Teşekkür ederimNormalde 5 yıl tutuluyor. Ancak 5 yıl sonra sistemden mi siliniyor yoksa arşive mi atılıyor bilmiyorum. Mesela suç işleyen kişilerin belli süre sonra adli sicil kayıtları sistemden siliniyor ancak aslında tam olarak silinmiyor arşive gidiyor. Arşive de yetkililer yine erişebiliyorlar. Otel kayıtları da arşivleniyor olabilir.
Hep söylerim otele gittiğiniz sevgiliniz kocanız olur ilerde inşallah diyeDemek ki sevgili ile otellere gitmeden 50 kere düşünmek lazım...
Bu seni alâkadar etmez ki dahil olmak zorunda değilsin açık olması her şeye yorum yapman gerektiği anlamını taşımıyorYorumları kaldıramıyosan konu açma. İstediğim konuya dahil olurum açık platform burası.
Yok kurumuş spermden hamile kalır mıyım yok otel kayıtlarım yok geciktim adayı içtim yeter be yürüyen cinsellik gibi kullanıyosun siteyi. Büyü biraz.
Kendi bakmasa bile bir polis memuruna baktırirAdam savcıysa her bokunu öğrenir
Umarım teşekkür ederimsavci tutup da kiz arkadaşının otel kaydını istemez. öyle bir yetkisi yok. eğer bunu yaparsa görevi kötüye kullanmaya girer. hiçbir savci buna cesaret edemez.
Benimde aklıma o geldiAra sıra otel kayıtlarını memuriyet için soran bir üye var siz misiniz?
yok yok hiç merak etmeyin. hiç öyle şeylerle isleri olmaz. zamanla tanıdıkça anlarsınız.Umarım teşekkür ederim
İlk defa bugün konu açtım önceki yazan kişi ben değildim polis vs de basmadıOtelde ahlak polisi mi basti noldu, bu kadar düşünmez ki bi Otel kaydina
Biriyle beraber gitmedim sadece havuz ve masaj için kayıt alındı mecburi oda da tanımlandı diye düşünüyorum o yüzden sordum ama millet sağ olsun ahlak polisini bile düşündüyok yok hiç merak etmeyin. hiç öyle şeylerle isleri olmaz. zamanla tanıdıkça anlarsınız.
Masaj ama ne masaji mesela, mutlu günler masaj salonlari vardi bi ara.Biriyle beraber gitmedim sadece havuz ve masaj için kayıt alındı mecburi oda da tanımlandı diye düşünüyorum o yüzden sordum ama millet sağ olsun ahlak polisini bile düşündü
Biriyle beraber gitmedim sadece havuz ve masaj için kayıt alındı mecburi oda da tanımlandı diye düşünüyorum o yüzden sordum ama millet sağ olsun ahlak polisini bile düşündü
Ay gerçekten pes yaMasaj ama ne masaji mesela, mutlu günler masaj salonlari vardi bi ara.
Yani sadece masaj olsa insan niye siliniyor mu silinmiyor mu diye sorgular ki?
Aynen o yüzden 300 mesajının tamamı hamile miyim üzerinde kuruluBiriyle beraber gitmedim sadece havuz ve masaj için kayıt alındı mecburi oda da tanımlandı diye düşünüyorum o yüzden sordum ama millet sağ olsun ahlak polisini bile düşündü
Kim o zaman kim kim?O soruyu sürekli soran ben değilim
Nejlanin kaldigi otel de hic iyi değildi meselaAy gerçekten pes ya
Mesela bu da seni ilgilendirmezAynen o yüzden 300 mesajının tamamı hamile miyim üzerinde kurulu
Hahahahaha bak bu iyiydiNejlanin kaldigi otel de hic iyi değildi mesela
Havuzdan hamamdan hamile kaldım diye korkuyordur belki. Siz de yani çok art niyetlisinizAynen o yüzden 300 mesajının tamamı hamile miyim üzerinde kurulu
Havuz ve masaj kaydında kim niye mecburen oda da tanımlasın size ? Otellerin güncel gecelik konaklama ücretlerinden haberdar mısınız ?Biriyle beraber gitmedim sadece havuz ve masaj için kayıt alındı mecburi oda da tanımlandı diye düşünüyorum o yüzden sordum ama millet sağ olsun ahlak polisini bile düşündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?