- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
İyi de o havuzu da otel de mi kalmış diye bakmazlar diye düşünüyorumiçişleri bakanlığının ortak bir havuzu var ve ülkede herkesin de TC numarası var toplamda 3 saniye filan sürer bakmak
Evet tabikimerhaba önümüzdeki sene kpss sınavına gireceğim öğretmenlik için. bununla alakalı bir çok soru gördüm ve çoğu kişi sorun olmadığını söylemiş ama şöyle bir durum var, sevgilimle farklı şehirlerde okuyoruz ancak yakın şehirler olması sebebiyle iki haftada bir benim yaşadığım şehire gelebiliyor. burda da kalabileceği bir ev olmadığı için genelde birlikte otelde kalıyoruz. ocak ve şubatta ayda bir kere kalırken şubat sonrası her hafta birkaç gün kalmaya başladık. şuana kadar da baya bir olmuştur açıkçası.
ben bu konuyu araştırdığımda sorun olmaz diye düşünmüştüm ancak sayının bu kadar fazla olması bir sıkıntı olur mu sizce? sayının fazla olduğunu görürlerse dikkatlerini çekebilir bir elenme sebebi olabilir gibi bir yorum okumuştum. bu saatte gören varsa yardımcı olursa sevinirim baya bi aklıma takılmaya başladı
şaka mısınız ya sizene ne yaptığımdan hadsizliğe bakNe yapıyordunuz her hafta otel odalarında sevgilinizle?
neden sizce çoğu kişi sıkıntı olmaz diyorEvet tabiki
Sonucuna katlanacak o zaman, inşallah kayıtlar btkya ve ordan içişleri bakanlığına iletiliyordur.şaka mısınız ya sizene ne yaptığımdan hadsizliğe bak
verdiğiniz yanıtlara bakınca kötü niyetiniz belli oluyor yakınlarınıza sabır diliyorumSonucuna katlanacak o zaman, inşallah kayıtlar btkya ve ordan içişleri bakanlığına iletiliyordur.
Her hafta otel odalarında sevgilisi ile buluşup neler yaptığını sorduğum için mi kötü niyetli oluyorum?verdiğiniz yanıtlara bakınca kötü niyetiniz belli oluyor yakınlarınıza sabır diliyorum
evet öyle oluyosunuz diğer soruHer hafta otel odalarında sevgilisi ile buluşup neler yaptığını sorduğum için mi kötü niyetli oluyorum?
Yüz bin kere aynı soruyu sormuşsunuz farklı zamanlarda otel odası memuriyet vs herkes tanıyor artık sizievet öyle oluyosunuz diğer soru
Cinayet planları yapmışlar.Her hafta otel odalarında sevgilisi ile buluşup neler yaptığını sorduğum için mi kötü niyetli oluyorum?
Derdi sizi mi gerdi?Ne yapıyordunuz her hafta otel odalarında sevgilinizle?
Benimde aklıma bu gelmişti.Cinayet planları yapmışlar.
Ben de öğretmenim 5 yıllık. Bizim atama döneminde de bu soru cok paylaşılıyordu sosyal medyadamerhaba önümüzdeki sene kpss sınavına gireceğim öğretmenlik için. bununla alakalı bir çok soru gördüm ve çoğu kişi sorun olmadığını söylemiş ama şöyle bir durum var, sevgilimle farklı şehirlerde okuyoruz ancak yakın şehirler olması sebebiyle iki haftada bir benim yaşadığım şehire gelebiliyor. burda da kalabileceği bir ev olmadığı için genelde birlikte otelde kalıyoruz. ocak ve şubatta ayda bir kere kalırken şubat sonrası her hafta birkaç gün kalmaya başladık. şuana kadar da baya bir olmuştur açıkçası.
ben bu konuyu araştırdığımda sorun olmaz diye düşünmüştüm ancak sayının bu kadar fazla olması bir sıkıntı olur mu sizce? sayının fazla olduğunu görürlerse dikkatlerini çekebilir bir elenme sebebi olabilir gibi bir yorum okumuştum. bu saatte gören varsa yardımcı olursa sevinirim baya bi aklıma takılmaya başladı
ben otel odasıyla alakalı böyle bir soru sormadım siz iyi misiniz cidden bu konu aklıma takılalı 2 hafta bile olmuyor????iftira atmayın bari diğer hesapların hiçbiri bana ait değilYüz bin kere aynı soruyu sormuşsunuz farklı zamanlarda otel odası memuriyet vs herkes tanıyor artık sizi
sizden gelen farklı soru yok
ben de bu yüzden tedirgin oluyorum normalde böyle bir şeyin sorun olmayacağını düşünürdüm zaten. otel kayıtlarına bakılacağı yazıyor güvenlik soruşturması kapsamında otel kayıtlarında neye bakacaklar ki. böyle şeyler elenme sebebi olabilir diye düşündümEskiden olsa bu soruya kahkahalarla gülerdim ama şu an geldiğimiz noktada her şey mümkün maalesef. Çok saçma olsa da böyle bir şey duysam şaşırmam. Bakan efendi daha dün karma eğitime karşı olarak kız okulları açmak istediğine dair açıklamalar yapıyordu.
Çok uç bir ihtimal ama gerçekten ülkede olmaz diye bir şey yok.ben de bu yüzden tedirgin oluyorum normalde böyle bir şeyin sorun olmayacağını düşünürdüm zaten. otel kayıtlarına bakılacağı yazıyor güvenlik soruşturması kapsamında otel kayıtlarında neye bakacaklar ki. böyle şeyler elenme sebebi olabilir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?