Ötekileştirildim...

Arkadaşım bende şuanda kuzenimle konusmuyorumbenim öz kuzenim amcamın kızı ama ne olursa olsun kuzenim bana en ufak bir şey içinde olsa yalan söyleyebilen bir insan bana görüşmüyoruz diye hayıflanır fakat onlara gittiğim zamanda ilgilenmeyen ufaka bencil hemşire kendisi ünide okuyo onun mu yoksa ailedenmi kaynaklanan bir yetiştirme sorunundan mı kaynaklanıyor çok rahatsız edici bir özelliği var bende söyle düşünüyorum bana suanda en ufak bir şey için yalan söyleyen bir kuzen gelecekte sorun yaratır söyledikleri hayatımı etkiler bu yüzden arada sans veriyorum düzelebilirmi diye yok benim kafam rahat

İşin içine yalan girince daha da karmaşık oluyor. Ben kuzenimden yalan işitmedim. Eğer yalan söylemiş olsaydı, gözümden 2 kez fazla düşerdi. Ama şöyle bişey oldu; ben daha iş yerinde elemana ihtiyaç duyulduğunu ve bunu bana söylemediğini bilmiyordum. Annesinin kuziye söyle, beraber çalışın dediğini ve onun da 'ailesi izin vermez' dediğini de bilmiyordum. Tüm bu yaşananlardan önce bize geldi, havadan sudan konuştuk. Konu mesai saatlerinden açıldı ve bana 'bugün 1de gidiyorsam yarın 2de gidiyorum, DİĞER ÇALIŞAN ARKADAŞIMLA dönüşümlü olarak gidiyoruz işe' dedi. Bana diğer arkadaşının nalan olduğunu söylemedi, çünkü tepki vermemi istemedi. Aptal yerine konuldum resmen, hani ağlayan çocuğun eline bi oyuncak tutuşturursunuz susması için, bana da gerçeği söylemedi, oyaladı. Ne derse desin, isterse dünyanın en pamuk kalpli kızı rolünü yapsın, ben bugünleri unutmam. Unutamam...

Benim kuzenimde bir enteresan ben gitmiyorum diye hayıflanıyordu geçenlerde ablam doğum yaptıktan sonra saat 9:30 onlara gittik hastane cıkışı yengemle eve girdi ben uyuyacağım dedi sonra annesinden meyve istemiş yatacak insan bide ben ordayken beni çok seven kişi bunu yapınca soğuyorum

Benim kuzenimde bir enteresan ben gitmiyorum diye hayıflanıyordu geçenlerde ablam doğum yaptıktan sonra saat 9:30 onlara gittik hastane cıkışı yengemle eve girdi ben uyuyacağım dedi sonra annesinden meyve istemiş yatacak insan bide ben ordayken beni çok seven kişi bunu yapınca soğuyorum

Seninki daha ilginçmiş. Ama boşvermek lazım bence, onun keyfini mi bekleyecekmişsin. Biraz mesafe koy, bi daha 'bize gelmiyorsun, arayıp sormuyorsun' derse sen de ona cevabını ver, geliyorum ama senin yüzüme baktığın mı var de mesela. Kimsenin gönlünü zorla yapmana gerek yok bence...

Ya gerçekten kimsenin keyfini yapamam kimse benim keyfimi falan yaptıkları yok o yüzden bende görüşmemekle huzur duyuyorum napim bana zararı dokunan yararı olmayan insanları hayatıma dahil edemem kolayda cıkarırım birebir yakınım annem babam kardeslerim olmadıgı sürece

Bugün bi de gelmiş bana twitterdan laf dokunduruyor. Kendini suçsuz ilan ediyor alttan alta.
Ben arayıp sormamışım ve trip atıyormuşum. Zaten doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmuş. Kendine, beni ötekileştirmiş olmayı yakıştıramamış olsa gerek, benim tavrımı 'trip olarak görüyor. Ona açıklama fırsatı tanımamışım. Hahah neyi açıklayacakmış ki daha? Herşey güneş kadar açık ve net. Açıklamasını dinlerken içimden de beni nasıl kandırmaya çalıştığını düşüneceğim. Hem bu saatten sonra bana açıklama yapması neyi değiştirir ki? Onun arkadaşlığı benim için çürüdü, üstüne bişeyler daha koymaya çalışsam zaten yıkılır, sağlam olmaz.
Öte yandan da 'inceldiği yerden kopsun' mantığıyla hareket etmişim, öyle demiş. Bi kere incelen bi arkadaşlığımız yoktu ki kopmasını isteyeyim. Arkadaşlığımıza balta vuran o oldu ama şu an bunu göremeyecek kadar kör. Ayrıca nalanla arkadaş olmasının işine geldiğini bi türlü kabullenemiyor.

Bu kız kendini kandırıyor bence.

