otel kayıtlarının fazla sayıda olması memuriyete engel mi?

içişleri bakanlığının ortak bir havuzu var ve ülkede herkesin de TC numarası var toplamda 3 saniye filan sürer bakmak
İyi de o havuzu da otel de mi kalmış diye bakmazlar diye düşünüyorum yani dokulecek bilgi daha çok mimlenmis kişilerle bir iletişimi var mı, suç kaydı var mı, dernek üyelikleri vsdir. Rixos da kalmış ordan hiltona geçmiş diyecek kadar incelemezler sanirim

Evet tabiki

Eskiden olsa bu soruya kahkahalarla gülerdim ama şu an geldiğimiz noktada her şey mümkün maalesef. Çok saçma olsa da böyle bir şey duysam şaşırmam. Bakan efendi daha dün karma eğitime karşı olarak kız okulları açmak istediğine dair açıklamalar yapıyordu.

Ben de öğretmenim 5 yıllık. Bizim atama döneminde de bu soru cok paylaşılıyordu sosyal medyada merak etmeyin sorun olmaz. Onlara dikkat edilmiyor.

Yüz bin kere aynı soruyu sormuşsunuz farklı zamanlarda otel odası memuriyet vs herkes tanıyor artık sizi
sizden gelen farklı soru yok
ben otel odasıyla alakalı böyle bir soru sormadım siz iyi misiniz cidden bu konu aklıma takılalı 2 hafta bile olmuyor????iftira atmayın bari diğer hesapların hiçbiri bana ait değil

ben de bu yüzden tedirgin oluyorum normalde böyle bir şeyin sorun olmayacağını düşünürdüm zaten. otel kayıtlarına bakılacağı yazıyor güvenlik soruşturması kapsamında otel kayıtlarında neye bakacaklar ki. böyle şeyler elenme sebebi olabilir diye düşündüm

Çok uç bir ihtimal ama gerçekten ülkede olmaz diye bir şey yok.
Ama sonuçta olanı değiştiremezsin, sen sınavına odaklan. Bunun da milyonda bir dahi olamayacak bir şey olduğunu aklından çıkarma.
Başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…