Beklenen temenni de geldi sonundaAllah kimseyi korktuğu şeyle sınamasın. Çok şükür sağlık problemim yok hpv vs yaşayan biri olsa demekki onu da linclerdiniz. Kadın kadının düşmanı olmuş. Size duam kalbiniz gibi insanlarla beraber olun her daim. Çünkü gerçekten şu konuşmalar korkunç
Kalbi gibi insanlarla oldugu icin cok guzel bir hayati var arkadasimin.Allah kimseyi korktuğu şeyle sınamasın. Çok şükür sağlık problemim yok hpv vs yaşayan biri olsa demekki onu da linclerdiniz. Kadın kadının düşmanı olmuş. Size duam kalbiniz gibi insanlarla beraber olun her daim. Çünkü gerçekten şu konuşmalar korkunç
Bayağı var mı ARKADAŞIN burda önüne gelene sallıyorKalbi gibi insanlarla oldugu icin cok guzel bir hayati var arkadasimin.
Siz derdinize yanin ve kimseyi KEKLEMEYE calismayin.
Her şey net işte.Müge anli tahtayi acsin çözsün bu olayi yaa
Mesela derdim benimse defolup gidersin sizin gibiler saygıyı da hak etmiyorKalbi gibi insanlarla oldugu icin cok guzel bir hayati var arkadasimin.
Siz derdinize yanin ve kimseyi KEKLEMEYE calismayin.
Bence bütün soru kadınlar kulübü adı altında kadın düşmanlığınHer şey net işte.
Havuzda sürtünürken masajda kurumuş spermden otel kayıt açmış, hamileyse bebek yeni sevgiliden mi, hamile değilse hpv'li mi?
Bütün soru bu.
Kaç yaşındasınız ?Mesela derdim benimse defolup gidersin sizin gibiler saygıyı da hak etmiyor
Otellerden uzak durmanizi öneririm. Sevgilinize de acik olun,Mesela derdim benimse defolup gidersin sizin gibiler saygıyı da hak etmiyor
Hpv'li birini linçlemem.Allah kimseyi korktuğu şeyle sınamasın. Çok şükür sağlık problemim yok hpv vs yaşayan biri olsa demekki onu da linclerdiniz. Kadın kadının düşmanı olmuş. Size duam kalbiniz gibi insanlarla beraber olun her daim. Çünkü gerçekten şu konuşmalar korkunç
Hpv konusuna bakıyor hpvli gibi şeylerin söylemi size aitHpv'li birini linçlemem.
Mutsuz olduğum için kıskançlıktan yapıyorum hep bunları.
İnşallah hep kendim gibi insanlarla karşılarım tabii ki. Korkunç bir şey yok.
Çünkü sizi henüz linçlemedim.
Ben de masaja gidiyordum hiç oda tanımlanmadı banaBiriyle beraber gitmedim sadece havuz ve masaj için kayıt alındı mecburi oda da tanımlandı diye düşünüyorum o yüzden sordum ama millet sağ olsun ahlak polisini bile düşündü
Ep kıskançlıktan. Şöyle bir otelde kalıp da kimseyi keklemeye çalışmadım ya ona yanıyorum aslında.Bence bütün soru kadınlar kulübü adı altında kadın düşmanlığın
Hpv kaptığınızdan korkmuyorsanız bütün derdiniz otel kaydı iken neden gidip o konuyu merak ediyorsunuz? Böyle bir şüpheniz varsa savcı sevgilinize söyleyin sevişmeden önce tahlillerinizi yaptırıp emin olun.Hpv konusuna bakıyor hpvli gibi şeylerin söylemi size ait
Arkadaşlar soru otel kayıtları emniyet sisteminde kaç yıl duruyor bu sadece bir erkekle gittim kaldim demedim sorduğum tek şey kaydı görebilir mi ? Görüp beni yargılar mi diye düşündüm tek şey bu. Ama herkes bu anı beklemiş helal size hahahaSevgili olacağınız kişiye dürüst olun, olamayacaksanız memur tercih etmeyin hele de adli işlerle olan bir memur tercih etmeyin.
Otel kayıtları tutulmasa boşuna kimlik bilgilerini almazlardı.
Yol yakınken ya doğruları söyle ya bitir bu ilişkiyi. İstersen doğruları söyleyip de bitirebilirsin. Bu da bi seçenek.
Yalan üzerine ilişki kurulsa bile yıkılır.
Not : masaja, keseye otele giderim oda tanımlanmaz hele de başka bir erkekle. Bari burdaki anonim hesaplara dürüst olun.
Seni beni kale alıp da oda tanımlamıyor otellerBen de masaja gidiyordum hiç oda tanımlanmadı bana
Arkadaşlar soru otel kayıtları emniyet sisteminde kaç yıl duruyor bu sadece bir erkekle gittim kaldim demedim sorduğum tek şey kaydı görebilir mi ? Görüp beni yargılar mi diye düşündüm tek şey bu. Ama herkes bu anı beklemiş helal size hahaha
Otelde kalmadıysanız kaydınız olmaz. Biz salak değiliz ya hani, sevgiliniz de değildir.Arkadaşlar soru otel kayıtları emniyet sisteminde kaç yıl duruyor bu sadece bir erkekle gittim kaldim demedim sorduğum tek şey kaydı görebilir mi ? Görüp beni yargılar mi diye düşündüm tek şey bu. Ama herkes bu anı beklemiş helal size hahaha
Oteli yargilanacak bir sey olarak goruyorsanizArkadaşlar soru otel kayıtları emniyet sisteminde kaç yıl duruyor bu sadece bir erkekle gittim kaldim demedim sorduğum tek şey kaydı görebilir mi ? Görüp beni yargılar mi diye düşündüm tek şey bu. Ama herkes bu anı beklemiş helal size hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?