Aaa yazma diye bir şey yok yaniUltra her şey dahilde kalmıştık balayında, otelin farklı yerlerinde farklı bistro tarzı yerler vardı birinde 10-00 arası birinde 24 saat gibi ayrı ayrı saatleri vardı alkollerin. Alırken de adımıza yazılmıyor zaten her şey dahil yazmalarının anlamı yok, o yüzden o konuda sorun olacağını sanmam ama sizi birebir tanıyor ve takip ederse o kısmını bilemem
Yok yok yazma yok, ekstra bi takip de etmeyecekse güzel. Çok keyif alırsınız umarım, her kafeye girip yiyip içip hiçbir şey ödemeden kapıdan çıkıyor olmak bana aşırı keyif vermişti paralel bi evrende yaşıyor gibiAaa yazma diye bir şey yok yaniçok sevindim bu söylediğinize. O zaman anlamayacaktır arkamızdan da kovalayacağını sanmıyorum. Çok teşekkür ederim yanıtınız için balayı içimizde kalmıştı o yüzden eşimde ben de ekstra heyecanlıyırz :)
Ailem aşırı muhafazakar olmasa da alkol vs sevmezler ve duyarsa kalbi kırılır rızası olmaz. Babam sayesinde 8 ay geç gelen bir balayı yapıcaz o yüzden de gönül rızasını düşünüyorum elbette.Öğrense n'olacak dövecek sövecek mi
Çook teşekkür ederiimYok yok yazma yok, ekstra bi takip de etmeyecekse güzel. Çok keyif alırsınız umarım, her kafeye girip yiyip içip hiçbir şey ödemeden kapıdan çıkıyor olmak bana aşırı keyif vermişti paralel bi evrende yaşıyor gibibol bol eğlenin
Öyleyse dışarda tüketinAilem aşırı muhafazakar olmasa da alkol vs sevmezler ve duyarsa kalbi kırılır rızası olmaz. Babam sayesinde 8 ay geç gelen bir balayı yapıcaz o yüzden de gönül rızasını düşünüyorum elbette.
O zaman ben bi rezervasyon kontrolü için arayacaktım zaten oteli bununla ilgili de bilgi almak için arayım çok teşekkür ederim.
Orangegreysky ın dediği gibi ultra her şey dahil mi yoksa her şey dahil şeklinde mi onu öğrenin bence ona göre hareket edin. Bizim kaldığımız yerde ultranın da ultrası varmış o zaman öyle demişlerdi Çıkışta o dönem 700 tl fiyat farkı ödemiştik garip bir şekilde sizin başınıza gelmesin