Otizm korkusu

evet ilgi sevgi ve sabir.bu arada tesekkur ederim boyle dusunmenize sevindim oglum benim icin cok baska o benim canim.
:)
Sen de onun canisin annesi :)
Anne ve çocuk ilişkisi de can ve canan yokmuş. İkisi de birbirinin canıymis.
Sen mutlu olunca annesi, senin canın da mutlu olacak.
Biraz rahatla, ve canını mutlu etmeye bak
Sevgiler.

:)
Sen de onun canisin annesi :)
Anne ve çocuk ilişkisi de can ve canan yokmuş. İkisi de birbirinin canıymis.
Sen mutlu olunca annesi, senin canın da mutlu olacak.
Biraz rahatla, ve canını mutlu etmeye bak
Sevgiler.
Insallah yarin yuzumuz guler ve ikimiz icin de bu izdirap biter ki ben cok umutluyum cunku videolarda gayet normal dedi suna da degineyim benim oglumla yabanci birisi konusunca utanip omzuma kapatiyor yuzunu o yuzden umutluyum benim evhamlarimdir insallah

Gönlünüzü ferah tutun
Allah yardımcınız olsun

korkmayın . utangaç bebek anlaşılan .
üzülme. zorlama.
çocuklar sandığımızdan çok daha akıllı. senin ne yapmak , ne demek istediğini tek hareketinden anlar .
ve baskıcı anne olursan çocuğun zorlanır . rahat olamaz.
bırak annesi.
tekrar doktora gidecektin bugün . gittin m i.

okb hastalığı zordur. ben de yaşadım . atlattım şükür .

Evet gittik ve doktor 8. Aydan beklediklerimizi yapiyor ismini tam bilmiyor ama 9. Ayi 10. Ayi bulabiliyor dedi oglum orda bakmadi ama evde ismine daha guzel bakiyordu cok sukur bi skinti yok.bu arafa dediginiz gibi okb igrenc bi hastalik en guzel yaslarimi mahvediyor.

Çocuğunuzu iyi yetiştirmek istiyorsanız öncelikle siz OKB tedavisi görmelisiniz.
Çok ciddi bir hastalıktır.
Lütfen yakınlarınıza yalvarın sizin yanınızda olup zorla tedaviye götürsünler.
İyileşemeyeceğinize inanıyor olmalısınız. Ama ilk basamak zaten bu.
Ne olursa olsun OKB tedavisi görmelisiniz. İleride katlanarak devam eden, büyüyen çok ciddi bir rahatsızlık.
Çocukta otizm çıkarsa(çıkmasa da) daha da fena duruma düşersiniz ataklar artar. Böylece evladınıza da bir faydanız dokunamaz.

ben bi suredir atlatmistim fakat tekrarladi bi de son cocuk doktoruna goturdugumde bana evet goz temasi cok iyi degil bi psikiyatrist gorsun deyince tabiki daha da kaygilandim evt tedavi olmam gerekiyor tekrar cok sukur eskisi gibi olmadim ben hic hastaligi reddetmedim dusuncelerimin sacma oldugunu biliyorm bildigin halde kaygilanip onemsemek yani igrenc bi hastalik.

Çok sevindim Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin

size şunu söylemek isterim ben bir anasınıfı öğretmeniyim. umarım korkunuz gerçekleşmez fakat olur da böyle bir durumla karşılaşırsanız ne kadar şanslı bir evladınız var ki siz bunu önceden fark etmişsiniz ve kabullenip doktora götürmüşsünüz. bu yıl bir kız öğrencim vardı dünya tatlı 6 yaşında anne bu arada PDR uzmanı vee çocuğuna konduramadığı için doktora götürmemiş sadece asosyal diyordu ısrarlarımızla doktora gitti ve otizm olduğu ama tedavi edilebilirliğinin çok yüksek olduğunu öğrendik. yani diyeceğim şu ki 6 yaşında fark edilmiş bir çocukta yol kat ediliyorsa bir bebekte kat edilecek yolu siz düşünün asla üzmeyin kendinizi gönlünüzü ferah tutun herşey olacağına varır Rabbim en hayırlısını bilir. Umarım sonuçları temiz çıkacaktır.

Kesinlikle dikkat etmek gerekiyor konduramamak gibi bi durum olamaz sonuc ne olursa olsun o benim evladim ve onun iyiligi icin herseyi goze alirim bana senin takintilarin falan diyenleri dinlemedim cocuk doktoru kucucuk de olsa suphelendi otizmliye benzemiyor ama psikiyatrist gorsun dediginde aninda goturdum cunku erken teshis cok onemlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…