- 29 Temmuz 2022
- 2
- -2
- 26
- Konu Sahibi papatya235
Katiplik için kpssye hazırlanıyorum otel kaydı sorun edilir tarzında yazılar gördüm otelde kaydı olup atanan arkadaşlar varsa aydınlatabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katiplik için kpssye hazırlanıyorum otel kaydı sorun edilir tarzında yazılar gördüm otelde kaydı olup atanan arkadaşlar varsa aydınlatabilir mi
çok teşekkür ederim yanıtınız için içim rahatladıDeğil içerden bilgi.
Ama şöyle bir şey. Kaymakamlık hakimlik gibi kadrolarda illa birinin elenmesi gerekiyorsa bundan elerler. Yani bu kadroların listeleri son dakikaya kadar değişir.
Ama katiplik için hiç bakmıyorlar merak etme.
Bende anlamadım, tam olarak sorulmak istenen ne bu konuda?Normal otel kaydı neden sorun oluştursun ? Bir insana daha önce otelde konakladı diye "otel baskınında yakalanmış insan" muamelesi yapılacağını sanmıyorum.
Ben de anlamadım. Yani sokakta mı yatalım gittiğimiz yerde? Otellerde de kayıt alınır hırsız mı uğursuz mu kalıyo diye. Ahlak baskını yemiş gibi davranmak abartı değil mi?Bende anlamadım, tam olarak sorulmak istenen ne bu konuda?
Bende anlamadım, tam olarak sorulmak istenen ne bu konuda?
Olmuyor.Genellikle hakimlik/savcılık elemelerinde nikahsız beraber yapılan konaklamalarda problem oluyor.
TamamOlmuyor.
Merhaba kurum avukatlığı için de bakılıyor mu?Değil içerden bilgi.
Ama şöyle bir şey. Kaymakamlık hakimlik gibi kadrolarda illa birinin elenmesi gerekiyorsa bundan elerler. Yani bu kadroların listeleri son dakikaya kadar değişir.
Ama katiplik için hiç bakmıyorlar merak etme.