OTİZİM Mİ NASIL BİLEBİLİRİM?

hande123456

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
26
15
8
31
Merhaba 5 aylık anneyim. Çocuğumun gelişimi normal ilerliyor. Kulaklarıyla ilgili bir problem yok duyuyor. Çıngırak, televizyon vs seslere dönüp başını çevirip bakıyor ama seslendiğim zaman duymamış gibi davranıyor. Sadece insan sesine tepkisiz kalıyor. Bu aylarda normal mi? Yada daha önce yaşayanlarda süreç nasıl devam etti tecrübesi olanlar yazabilir mi? Stresten başıma ağrılar giriyor endişeleniyorum. Rabbim evlatlarımızı korusun.

Streslenecek birşey yok tamamen normal bir süreç daha çok erken böyle bir düşünceye düşmek için

Daha 5 aylik bebekten ne gibi bir sey bekliyorsunuz daha yeni etrafini taniyor bakiyor

İnstagram videoları sürekli böyle telaşlara sebap oldu lütfen dikkate almayınno tarz şeyleri şu an küçücük bir bebek bir sürü şeyi yapar/yapamaz altında kötü bir şeu aramayın

İnstagram videoları sürekli böyle telaşlara sebap oldu lütfen dikkate almayınno tarz şeyleri şu an küçücük bir bebek bir sürü şeyi yapar/yapamaz altında kötü bir şeu aramayın
Evet bende ordan gördüm bilgi kirliliği var hangisi doğru karar veremiyorum o yüzden burda tecrübeli annelere ya da bilenlere sormak istemiştim

5 ay için çok erken. Bol bol konuşun. Göz teması kurun.

İnterneti bırakıp sizin yorumlarınızı dikkate almaya karar verdim.zaten hassas bi dönemdeyiz insanın psikolojisi bozulucak onları okudukça. Yorumunuz için teşekkğr ederim
rica ederim daha 2 gun once instagramda guncel anne isimli cocuk doktoruna bu soru sorulmus. doktor 7. aya kadar normal demis. insallah cocuklarimiz saglikla buyusunler

Merhaba. Benimki de sadece benim sesime bakmıyordu 4.aydan sonra hiç pas vermemeye başladı nerdeyse. Özellikle kakası falan varken ne alakaysa.Onun dışında 3. Kattayken aşağıdan dedesi seslendi onu bile duyup bakıyor. Ama şunu anladım ben adını seslenip seslenip teyit ettikçe beni daha fazla umursamiyor. Ama bakıp bakmaması kaygisi gutmeden oyun oynayinca daha fazla.bakiyor ve mutlu oluyor. Sanırım darliyoruz bebeklerimizi baktı mi bakmadı mi. Baktım işte ne var diyor resmen devamında bir şey istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…