Hayatimda duydugum en sacma şey. Belki eviniz yok gezginsiniz ve her yerde konakliyorsunuz vs. İlla fuhus cetesi elebaşı mi olmak gerekiyor. Böyle bir kriter olduğunu hiç sanmiyorummerhaba önümüzdeki sene kpss sınavına gireceğim öğretmenlik için. bununla alakalı bir çok soru gördüm ve çoğu kişi sorun olmadığını söylemiş ama şöyle bir durum var, sevgilimle farklı şehirlerde okuyoruz ancak yakın şehirler olması sebebiyle iki haftada bir benim yaşadığım şehire gelebiliyor. burda da kalabileceği bir ev olmadığı için genelde birlikte otelde kalıyoruz. ocak ve şubatta ayda bir kere kalırken şubat sonrası her hafta birkaç gün kalmaya başladık. şuana kadar da baya bir olmuştur açıkçası.
ben bu konuyu araştırdığımda sorun olmaz diye düşünmüştüm ancak sayının bu kadar fazla olması bir sıkıntı olur mu sizce? sayının fazla olduğunu görürlerse dikkatlerini çekebilir bir elenme sebebi olabilir gibi bir yorum okumuştum. bu saatte gören varsa yardımcı olursa sevinirim baya bi aklıma takılmaya başladı
ailem dışındaki tüm otel kayıtlarım da tek bir kişiyle bu sebeple sorun olmaz diye düşünüyodum ama düzenli kalmamız göze batar mı diye de korkmaya başladımHayatimda duydugum en sacma şey. Belki eviniz yok gezginsiniz ve her yerde konakliyorsunuz vs. İlla fuhus cetesi elebaşı mi olmak gerekiyor. Böyle bir kriter olduğunu hiç sanmiyorum
Kaygılı birisiniz muhtemelen ondan oluyor bu düşünceler. Kendimden biliyorum. Kötü dusuncelerin gelmesine izin verin hiç kasmayın nasıl olsa gidecekler deyin ve kendiliğinden gitmelerini izleyiinailem dışındaki tüm otel kayıtlarım da tek bir kişiyle bu sebeple sorun olmaz diye düşünüyodum ama düzenli kalmamız göze batar mı diye de korkmaya başladım
evet ben de böyle okumuştum sonradan da pek üzerinde durmamıştım sorun olmaz diyerek, ancak bikaç yorum okudum ve bazıları eğer çok kayıt varsa dikkat çekebilir demişti. sizi tebrik ederim bu arada:) güvenlik soruşturması atanacağınız kesinleştikten sonra mı yapılıyor, yoksa güvenlik soruşturmasını yaptıktan sonra mı atanıp atanmadığınızı öğreniyorsunuz?Ben de atanma sürecindeyim ve bir grupta bunları çok soran oldu. Bilen biri, bunun özel hayat olduğunu ve sorun olmayacağını söylemişti. Ha fuhuş yapılan, adı çıkmış o tarz yerler değilse tabii. Ki değildir. O yüzden tasalanmayın. Bu özelimizin hesabını da vermeyelim zaten bence
evet baya kaygılı bir insanım;( eğer dediğiniz gibi yaparsam kaygılandığım konu gerçekleşir ama eğer üzerinde çok kafa yorarsam yeteri kadar kaygılanırsam o şeyin gerçekleşmesini engelleyebilirim gibi bir batıl inancım da var maalesef. bir şey beni kaygılandırıyosa görmezden gelmek onun gerçekleşme ihtimalini daha da artırıyor sanki.Kaygılı birisiniz muhtemelen ondan oluyor bu düşünceler. Kendimden biliyorum. Kötü dusuncelerin gelmesine izin verin hiç kasmayın nasıl olsa gidecekler deyin ve kendiliğinden gitmelerini izleyiin
Kpss ile hiç ugraşmamiş olmak mi. Bu dünyada cenneti yasayanlarda bugün 2.KPSS ile hic ugrasmadigim icin mi anlayamiyorum bilmiyorum ama...Hayatin olagan akisinda gerceklesen seylerin (antidepresan kullanmak, erkek arkadasla otele gitmek gibi) memuriyete engel olma ihtimalini anlayamiyorum. Yuz kizartici bir suc olmadigi surece hayati olagan akisinda yasamamak mi gerekiyor memur olabilmek icin? Boyle olmamali.
Teşekkür ederim, ben de sizi tebrik ederimevet ben de böyle okumuştum sonradan da pek üzerinde durmamıştım sorun olmaz diyerek, ancak bikaç yorum okudum ve bazıları eğer çok kayıt varsa dikkat çekebilir demişti. sizi tebrik ederim bu arada:) güvenlik soruşturması atanacağınız kesinleştikten sonra mı yapılıyor, yoksa güvenlik soruşturmasını yaptıktan sonra mı atanıp atanmadığınızı öğreniyorsunuz?
haklısınız kesinlikle bu kadar detaylı bakılıyor mudur öğretmenlikte bilmiyorum ama otel kayıtları yüzünden atanamazsam gerçekten naparım bilmiyorum o yüzden baya bir taktım kafamaKPSS ile hic ugrasmadigim icin mi anlayamiyorum bilmiyorum ama...Hayatin olagan akisinda gerceklesen seylerin (antidepresan kullanmak, erkek arkadasla otele gitmek gibi) memuriyete engel olma ihtimalini anlayamiyorum. Yuz kizartici bir suc olmadigi surece hayati olagan akisinda yasamamak mi gerekiyor memur olabilmek icin? Boyle olmamali.
Bu tam olarak ben inanamiyorumm. Bu arada kaygı bir insan olsa ben olurdum o yüzden çok iyi anliyorumevet baya kaygılı bir insanım;( eğer dediğiniz gibi yaparsam kaygılandığım konu gerçekleşir ama eğer üzerinde çok kafa yorarsam yeteri kadar kaygılanırsam o şeyin gerçekleşmesini engelleyebilirim gibi bir batıl inancım da var maalesef. bir şey beni kaygılandırıyosa görmezden gelmek onun gerçekleşme ihtimalini daha da artırıyor sanki.
hahhaha ben de kaygı diye bir şey olmasa kendim icat edip kaygılanmaya devam ederdim gerçekten kaygılandığım konuları duysanız...okb anksiyete ne ararsanız var en saçma şeylere takılabiliyorum. biraz da şundan korkuyorum ailem çok otoriter ve mükemmeliyetçi. böyle bir durum olursa gidip araştırılır bir de sevgilimle birlikte kaldığım öğrenilir. memur olmayı bile aslında ailemin psikolojik baskısından dolayı zorunluluk gibi görüyorum.Bu tam olarak ben inanamiyorumm. Bu arada kaygı bir insan olsa ben olurdum o yüzden çok iyi anliyorumbu kafadan cikmak icin çok cabaliyorum ama ise de yariyor. Telkin ediyorum kendimi çok düşününce sonuç degismeyecek en azından kendini yorma vs zorla yapmaya calisiyorum etki ediyor. Biz kaygılilara Allah'tan şifa diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?