otel kayıtlarının fazla sayıda olması memuriyete engel mi?

Aynen. Zamanında hakimlik sınavlarında baya top koşturmuş biri olarak konuyu detaylı biliyorum . Eger bu meslek gruplarından biri değilseniz asla sallamıyorlar hele öğretmenleri hiç( meslek grubunu eziklemek için söylemiyorum). Otel kayıtlarından ziyade de kaç kere otele gittiğiniz değil eş değiştirerek mi gittiniz bu da bir etkenmiş. Kaymakamlık sınavında bir tanıdıgımız 3 farklı bayanla kaydı olduğu için derece yapmasına ragmen elenmişti ve açık açık söylenmişti farklı kişilerle kayıt gözümüzde cinsel zaafiyetleri olan bir figür oluşturdu diye. Savcılık sınavlarına giren bir arkadaşımızda otellerden çıkmazdı ama tek eşliydi :))) kız savcı oldu. Gibi gibi çok örnek var yani.

Son düzenleme:
Fuhuş yaptığınız hakkında bir kanıta ulaşmadıkları sürece sadece otel kayıtları yüzünden elenmezsiniz.

Sizin kiminle nerde ne kadar kaldığınız ya da kimle sevistiginiz devleti ilgilendirmez. Güvenlik soruşturması bambaşka amaçlar için var. Oğluna kız bakan Kaynanalar gibi araştırmiyorlar.

ya o kaymakam adayının da iyi bir refaransı yoktur. olsaydı bakmazlardı onlara da

ya o kaymakam adayının da iyi bir refaransı yoktur. olsaydı bakmazlardı onlara da
inanın muazzam bir referansı vardı :) ama o an referans olan kişilerde ego yapabiliyor benim önüme bu tarz bir sicille nasıl çıkarsın sana nasıl referans olayım vs vs tarzı. Anlamak güç . İşimiz bunlara kaldı malesef. Bahane edecek yer arıyorlar işte.

MİT'e girecekseniz
ya da savcı filan olacaksanız malesef olağan akış filan demiyorlar...ki zaten başımızdaki zihniyet için bu olağan akış değil ki....
ne demek erkek arkadasla otelde kalmak?

öğretmenler hemşireler için sorun olmadığı yönünde biliyorum ben.

Ülkemizde Ahlak Polisi kavramı olsaydı. O birimi ilgilendirirdi evet :) niye engel olsun

İlla fuhuşa gerek yok. Bazı kurumlar sevgilinle aynı evde yasayıncada kabul etmiyor. Özel hayatım ne karısılır diyemiyorsun. Çok saçma ya

Ülkemizde Ahlak Polisi kavramı olsaydı. O birimi ilgilendirirdi evet :) niye engel olsun
ne alakası var yahu
ikamet adresiniz olan eve gelip etrafta konu komşuya, muhtara bakkala neden soruyorlar o zaman?

gayet gelip kimdir nedir evine giren çıkan oluyor mu diye soruyorlar, yaşanmış olaylar bunlar duyum filan değil.

devlette ahlak birimi yok diye bu işleri yapacak elemanı mı yok, merak etmeyin bol bol var...

Bir fuhus lideriyle, fuhus otelinde konaklamadiysaniz sanirsam sorun olmayacaktir.

Guvenlik sorusturmasi yapilirken "ozel hayatin gizliligi" ilkesinin cignenecegini sanmiyorum.

Evet haklısınız. Tek tek şimdiye kadar kaç tane sevgilisi olmuş onun seceresini de döküyorlar. Allah aşkına Arşiv araştırmasının , Güvenlik araştırmasının ne olduğunu bilin de gelin. Öyle her memur adayının tek tek mahalline gidilip konuya komşuya soracak kadar emniyetin ne personeli var ne de zamanı. Yılda kaç memur alımı oluyor biliyor musun acaba hoff

bizzat muhtar olan amcamdan dayımdan bildiğim bu
evet jandarmanın işi gücü bu demekki ki gelip soruyorlar
valla ister höflayın ister poflayın
milletin kaçan koyununu danasını bulan da jandarma olduğuna göre memurun da bi dana kadar kıymeti olsa gerek demek bunlara da vakitleri var ve geliyorlar

arşiv araştırmasının güvenlik araştırmasının ne olduğunu bilmediğimden emin olduğunuz gibi bir de bunların usulüne uygun yapıldığına da o kadar itimadınız var demek
valla helal!

ben sevgilimle nerelerde kaldım, bence çok tehlikeli otellerde kaldım (ankara ulus)
sonra atandım memur oldum zaman zaman atama ve iş değiştirme derken 4-5 kere güvenlik soruşturması geçirdim. hala da memuriyetim devam etmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…