- 20 Ocak 2015
- 9.347
- 13.278
- 448
- 40
Bende 5 aylık oğlum içim endişeleniyorum çocuk psikiyatriye götürmeyi düşünüyorum çok mu acele ediyorum
Sanada baska birseyimi anlatayim 4 aylıktı sanirim heryerde ismine seslenince bakar yazıyordu ve olduğum grupta yazıyorlar filân ben cocugu çağırıyorum bakmıyor arkadan önden yok nasil uzuldum nette arastiriyorum en son ne zaman olur diye,
Neyse doktor kontrolü vardi gittik dedim ismine bakmiyor otizm olabilir mi dedim. Doktor işitme testi yaptırdınız mi dedi icimden yaw he onu geç bakmıyor diyorum otizm mi anlar miyim olsa diye söyleniyorum evet üniveriste hastanesinde yaptırdık geçti dedim... neyse ben kadinin başında otizm mi acaba yine dedm benimki kadin nereye gidiyor oraya bakıyor gülücükler agular havada ucusuyor... bakar ya ne acele ediyorsun dedi çıngırak al kulaginda salla bir sag bir sol takip etsn dedi o kulakta problem bar diye düşünüyor, neyse geldik eve ana kucağında oturuyor ben arkadan yırtıyorum kendimi ismini söyle söyle bakmıyor en son deli gibi bagirirken gülerek dönüp baktı.. o zamanda deli gibi arkasindan bagiriyordum sonra birden bakmaya başladı iste çocukları gerçekten bunaltıyoruz...varsa endiseniz doktorunuza söylin hemen psikiyatre gitmeyin.. ben göz doktoruna götürdüm ona bile sordum delilik zamanlarım gülüyorum şimdi