Evet haklısınız. Tek tek şimdiye kadar kaç tane sevgilisi olmuş onun seceresini de döküyorlar. Allah aşkına Arşiv araştırmasının , Güvenlik araştırmasının ne olduğunu bilin de gelin. Öyle her memur adayının tek tek mahalline gidilip konuya komşuya soracak kadar emniyetin ne personeli var ne de zamanı. Yılda kaç memur alımı oluyor biliyor musun acabahoff
Asla sorun olmaz. Boşu boşuna kendinizi üzmeyin.merhaba önümüzdeki sene kpss sınavına gireceğim öğretmenlik için. bununla alakalı bir çok soru gördüm ve çoğu kişi sorun olmadığını söylemiş ama şöyle bir durum var, sevgilimle farklı şehirlerde okuyoruz ancak yakın şehirler olması sebebiyle iki haftada bir benim yaşadığım şehire gelebiliyor. burda da kalabileceği bir ev olmadığı için genelde birlikte otelde kalıyoruz. ocak ve şubatta ayda bir kere kalırken şubat sonrası her hafta birkaç gün kalmaya başladık. şuana kadar da baya bir olmuştur açıkçası.
ben bu konuyu araştırdığımda sorun olmaz diye düşünmüştüm ancak sayının bu kadar fazla olması bir sıkıntı olur mu sizce? sayının fazla olduğunu görürlerse dikkatlerini çekebilir bir elenme sebebi olabilir gibi bir yorum okumuştum. bu saatte gören varsa yardımcı olursa sevinirim baya bi aklıma takılmaya başladı
doğru diyorsunuz. referanslar yarışıyor zaten bu sınavlarda.inanın muazzam bir referansı vardı :) ama o an referans olan kişilerde ego yapabiliyor benim önüme bu tarz bir sicille nasıl çıkarsın sana nasıl referans olayım vs vs tarzı. Anlamak güç . İşimiz bunlara kaldı malesef. Bahane edecek yer arıyorlar işte.
ankara ulus otellerinin nesi var kiben sevgilimle nerelerde kaldım, bence çok tehlikeli otellerde kaldım (ankara ulus)
sonra atandım memur oldum zaman zaman atama ve iş değiştirme derken 4-5 kere güvenlik soruşturması geçirdim. hala da memuriyetim devam etmekte
E bu zaten bütün askeri personeller için yapılan bir prosedür. Hatta harp okuluna girmeden once gelip konu komşuya soruyorlarmış.eşim askeriyede asker olmayan bir personel. bizim eve gelip konu komşuya sordular. alt komşu ve karşı komşumuza. bize gelen kişi polisti
kardeşim de bir kariyer memuru. işe alım sürecinde şu an oturmadığımız ama doğup büyüdüğümüz baba evine gidip komşulara sordular.
E bu zaten bütün askeri personeller için yapılan bir prosedür. Hatta harp okuluna girmeden once gelip konu komşuya soruyorlarmış.
Çok güldüm yaHayatimda duydugum en sacma şey. Belki eviniz yok gezginsiniz ve her yerde konakliyorsunuz vs. İlla fuhus cetesi elebaşı mi olmak gerekiyor. Böyle bir kriter olduğunu hiç sanmiyorum
Otel kayıtlarına biz nereden bakabiliriz acaba ben siliniyor sanıyordummerhaba önümüzdeki sene kpss sınavına gireceğim öğretmenlik için. bununla alakalı bir çok soru gördüm ve çoğu kişi sorun olmadığını söylemiş ama şöyle bir durum var, sevgilimle farklı şehirlerde okuyoruz ancak yakın şehirler olması sebebiyle iki haftada bir benim yaşadığım şehire gelebiliyor. burda da kalabileceği bir ev olmadığı için genelde birlikte otelde kalıyoruz. ocak ve şubatta ayda bir kere kalırken şubat sonrası her hafta birkaç gün kalmaya başladık. şuana kadar da baya bir olmuştur açıkçası.
ben bu konuyu araştırdığımda sorun olmaz diye düşünmüştüm ancak sayının bu kadar fazla olması bir sıkıntı olur mu sizce? sayının fazla olduğunu görürlerse dikkatlerini çekebilir bir elenme sebebi olabilir gibi bir yorum okumuştum. bu saatte gören varsa yardımcı olursa sevinirim baya bi aklıma takılmaya başladı
otelle alakalı hiçbir soru sormadım güvenlik soruşturmasıyla alakalı da bir yıl önce sosyal medyayla alakalı bir konuyu sormuşum sadeceKaçıncı konun bu senin? Sen önce atanacak puanı al da bunu sonra düşün.
kendimiz bakamıyoruz bence varsa da ben bilmiyorumOtel kayıtlarına biz nereden bakabiliriz acaba ben siliniyor sanıyordumkendimiz bakabiliyormuyuz
içişleri bakanlığının ortak bir havuzu var ve ülkede herkesin de TC numarası var toplamda 3 saniye filan sürer bakmakAdamlar sizi işe alırken otel kayıtlarına mi bakacaklaryani kaçta memur alınıyor hepsinin otel kayidina da bakalım deseler işin içinden çıkamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?