- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi melekim_ahmet
Evhamliyizda bide karsilastirma cok yapiolar yok seninki zayif benimki kilolu annelik cocuk ve senin aranda olan ozel bi sey millet yarisa sokmus anneligi kimin ne dedigi umrumda degil..Canim bence senin de benim de yavrularımız otistik değil. Sadece tv izlettigimiz için vicdanimizin bize verdiği bi tur ceza bu evhamlar. Benimki çok şükür bi çok şeyin adını da söylüyor. Çok hızlı öğreniyor. Günde 2 -3 kelime öğrendiği oluyor. Sadece cümle kurmuyor. Sadece baba nerde mama nerde diyor. Yerici dille yazan kimselerin yanıtlarını okuyunca pişman oldum açıkçası bu postu açtığıma. Yaw arkadaş sen benim yerimde olsan şuan antidepresan kullanıyor ne ev ne çocuk umurunda değil pembe bulutlarda geziyordun :) neyse her zaman ki gibi dik durayım mücadeleye devam edeyim. Sıkma canını tatlım. Geçmiş yanıt veren arkadaşlardan biri 2.5-3 yaş aralığına dikkat ediyor doktorlar demişti . Konuşuruz yavrun. Konusur yavrum. Hem de hiç susmaz. Hatta şunu diyeyim daha da uzatıp :) yazın bi bayanla konuştuk. Kadın dediki kızım 3 yaşına kadar ane baba dışında bişey demedi. Bunalıma girdim. Doktora götürdüm. Doktor da demiş ki hocam sen çocuğu hiç konustirmamissin. Çocuk da bu rahatlığı görünce böyle bir çaba içerisine girmemiş. Kadın dediki hakkaten öyleydi. Demem o ki karakterimiz de çocuğun gelişimini etkiliyor. Sağlıklı ömürleri olsun kuzucuklarin teşekkür ederim
Dedigin gibi benim kendime hayirim yoktu yasadiklarm yuzunden cocuguma hicbisey veremedim simdi oyle degil cok sukur..
Daha cok ilgi isteyen bebek bizimkiler cnm otizmli cocuklar donuk donuk oluolar bi anormallik rahat sezilio relax )