Otelde beraber kalma prosedürü hk

Dert etme madem erkek arkadaşın değil
Sorarsa isterse evlilik cüzdanını ayrı oda tutarsınız
İsterseniz aynı odaya geçersiniz
Evlimisiniz ?Siz de yada diğer kişi?
Sonrası belki sorun olur öyle bir durum varsa
Beynim yandı ya bir an
Konuşma şeklim kaydı “sen kimsiniz” gibi olmuş :olamaz:

Ay evlilik cüzdanı sorulmasın diye diye öyle bir otele düşmem umarım :skandal:
Akşam haberlerinde başıma hırkamı geçirip fuhuş baskınında yakalandı diye görüntülerim yayınlanmasın sonra :skandal:
Şaka bir yana o oteller herhalde bayağı kenar kuytu otellerdir. Kimlik vermekte sorun yok zaten bizim için.

O saatten sonra kime ne anlatabilirsin ne de dinleyen olur... :rolleyes:
Valla 5 yıldızlıdan şaşmayın butik otelmiş çok şirinmiş falan diye kanmayın sakın..
Bizim başımıza böyle olmasa da benzer bir durum geldi hayatımızın şokuydu resmen....
Butik oteller sıkıntılı.

Ben bunu hep duyuyorum ama bir şey soranına denk gelmedim henüz.

Daha çok muhafazakar konseptli oteller soruyordur.
En dandik sokak arası yerler fuhuş amaçlı sormaz, bahsettiğiniz 4-5 yıldızlı oteller de müşteri profili gereği sormaz.
Konaklamayı düşündüğünüz oteli arayıp sorun yine de, garantiye alın.

En fazla nolurki yani? Ayni odaya alamayiz derler ayri odada kalirsiniz ne fark eder
Gerekirse ayrı odada kalırız tabii ama ben bu konularda biraz kontrolcüyüm, yani ayrı odada kalacaksak önceden buna göre rezervasyon yaparım bunu bilerek giderim. Sanırım en garantisi rezervasyondan önce otele özellikle sormak olacak ki resepsiyonda sürprizle karşılaşmayayım.

Dert etme madem erkek arkadaşın değil
Sorarsa isterse evlilik cüzdanını ayrı oda tutarsınız
İsterseniz aynı odaya geçersiniz
Evlimisiniz ?Siz de yada diğer kişi?
Sonrası belki sorun olur öyle bir durum varsa
Yok evli değiliz ikimiz de.
Eğer beraber kalma imkanımız olmazsa tabii ki ayrı odalarda kalınır ama işte önceden bilip planımı programımı ona göre yapmam lazım benim, sürprizle karşılaşırsam çok sinir olurum :KK70:

Valla 5 yıldızlıdan şaşmayın butik otelmiş çok şirinmiş falan diye kanmayın sakın..
Bizim başımıza böyle olmasa da benzer bir durum geldi hayatımızın şokuydu resmen....
Butik oteller sıkıntılı.
Ay Allah korusun, hazır yanımda erkek de var valla anlatamam derdimi :KK70: Allah korusun ya :KK70:

Ben bunu hep duyuyorum ama bir şey soranına denk gelmedim henüz.

Daha çok muhafazakar konseptli oteller soruyordur.
En dandik sokak arası yerler fuhuş amaçlı sormaz, bahsettiğiniz 4-5 yıldızlı oteller de müşteri profili gereği sormaz.
Konaklamayı düşündüğünüz oteli arayıp sorun yine de, garantiye alın.
Evet ben de hep duyuyorum o yüzden sorayım dedim. Oteline bağlı bir şey göründüğü kadarıyla.

Otelden otele fark oluyor. Biz şimdiki eşimle sevgiliyken çok tatile gittik tatil yerlerinde ya da büyük otellerde sıkıntı olmadı. Tek sıkıntıyı eve dönmek zor geldiği için sultanahmette kalalım bi gece dedik, orda yaşadık, otele almadılar. Evlilik cüzdanı türkler için şartmış, yabancılar da sorun yokmuş. Kendi içlerinde namus bekçiliği yapıyorlar yani işin özü. Bu olay 4 sene önceydi.