Kızlar...
Son noktayı koyduk galiba bugün.
Trip atmamış olmama rağmen triplerimden bıktığını söyledi bana.
Ayrıca da bana 'gel kuzim gel gel gel' demeyecekmiş çünkü yorgunmuş.
Kızlar bu ne demek! Bi bebeğe kucak açarsın da 'gel gel' dersin ya aynen onun gibi bi tabir bu.
Yaşımız aynı, seviyemiz aynı ve o, kendini benden bi basamak yukarıda mı görüyor?
Neye dayanarak yapıyor bunu? Aynı şekilde mektubunda da konuşmuştu.
Bana 'kuzimin bir bildiği vardır' elbet demem gerektiğini söylemişti. Aynı duruş, aynı duygu: kendini benden büyük görme duygusu, aşağılayıcı bakış açısı...
Ben de dayanamadım ve aşağılamalarından yorulduğumu söyledim. Beni küçük görme hakkını nereden buluyor bu kız?
Artık ne ona ne de arkadaşlarına saygım ve sevgim kalmadı.
Böyle bi insanla devam edilir mi kızlar? Haksız mıyım bu konuda? Siz söyleyin...

Kızlar...
Son noktayı koyduk galiba bugün.
Trip atmamış olmama rağmen triplerimden bıktığını söyledi bana.
Ayrıca da bana 'gel kuzim gel gel gel' demeyecekmiş çünkü yorgunmuş.
Kızlar bu ne demek! Bi bebeğe kucak açarsın da 'gel gel' dersin ya aynen onun gibi bi tabir bu.
Yaşımız aynı, seviyemiz aynı ve o, kendini benden bi basamak yukarıda mı görüyor?
Neye dayanarak yapıyor bunu? Aynı şekilde mektubunda da konuşmuştu.
Bana 'kuzimin bir bildiği vardır' elbet demem gerektiğini söylemişti. Aynı duruş, aynı duygu: kendini benden büyük görme duygusu, aşağılayıcı bakış açısı...
Ben de dayanamadım ve aşağılamalarından yorulduğumu söyledim. Beni küçük görme hakkını nereden buluyor bu kız?
Artık ne ona ne de arkadaşlarına saygım ve sevgim kalmadı.
Böyle bi insanla devam edilir mi kızlar? Haksız mıyım bu konuda? Siz söyleyin...

Edilmez tabiki, boşver ya ciddiye bile alma. Kendini üstün gören insanlar kendilerini geliştiremez, yerinde sayarlar. Sen kendi hayatına bak. Hobiler edin, gez toz..

Bir bakmışsın, üstünlük kompleksi aşağılık kompleksine dönüşmüş, seni kıskanmaya başlamış deliler gibi.. Hep öyle olur ya :))

Edilmez tabiki, boşver ya ciddiye bile alma. Kendini üstün gören insanlar kendilerini geliştiremez, yerinde sayarlar. Sen kendi hayatına bak. Hobiler edin, gez toz..

Bir bakmışsın, üstünlük kompleksi aşağılık kompleksine dönüşmüş, seni kıskanmaya başlamış deliler gibi.. Hep öyle olur ya :))

Aslında hayatımda değişen pek bişey olmadı, bu yüzden çok etkilemiyor beni ama şu kendini üstün görme huyu asla aşağılık kompleksine dönüşmez bence. Denizde kum kuzenimde üstünlük duygusu... :) Beni kıskanacağını pek sanmıyorum çünkü o her zaman 'en mükemmel' olduğunu sanıyor. Ama en büyük dileğim bana muhtaç olması, beni nasıl üzdüyse aynısını yaşasın. Eğer bi gün hatasını 'anlayabilir' ve bana geri dönerse yüzüne bakmayacağım. Bunun gerçekleşmesini o kadar çok istiyorum ki, yapmacıklığın kar getirmediğini anlasın o zaman...

Son düzenleme:
İşyerinde çekildikleri fotoğrafları nispet yapar gibi facebooka koymuşlar.
Bu pişkinlik derecesinde bişey artık yaa.
Kızlar, çok sinirliyim.
Düşünmemeye çalışıyorum ama 'triplerinden bıktım' lafı aklımdan çıkmıyor.
Of oof! İki günde nasıl da aklıma çöreklendi, çıkmıyor bi türlü...

Son düzenleme:
Gerçekten de en güzeli düşünmemek.
İlk zamanlarda aklıma sürekli gelirdi ve moralim bozulurdu.
Şimdi aklıma gelse de moralim bozulmuyor.
Ama evet benden daha sosyal ve çevresinde çok arkadaşı var, yine de benim yerimi kimse tutamaz.
Ona dair tek duam; benim değerimi anlaması ve pişman olarak benden özür dilemesi. Bana yaşattığı hayal kırıklığını yaşasın ve ne hissettiğimi o zaman daha iyi kavrasın.
Benim kalbim kırık...

Son düzenleme:
Back