- 8 Mart 2020
- 357
- 3
- 48
Benim yaşadığım şehirde o kadar pahalı değil biz havuz için sadece 800 TL verdikHavuz ve masaj kaydında kim niye mecburen oda da tanımlasın size ? Otellerin güncel gecelik konaklama ücretlerinden haberdar mısınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yaşadığım şehirde o kadar pahalı değil biz havuz için sadece 800 TL verdikHavuz ve masaj kaydında kim niye mecburen oda da tanımlasın size ? Otellerin güncel gecelik konaklama ücretlerinden haberdar mısınız ?
Havuza gitmenizle, otel odası tutmanız arasındaki bağlantıyı merakla bekliyorum.Benim yaşadığım şehirde o kadar pahalı değil biz havuz için sadece 800 TL verdik
Otelin havuzu hanfendi otelin hizmeti herhangi bir otele sorabilirsinizHavuza gitmenizle, otel odası tutmanız arasındaki bağlantıyı merakla bekliyorum.
Bağlantı öyle yani anladiniz miiiii? Kayıt mecbur alınıyor bu otelde büyük bir oteldi.Havuza gitmenizle, otel odası tutmanız arasındaki bağlantıyı merakla bekliyorum.
E tamam Sherlock Holmes savcı bey kayıt bulursa havuza gittim dersin?Bağlantı öyle yani anladiniz miiiii? Kayıt mecbur alınıyor bu otelde büyük bir oteldi.
Yaklaşık 15 senedir bir otel zincirinin spasını kullanıyorum hiç oda kaydı açmadılar bana. Yemeyin şimdi bizi, karşınızda 15 yaşında çocuklar yok. Savcı da yemez haberiniz olsun.Otelin havuzu hanfendi otelin hizmeti herhangi bir otele sorabilirsiniz
Bağlantı öyle yani anladiniz miiiii? Kayıt mecbur alınıyor bu otelde büyük bir oteldi.
Öyle bir bağlantı yok. Savcı olmayı başarmış adamı bu olayın gerçekliğine ikna ederseniz; ben de kendisine bir avuç "hayal" satmak isterim.Bağlantı öyle yani anladiniz miiiii? Kayıt mecbur alınıyor bu otelde büyük bir oteldi.
Oda falan tanımlamıyorlar. Otele masaja gitmesek inanacağız.Havuz ve masaj kaydında kim niye mecburen oda da tanımlasın size ? Otellerin güncel gecelik konaklama ücretlerinden haberdar mısınız ?
Bütün sırrı bozdun. Bıraksaydın da deneseydi.Yaklaşık 15 senedir bir otel zincirinin spasını kullanıyorum hiç oda kaydı açmadılar bana. Yemeyin şimdi bizi, karşınızda 15 yaşında çocuklar yok. Savcı da yemez haberiniz olsun.
Bolca sürtünmeli, reglin ilk günü sevgilisiyle sevişmeli konusu ve sorusu var. Olay o.Var bunda bisiiii var yoksa boyle tutuşulmazzz
Hpv yardim konusuna bakiyor suan, sadece sevgili midir sence?Bolca sürtünmeli, reglin ilk günü sevgilisiyle sevişmeli konusu ve sorusu var. Olay o.
Yahu baksın,başkasıyla sevistiyseniz bile o zaman bu adam hayatınizda yoktu ki..Hayır ben şu an biriyle tanıştım kendisi savcı bu yüzden geçmişteki kayıtları merak edip bakar mi diye sormak istedim
Masaja, havuza gittiğim otelde oda kaydı açmışlar sözüne sevgilim inanır mı denemesi yapıyor.Var bunda bisiiii var yoksa boyle tutuşulmazzz
Hpv'yi de havuzdan kaptım desinHpv yardim konusuna bakiyor suan, sadece sevgili midir sence?
Bu ülkede kanunda yazsa da o kayıtlar hiç silinmez. Kişisel verilerin en çok ihlal edildiği ülkede yaşıyoruz. Savcının bu kayıtlara erişme yetkisi tabi ki yok ama isterse erişir hukuk herkese lazım diye boşa demiyorum.Hah işte o didikleyen kişiler kaç yıl öncesine bakabilir soru bu
Müge anli tahtayi acsin çözsün bu olayi yaaHpv'yi de havuzdan kaptım desin
Allah kimseyi korktuğu şeyle sınamasın. Çok şükür sağlık problemim yok hpv vs yaşayan biri olsa demekki onu da linclerdiniz. Kadın kadının düşmanı olmuş. Size duam kalbiniz gibi insanlarla beraber olun her daim. Çünkü gerçekten şu konuşmalar korkunçHpv'yi de havuzdan kaptım desin