• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

otelde ilk gece sonrası?

kdnkdn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
4
0
16
Ankara
merhabalar, benim bir sorum var. yakında düğün olacak, küçük şehirdeyim. düğün otelde olacak ve o gece otelde kalıp ertesi gün balayına gideceğiz. ancak şöyle bir sıkıntım var. küçük yer dediğim gibi. otelde çalışanların bile bazılarını tanıyoruz. şimdi ilk gece için yatağı nasıl korumamız lazım? kendi evimizde değiliz çünkü, ertesi gün çarşafı filan peşimizden mi toplayacağız. o halde kalsa zaten rezalet, tanıdıklardan filan gören olur. hadi bir gün erteleyelim desen ilk gece işini, ama sonrasında balayı, yine otel yine aynı sorun. var mı bir çözümü? resmen gece gündüz bunu düşünür oldum. yardımınızı bekliyorum?

canım yatakta yapmazsın, banyo da dene
yada hani çoçukların altını açmak için kullandığımız can bebeninde olan alt açma bezleri var onları kullan.))))

mutluluklar...

çok teşekkür ederim. bu alta bişey serme fikri aklıma yattı. peki kanama sadece başta mı oluyor? yani sonradan kayarsa serdiğimiz şey diye. uf utanıyorum ya, abartıyor muyum yoksa?

altına serdiğin şeyi nasıl tutturacaksın peki o an bende onu merak ettim şimdi :)
aslında benimkide senin gibi olacak, ben kendi çarşafımı götürüp sermek istiyorum otele
çarşafıma geçsin sıkıntı değilde, onun da altına geçerse, onun için napcaz peki?
çünkü bir arkadaşımın kanaması çok olmuş, yatağa serilen alizelere kadar geçmiş.
naparız öyle bir durumda :44:

valla ben sırf bunun için pike takımı yaptırıyorum çarşafı yastığı vs.
ama daha da öteye geçerse artık ıslak mendille temizliycez napalım.
önerisi olan varsa bizi aydınlatsın lütfen.
otelde ilk gecesini şeedecek bir bizmiyiz ayol :9:

hahahaha çok alemsiniz yaaa...o kadar gelmiyorki,bnden çok ama çok az geldi,peçeteye sildim leke gibi birşey:))) musluk gibi akmaz,yatağa da gelmez...işinizi görün zaten o hafif acıyla eşinizi ittiriverceksiniz hemen bi ıslak mendille silin,zaten heyecandan çişiniz de gelmiş olun gidin wc ye bi hacet giderin,ya devam edersiniz ki gelmez bidaa ya da en iisi al banyo,giy donunu uyu..:))

kızlar bu kadar ince düşünmeyin o kadar kişi evleniyo ilk gecesi otele gidiyo :9:
orda çalışanlar alışkındır bu durumlara ki zaten çok normal bi durum böyle birşey olacağı
fakat kan gelme olayı hem bayanın zarının kalınlığını dışarda mı içerde mi esnekse kan gelmez zaten birde erkeğin cinsel organının boyuna kalınlığına bağlı afedersiniz ama
alt açma örtüsü eğer çok istiyorsanız en sağlıklısı olur onlar zaten büyük biraz

bende fazla birşey olacağını zannetmiyorum zaten, abartmaya gerek yok evet de.
çok yakın bir arkadaşımınki çok fazla olmuş, onu göz önüne alarak ne gibi bir tedbir alabiliriz diye düşünüyordum :)

bencee yanınıza sıvı geçirmez yatak alezi alın serin yataga kayma oldu etti derdi yok kesin çözüm:1::1:

kızlar en guzelı buyuk bır carsaf alın yanınıza onu 2 kat yapın serın altınıza ustunede havvlu koyun zaten merak etmeyın 1 gece hemen olan cok duymadım ben ole kanda bıldıgınız sarıl sarıl akmıyor ama yanınıza mutlaka ped goturun damla damla sonrdan gelıyor mutluluklar sıze sımdıdennn :nazar:

Back