Şimdiye kadar eşimle en az 20 tane farklı otelde konaklama yapmışızdır, hiç sorana denk gelmedim. Kimlik zorunlu, ancak evlilik cüzdanın da herhangi bir zorunluluk yok. Ancak şu olabilir, muhafazakardır veya aile işletmesi olabilir, fuhuş gibi şeylerden çekindikleri için sorabilirler. Her ihtimale karşın rezervasyon yaparken sorsanız iyi olur.

Butik oteller sıkıntılı.
Dediğin gibi yıllar önce başıma geldi
Gemiyle Kıbrısa gideceğim bir zamandı
O gün bugün arabayla gelmedikten sonra tövbe ettim gemiye
Ozamanlar öğrenciyim
Geldim taşucuna
Bir fırtına bir fırtına seferler iptal dediler sabah kalkma ihtimali car dediler
Ben de tuttum hoş görünen bir minik hoş otel gibi birşey
Be bilirim be anlarım o Zaman
Aksilik bu ya,kist oluştu bacak kısmımda vajina yakınları diyeyim
Acıdan kıvranıyorum
İneyim şu resepsiyona bir ağrı kesici dilleneyim dedim gece yarısı
İndim merdivenlerden 10 a yakın polisle göz göze geldik
Ne oluyor diye bşr panik sardı beni
Kimliğimi istediler verdim öğrenci kimliğimi de verdim
Adam beni kayıt etmemiş oraya
Adamı nasıl azarlıyor
Bu kıza birşey olsa sen bildirmediği için yerini
Nasıl yol izleyeceğiz diye azarlıyordu polisler
Sonra bana döndüler niye burayı seçtin dediler
Fuhuş yapılan bir yermiş
Aralarında bir polisi gümrükte görmüştüm giriş çıkış için soru sormuştum hatırladı yüzümü
O polis sağolsun amiriydi galiba denekki
Amirim kız doğru söylüyor öğrenci ve yolcu o dedi
Ama sabahı zor ettim

Konya da bir erkek arkadaşım kız arkadaşıyla ayrı odalar tutup otele giriş yapıyorlar. Kız daha sonra erkek arkadaşının odasına gidiyor. 5-10 dk sonra kapı çalınmış. Resepsiyon müdürü; aynı oda da kalmamaları konusunda uyarmış. Kameradan izlemişler.
Var yani oluyor, neler duyuyoruz.
Oteli, pansiyonu, şehri vs farklı farklı.
Her yerde prosedür farklı işliyor.

Ozamanlar öğrenciyim
Geldim taşucuna
Bir fırtına bir fırtına seferler iptal dediler sabah kalkma ihtimali car dediler
Acıdan kıvranıyorum
Adamı nasıl azarlıyor
Fuhuş yapılan bir yermiş
Aralarında bir polisi gümrükte görmüştüm giriş çıkış için soru sormuştum hatırladı yüzümü
Ama sabahı zor ettim
:KK57::KK57:
Ayy valla ucuz atlatmışsınız, çok geçmiş olsun.
Fuhuş baskını deyince hep dizilerdeki sahneler gözümün önüne geliyor, odalardan beyaz atletlerle boxerlarla çıkan göbekli dayılar falan:skandal:

:KK57::KK57:
Ayy valla ucuz atlatmışsınız, çok geçmiş olsun.
Fuhuş baskını deyince hep dizilerdeki sahneler gözümün önüne geliyor, odalardan beyaz atletlerle boxerlarla çıkan göbekli dayılar falan:skandal:
Kötü insanların elinde para olursa
Açar öyle oteller
Adam otel değil şey işletiyormuş mübarek
Ve düşünsene polise bildirmiyor gece polise faxladıkları raporda ismim yok
Bu Ne art niyet bu Ne pislik bir insanmış

Problem olmuyor yalnız devlete atanırsanız hakkınızda yapılacak güvenlik soruşturmasında olumsuz olabildiğini duydum

Ozamanlar öğrenciyim
Geldim taşucuna
Acıdan kıvranıyorum
Adamı nasıl azarlıyor
Fuhuş yapılan bir yermiş
Ama sabahı zor ettim

Biz de küçük şirin minik bi otel diye kandık ama gerçekten güzeldi otel. Bookingten bulmuştuk.
Ama otel görünümlü meyhanemsi biryermiş.
Alt katı resttoran gibi düzenlemişler konsomatris olarak çalışan iranlı kadınlar vardı sürüyle.
Artık üst katta da başka hizmetler veriyorlardı büyük ihtimalle :KK70:
Kapıyı bacayı berkitip durduk sabaha kadar
Polis basarsa ne diecegimizi düşünerek ::deli:

