otel kayıtlarının fazla sayıda olması memuriyete engel mi?

eşim askeriyede asker olmayan bir personel. bizim eve gelip konu komşuya sordular. alt komşu ve karşı komşumuza. bize gelen kişi polisti
kardeşim de bir kariyer memuru. işe alım sürecinde şu an oturmadığımız ama doğup büyüdüğümüz baba evine gidip komşulara sordular.

var say ki baktılar ve elediler
kallavi bir dava aç
bi yatağımıza karışmadılar dicektim ki kaç çocuk yapacağımıza kadar söyledikleri aklıma geldi

Çok otelde kalanlar işlerini iyi yapmıyor mu bu düşüncenin mantığı nedir?

Sizin otelde kaldığınızı kim niye takip etsin?
Sadece polis için Kps alıyoruz. O da aranması var mı, kaçak mı onu takip etmeleri için. Ya da birisi otelde suç işledi, kaçtı. Kayıt almazsan nasıl bilecekler.
Eskiden bir çift otelde kaldığı zaman evlilik cüzdanı isterlerdi. Bu hükümet onu kaldırdı.
Biz otel işletiyoruz. Adamın teki metresiyle gelmiş. Kadın telefon takip sisteminden bulmuş. Boşanma davası açmış. Bizden konakladıklarına dair belge istediler. Özel hayatın gizliliği gerekçesi ile vermedik. Bu sefer biz ceza yerdik. En son Mahkeme kararı çıkartacaklardı. Ne oldu bilmiyorum.

Asla sorun olmaz. Boşu boşuna kendinizi üzmeyin.

Vali kaymakam güvenlik görevlisi vs falan olmayacaksaniz bakmıyorlar. Onda da kaldığınız kişiye bakıyorlar zaten terör vs diye. Hele kpss ile atanmada asla bakmıyorlar. Bir arkadaşım bu işlerle ilgileniyordu iç işleri bakanliginda ordan biliyorum

doğru diyorsunuz. referanslar yarışıyor zaten bu sınavlarda.

ankara ulus otellerinin nesi var ki ben de kızılayda kalmıştım

E bu zaten bütün askeri personeller için yapılan bir prosedür. Hatta harp okuluna girmeden once gelip konu komşuya soruyorlarmış.

E bu zaten bütün askeri personeller için yapılan bir prosedür. Hatta harp okuluna girmeden once gelip konu komşuya soruyorlarmış.

işte askeri personel değil aslında eşim
kardeşim de askerlikle ilgili olmayan bir devlet kurumunda çalışıyor. ikisinin de işe alım süreçlerinde evimize ve komşulara sorular soruldu.
ben de devlet memuruyum ama eğitim alanındayım. benim güvenlik soruşturmalarım benden bağımsız şekilde yapıldı yani arşiv araştırması şeklinde
otel kayıtları eşim ve benim için sorun olmadı

Otel kayıtlarına biz nereden bakabiliriz acaba ben siliniyor sanıyordum kendimiz bakabiliyormuyuz

Adamlar sizi işe alırken otel kayıtlarına mi bakacaklar yani kaçta memur alınıyor hepsinin otel kayidina da bakalım deseler işin içinden çıkamazlar
içişleri bakanlığının ortak bir havuzu var ve ülkede herkesin de TC numarası var toplamda 3 saniye filan sürer bakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…