Otel tatili

eseross

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2024
1.056
2.726
Merhaba, babam bir güzellik yaptı ve eşimle beni bir kaç günlük tatil için kuşadasına yolluyor. Otelimizi ayarlamış ancak otelle ilgili şöyle bir detay var, normalde rezervasyon babamın adına ancak otelde tanıdığı çalışan varmış biz ilk giriş yaparken yardımcı olacakmış. Babam açık açık alkol kullanıyor mu eşin doğru söyle dedi hayır dedim ancak ikimizde kullanıyoruz. Özellikle her şey dahil ayarladığı bu otel tatilinde de kullanmak istiyoruz acaba otelde ki çalışan anladığım kadarıyla üst kademe birisi bizim aktivitelerimizi görür mü ? Çünkü babam arayıp soracaktır arkadaşını güzel ağırlayabildiniz mi diye :') Diğer sorum da şu ki balayı dönemi başımızda bir bela vardı ve biz tam anlamıyla balayı yapamamıştık ilk defa otel tatili yapıcam nasıl oluyor bilen var mı ? Her saatte istediğimiz gibi şipariş verip istediğimiz aktiviteye katılabiliyor muyuz ?
Şimdiden bu cahilliğimiz mazur görüp yanıtladığınız için teşekkür ederim.

Ultra her şey dahilde kalmıştık balayında, otelin farklı yerlerinde farklı bistro tarzı yerler vardı birinde 10-00 arası birinde 24 saat gibi ayrı ayrı saatleri vardı alkollerin. Alırken de adımıza yazılmıyor zaten her şey dahil yazmalarının anlamı yok, o yüzden o konuda sorun olacağını sanmam ama sizi birebir tanıyor ve takip ederse o kısmını bilemem 🥲

Ultra her şey dahilde kalmıştık balayında, otelin farklı yerlerinde farklı bistro tarzı yerler vardı birinde 10-00 arası birinde 24 saat gibi ayrı ayrı saatleri vardı alkollerin. Alırken de adımıza yazılmıyor zaten her şey dahil yazmalarının anlamı yok, o yüzden o konuda sorun olacağını sanmam ama sizi birebir tanıyor ve takip ederse o kısmını bilemem 🥲
Aaa yazma diye bir şey yok yani :KK70: çok sevindim bu söylediğinize. O zaman anlamayacaktır arkamızdan da kovalayacağını sanmıyorum. Çok teşekkür ederim yanıtınız için balayı içimizde kalmıştı o yüzden eşimde ben de ekstra heyecanlıyırz :)

Mümkün değil böyle bir şey 😅 ha sadece odanızdaki minibardaki alkolleri tüketmeyin sürekli bardan discodan vs alırsınız. Onun haricinde milletin çetelesini tutacak değiller ya 😂

Aaa yazma diye bir şey yok yani :KK70: çok sevindim bu söylediğinize. O zaman anlamayacaktır arkamızdan da kovalayacağını sanmıyorum. Çok teşekkür ederim yanıtınız için balayı içimizde kalmıştı o yüzden eşimde ben de ekstra heyecanlıyırz :)
Yok yok yazma yok, ekstra bi takip de etmeyecekse güzel. Çok keyif alırsınız umarım, her kafeye girip yiyip içip hiçbir şey ödemeden kapıdan çıkıyor olmak bana aşırı keyif vermişti paralel bi evrende yaşıyor gibi 😅 bol bol eğlenin 🧡

Yok yok yazma yok, ekstra bi takip de etmeyecekse güzel. Çok keyif alırsınız umarım, her kafeye girip yiyip içip hiçbir şey ödemeden kapıdan çıkıyor olmak bana aşırı keyif vermişti paralel bi evrende yaşıyor gibi 😅 bol bol eğlenin 🧡
Çook teşekkür ederiim 😅

Orangegreysky Orangegreysky ın dediği gibi ultra her şey dahil mi yoksa her şey dahil şeklinde mi onu öğrenin bence ona göre hareket edin. Bizim kaldığımız yerde ultranın da ultrası varmış o zaman öyle demişlerdi :KK70: Çıkışta o dönem(o zamanın parası) 700 tl fiyat farkı ödemiştik garip bir şekilde sizin başınıza gelmesin :KK70:

Son düzenleme:

Orangegreysky Orangegreysky ın dediği gibi ultra her şey dahil mi yoksa her şey dahil şeklinde mi onu öğrenin bence ona göre hareket edin. Bizim kaldığımız yerde ultranın da ultrası varmış o zaman öyle demişlerdi :KK70: Çıkışta o dönem 700 tl fiyat farkı ödemiştik garip bir şekilde sizin başınıza gelmesin :KK70:

O zaman ben bi rezervasyon kontrolü için arayacaktım zaten oteli bununla ilgili de bilgi almak için arayım çok teşekkür ederim.

Otel paketinin neleri kapsayıp kapsamadığını açıkça sorun, ayıp değil ben de sorarım. Temel olarak ücretli olanlar adınıza kaydedilir. Beleş olanları kim içmiş bakan olmaz. Odaya konulan yiyecek içeceklerde özellikle ikramdır yazmıyorsa onlar da ücretlidir. Oteldeki aktiviteleri haber veren broşür ya da uygulama vardır zaten oradan bakarsınız aktivitelere

Her şey sahilde eğer hiç kimse ne yapıldığını sorgulayamaz inanılmaz kalabalık oluyor elinize alıp oturacaksınız sadece. Adam sizi görürse bilir yalnızca; onun içinde bunu çok dert ediyorsanız 2 tane termos alıp götürün içeceğinizi alınca içine koyun dışardan görünmez, termos görüp sorarsa gazı kaçıyor ısınıyor dersiniz (gazlı içecek olduğun düşünür). Bazen her şey dahil otellerde alkolsüz giril oluyor alkol hariç her şey dahil olmuş olabilir; o da bileklik renginizden anlaşılıyor, eğer bilekliğiniz alkolsüz ger şey dahilse size bardan vs alkol vermezler ücreti ödenmediği için.

Bu arada otelde mütedamediyen yiyecek bir şeyler gün aktiviteleri olacaktır hepsini yapmaya zamanınız yetmez. Eğer otelin adını biliyorsanız Google’dan arayın; yiyecekler aktiviteler sıralanmış oluyor. Alkolsüz her şey dahil satılıyor mu onu da görürsünüz. İçip görmeyeceğinizi anlamak için.

Gittiğin , gideceğin otele göre farklılık gösterir bu tür aktiveteler ; en uygun'a bir göz at bence değerli arkadaşım.
Her fiyata uygun çok güzel uygun oteller var .

X