Onun beni sevdiğinden şüphem yoktu hiç. Ben düz bi insanım, canım cicim olamam kimseyle. Öyle cici elbiselerim yoktur, asabiyimdir. Belki de onu şımartmadığım, kendim olduğum için hep geri planda kaldım. Bilemiyorum. İçimden gelmeyen tavırları sergilemek hoşuma gitmiyor, ama galiba o canım, cicim, tatlımlı konuşmayı seviyor. İyice soğudum ondan bugün.Sorun şu ki, esaslı olarak yanımda olan tek arkadaşımdı o benim. Şimdi onu da hayatımdan çıkarmak istediğime göre artık tamamen yalnızım.
Yalnızlık allaha mahsus canım biz varız , bence takma çünkü ben eminim birgün gelip özür dileyeceğine bunan inan..
Desteğin için teşekkür ederim. :) Zaten burası da olmasa, çatlardım galiba çünkü, aşırı sinirli bi yapım var, düşündükçe kasılıyorum. Ama ciddi ciddi söylemeliyim ki ben özür dilemesini istemiyorum. Bana yaşattığı o duyguyu özür geçirmez. Çoğu kez onu arayıp sormadığımdan yakınır, bana hayırsız kuzi der ama onun attığı kazığın yanında benim vefasız tavırlarım çok masum kalır.
Kızlar, öncelikle destekleriniz için teşekkür ederim.
Kafamı toparlamak için 5 gün evden uzaklaştım, amcamlara gittim. Ben oradayken kuzenim gelmiş. Bana bi mektup bırakmış. Önce kardeşime okuttum telefonda, sonra da eve gelince kendim bi daha okudum. Kendini savunmuş tabi ki. Eğer onu gerçekten tanısaymışım 'kuzenimin bi bildiği vardır mutlaka, aklına gelmişimdir' diye düşünmeliymişim. Ama öyle değil, benim bildiğim kuzenim bana sormalıydı, cevabı benden duymalıydı. Ben es geçildim, beni aklına getirmiş, sonra benim yerime karar vermiş ve ben buna tepki vermemeli miydim? Mektupta benden beklediği iyimserliği kendisi sergilemiş, sana kucağım hep açık, ne zaman gelmek istersen sarıp sarmalarım seni demiş bana. Ama artık yüzüne bile bakmak istemiyorum, çünkü iyimser bi tavır takınarak vicdan azabı çekmemi istedi bence. Ben, azarlar gibi bi mesaj attım ya ona, o da mektubunda iyilik perisi olmayı ve aklımı çelmeyi düşünmüş.
Ben kararımı verdim çoktan, 'ben yokum artık' dedim ve geri dönmeyeceğim. Mektubunu da yırttım attım.
Bence tepki göstermekde haklısın kimse kayıtsız kalamazdı.Ama sende benım gıbı arkadaş veya dost edinmekde sıkıntı yaşıyorsun anladığım kadarıyla.Her insan hata yapar ve bu kişi yıllardır bağrına bastığın bir dostun ise bence öyle hemen bitti deyip çekip atma tabi yaşananlar bizim okuduğumuz kadar sade değildir elbetteki ama sen bu kadar seçici bir insan iken bu kişiyi bu kadar sevmiş isen zamanında kuzenininde kaliteli bir insan olmalıdır bence bitti dememelisin
Aslında barışsak nasıl olur diye düşündüm. Ama farkeden bişey olmaz ki. Beni baş tacı yapacak hali yok ya. O kızla yine konuşacak, iş arkadaşı kalmaya devam edecek, bi çok şey paylaşacaklar. Ben bunları gördükçe aklıma yaşadığımız bu olay gelecek. 'En yakın' arkadaşıyla mutlu olsunlar. Böyle konuşmuyorken en azından onu kafama takmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?