere bakıyordum arkadaşımın oğlunun resimleri vardı 6 aylıktı ve sallanırdı o da.Ayrıca parmakucuna başardı benimde dikkatimi çekmişti o zamanlar.Hatta sağlık ocağındaki hemşire otizm olabilir demiş arkadaşıma.Oğlu şu an 3 yaşında ve normla bir çocuk
Evet net hatırlıyorum gün boyu oradaydık be oturduğunda hep sallanıyordu.Önlem amaçlı tabiki gözlem için götürün ama kendinizi yıpratmayın henüz çok küçükler.Göz teması sosyal gülümseme yabancı farkındalığı nesne ismine dönme varsa korkmayın.Merhaba çok sallanırmıydı o zamanları tam net hatırlıyor musunuz? Benim kızım çok sallanıyor ve çok üzülüyorum. Çarşamba günü psikolog görecek Bakırköyde ninti danışmanlık diye bir ter
kuzum 7.5 aylık be hala babıldamıyor şu sıralar ga ga ge gı diyor bunları yeni öğrendiği için sürekli bunları tekrar ediyor oğlumda 10. Ayında babıldamaya başlamıştıSizlere bir sey sorcam. Benim kızım da 6 bucuk aylik ve babildamiyor, dokfor sorun gormedi ama ben cok uzuluyorum. Babildama en geç ne zaman olmali? Yani çığlık atıyor sessiz harfleri cikariyor, ağlarken babababa diyor ama normal zamanda yapmiyor bunu.
Anadolu yakasında oğlumun ergoterapisti var gözlemine çok güveniyorum kızımı ona götürdüğümde eğer otizm varsa 6 aylıkken belli olur demişti eğer yakınsanız önerebilirim.Merhaba çok sallanırmıydı o zamanları tam net hatırlıyor musunuz? Benim kızım çok sallanıyor ve çok üzülüyorum. Çarşamba günü psikolog görecek Bakırköyde ninti danışmanlık diye bir ter
Anadolu yakasında değilim ama genede öneri yapabilirseniz çok sevinirim. Gördükçe çok üzülüyorum.Anadolu yakasında oğlumun ergoterapisti var gözlemine çok güveniyorum kızımı ona götürdüğümde eğer otizm varsa 6 aylıkken belli olur demişti eğer yakınsanız önerebilirim.
İnşallah kızımın sallanmasıda geçerEvet net hatırlıyorum gün boyu oradaydık be oturduğunda hep sallanıyordu.Önlem amaçlı tabiki gözlem için götürün ama kendinizi yıpratmayın henüz çok küçükler.Göz teması sosyal gülümseme yabancı farkındalığı nesne ismine dönme varsa korkmayın.
İnşallahİnşallah kızımın sallanmasıda geçer
Goz temasi kuruyor mu? Sosyal gülümsemesi var mi? Mesela sabah uyanınca size bakip guluyor mu? Sabirim goz temasi yoksa otizmden supheleniliyor.İnşallah kızımın sallanmasıda geçer