Hanımlar merhaba,

Birkaç hafta sonra erkek bir arkadaşımla beraber başka bir şehre gezmeye gideceğiz. Aynı odada kalmayı planlıyoruz ama evli olmayan bir kadın ve erkeğin aynı odada kalmasında otellerde sorun çıkabilir mi? Daha önce evlilik cüzdanı olmadan falan kalınmadığını okumuştum ama halen bu uygulama yürürlükte mi? Gerçi düşününce millet sevgilisiyle tatillere gidiyor, öyle olsa gidemezdi ama ne bileyim her şey olabilir :deli:

Yani öyle resepsiyonun dünyadan haberinin olmadığı veya her şeye göz yumduğu ara sokak otellerinden bahsetmiyorum, üç yıldız dört yıldız büyük otellerden bahsediyorum.

Otelleri arayıp da sorabilirim tabii ama genelgeçer bir uygulama varsa tek tek aramak istemiyorum, ona göre otel bakarım diye düşündüm.

Teşekkürler şimdiden.

bu adam bir süre çıktık vs dediğinizle aynı kişi mi yoksa geçmişten gelen bir arkadaş mı? aynı evde kalmak farklı,aynı odada kalmak farklı bu arada bana göre... tek oda içinde nasıl giyineceksiniz nasıl duş alacaksınız nasıl lavaboya gideceksiniz.
bir de gerçekten herkese güvenmemek lazım.

Istanbulda ve Antalyada erkek arkadasimla ayni odada kaldik, iki sehirde de hic soran olmadi. Sadece kimlik aldilar. Bildigim kadariyla 3 yildiz ve uzeri otellerin nikah cuzdani sormaya haklari yok.. Daha dusuk kaliteli yerler soruyor genelde.

Biz de küçük şirin minik bi otel diye kandık ama gerçekten güzeldi otel. Bookingten bulmuştuk.
Ama otel görünümlü meyhanemsi biryermiş.
Alt katı resttoran gibi düzenlemişler konsomatris olarak çalışan iranlı kadınlar vardı sürüyle.
Artık üst katta da başka hizmetler veriyorlardı büyük ihtimalle :KK70:
Kapıyı bacayı berkitip durduk sabaha kadar
Polis basarsa ne diecegimizi düşünerek ::deli:
Ay kabus gibi.
Artık üçe beşe bakmayıp adam gibi bir otel bulmak farz oldu. Durduk yere heyecan aramaya gerek yok.

bu adam bir süre çıktık vs dediğinizle aynı kişi mi yoksa geçmişten gelen bir arkadaş mı? aynı evde kalmak farklı,aynı odada kalmak farklı bu arada bana göre... tek oda içinde nasıl giyineceksiniz nasıl duş alacaksınız nasıl lavaboya gideceksiniz.
bir de gerçekten herkese güvenmemek lazım.
Yok o değil, onunla hala birbirimizi görmezden geliyoruz :) Bu normal bir arkadaşım.

Yurtdışına gittiğimde hostellerde kaldığım da oldu, kalabalık odalarda birbirini tanımayan bir sürü insanla beraber. O yüzden giyinmek vs sorun olmuyor, en fazla alırız kıyafetleri birimiz tuvalette birimiz odada giyiniriz. Babamla aynı odada kaldığımda da bu şekilde yapmıştım.
Dediğiniz doğru tabii ki, güvenilmeyecek biriyle aynı odada kalınmaz ama uzun yıllardır arkadaşım, sorun yok.

Problem olmuyor yalnız devlete atanırsanız hakkınızda yapılacak güvenlik soruşturmasında olumsuz olabildiğini duydum

Hayır öyle bir şey yok. Fuhuş yaptığı tesbit edilirse ya da bu yönde güçlü bir şüphe varsa evet sorun olur. Memur olamadığı gibi asker ve polisle ya da kritik kurumlardaki personelle evlenemez.
Yoksa nikahsız yasayan tonla memur var. Öncesinde de öyle yaşayan bir sürü insan var. O zaman kimse memur olamazdı.

X