Bende 5 aylık oğlum içim endişeleniyorum çocuk psikiyatriye götürmeyi düşünüyorum çok mu acele ediyorum
Esime diyemiyorum ki ilk goturdugumde bile cocugun biseyi yok ben sana demistim deyip durdu simdi bu endisemden bile bahsedemiyorunbaşka bir doktora daha götür o zaman canım içn kesin rahat etsin
okbniz için bebeğe hamileyken ilaç kullandınız mı ?Merhaba arkadaslar belki bazilariniz biliyordur oglumla ilgili bazi suphelerim vardi bu ay baska bi doktora goturdum ve benimle cok goz temasi kurmadigini soyledim doktor da ugrasti goz temasi kurmak icib oglum utaniyor gibi kafasini cevirdi dediki cok goz temasi kurmuyor ama otizmli bi bebek gibi de degil dedi bi psikiyatriste goturun dedi bizde psikiyatriste gittik fakat oglum uyuyordu konustuk videolar gosterdim doktor bebekte bise gorunmuyor ama uyanikken degerlendirelim dedi yarin tekrar goturcm.bi de ben okb hastasiym herkesin soyledigi gibi benim takintilarimdir insallah bunu en cok ben isterim.bu arada esime bahsedemiyordum suphemi icime atiyordum bazan kafayi yiyecek gibi oluyordum .cok zor bi donemden geciyorum yani Allahim kimseyi evladiyla sinamasin. bize de lutfen dua edin arkadaslar
Nisanliyken biraktim ilac kullanmayiokbniz için bebeğe hamileyken ilaç kullandınız mı ?
Bence bebeginiz iyi 9. Ayi falan bekleyin hala supheniz devam ederse psikiyatriye goturun rahatlayinBende daha eşime hiç bahsetmedim kendi kendimi yiyip bitiriyorum
Nette arastirmayin saglikli adami deli eder size diyorum ama ben yapamiyorum elimde degil akisina birakin.her cocugun zihinsel ozelligi farkli kiyaslamayin baska bebeklerle3-4 ay daha bu kafamdakilerle naapayım bilmiyorum ama sonu sağlık olsunda herşeye razıyım
Nettekilere bakmak insani delirtir.haklisiniz benim bi arkadasin oglu da ismine bakmiyordu annesi ovup duruyordu benim oglum hemen doner 6. Ayindan beri deyip duruyordu bize geldiler cagirdim ismiyle donmemisti esimde cagirdi yine bakmamisti.Allah cocuklarimiza saglik versin hayallerimizi gerceklestirmeyi nasip etsin.otizm olmayan 10 aylık bebeklerin çoğu bile seslenince bakmıyor..
benm kızım simetrik dizerdi herşeyi ,çamaşır mak. çok dikkatlice izlerdi bunlar otizm belirtileindenmiş.
bende çok endişelenmiştim. şimdi 5 yaşnda hiç birşey yok şükür.
annelrin geneli evhamlıdır zaten bebekleri konu olunca.
evet bir başım agrıyor yazarsın beyninde ur var a kadar gider iş..Nettekilere bakmak insani delirtir.haklisiniz benim bi arkadasin oglu da ismine bakmiyordu annesi ovup duruyordu benim oglum hemen doner 6. Ayindan beri deyip duruyordu bize geldiler cagirdim ismiyle donmemisti esimde cagirdi yine bakmamisti.Allah cocuklarimiza saglik versin hayallerimizi gerceklestirmeyi nasip etsin.
Aynen oyle ama yine de temkinli olmak da fayda var cunku gec kalininca kotu oluyor sonucuevet bir başım agrıyor yazarsın beyninde ur var a kadar gider iş..
amin inşallahhh
Nasıl atlattiniz okb yiokb hastalığı zordur. ben de yaşadım . atlattım şükür .
Nereden ulsabikitiz bu calismalara...4 hafta süreyle 7gün 24saat çocuğunun tüm ihtiyaclarini birebir, sicak ve koruyucu bir tutumla karşılamaya uyumlu, esnek, çocuğuna adapte bir annelik tutumunun bu tür durumlarda etkili bir metod olduğunu gösteren bilimsel çalışmalar var canım.
Bir dene istersen.
Sabiha paktuna Keskin (7/24 Anneye güvenli bağlanma) kitabında bulabilirsiniz.Nereden ulsabikitiz bu calismalara...
Cocugunuzla asiri fazla baski kurmayin travma olusuyor inatina yapar Allah korusun, birak oyun oynasin hergün 1 saat günde 2 defa seyrettir cizgi filmleri oyun parki arkadaslari varsa arada bi götür oraya 1 saatligeBen bebegimle surekli ilgilendim hic tv izletmedim besiginde yalniz birakmadm cocuk sarkilari soyledim oynamaya calostim ama o esnek olmayi beceremedim sanirim ogluma baski kurdum onu zorladim benimle iletisim kursun oynasin diye
1 saat mi, çok fazla.Cocugunuzla asiri fazla baski kurmayin travma olusuyor inatina yapar Allah korusun, birak oyun oynasin hergün 1 saat günde 2 defa seyrettir cizgi filmleri oyun parki arkadaslari varsa arada bi götür oraya 1 saatlige
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?