• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri otacı 10bitki özlü şampuan

bugün sakarya da bir sürü eczane gezdim hepsinde otacı şampuan yok dediler ..bir çoğuda artık üretilmiyor ki dedi.. sitesinde satış var diyor.galiba talep yok diye getirilmiyor.

ben de otacının ince telli saçlı için olan şampuanını kullanıyorum. Çok güzel bir şampuan bir günde yağlanan ve matlaşan saçlarım 2. günüde çok iyi durumda ve benim saç dökülmemide azalttı. Tresanı bende kullnmıştım o da iyi fakat benim saçlarımda boya olmadığı halde bile saçları çok kurutuyor...

ben de otacının ince telli saçlı için olan şampuanını kullanıyorum. Çok güzel bir şampuan bir günde yağlanan ve matlaşan saçlarım 2. günüde çok iyi durumda ve benim saç dökülmemide azalttı. Tresanı bende kullnmıştım o da iyi fakat benim saçlarımda boya olmadığı halde bile saçları çok kurutuyor...

evet ya Tresan benim saçlarımı da kazık gibi yapmıştı..

yorumlarınızı okudum ben de kullanmak istiyorum bu şampuanı :) aktarda mı parfümeri de mi yoksa eczanede mi bulabilirim?

ben otacının kuru yıpranmış ve boyalı saçlar için olanı lily-kremli olanını kullanıyorum beyaz zambak kokulu içinde de o dimethicone yok saç kremi olarak da 10 bitki özlü olanı kullanıyorum onun içinde de yok :):62:

canım ben boyalı saçlar için olan beyaz zambak özlü olan şampuanını ve 10 bitkili saç kremini kullanıyorum ilk bikaç gün şampuan sanki keçe gibi yaptı diye düşünmüştüm üzülmüştüm ama saç kremi bi harika olduğu için pek önemsemiyodum (kıvırcık saçlıyım kremsiz olmuyo) ama düzenli kullanmaya başlayınca o kadar memnun kaldım ki saçlarım sürekli pırıl pırıl en son boyamı ocak sonu gibi yapmıştım kendi saç rengime dönmüştüm hala pırıl pırıl saçlarım yumuşacık oda arkadaşım saçıma sürekli bi şeyler sürdüğümü düşünüyo ama ben bazen duştan sonra hiç bir şey sürmüyorum saçıma

pantene ve elidor ben de kafamı tırnaklamışım gibi sulu ve kanlı iltihaplara sebep oluyodu o yüzden uzun süreli kullanamadım otacıyı da kullanmaya yeni başladım bilirsiniz belki kıvırcık saçlar elektriklenirse iğrenç olur benim saçlarım açıcı falan uygulandı kızıldan kahveye döndü falan yıpranmıştı biraz ona rağmen şuan çok sağlıklı gözüküyo :)

saç kremi adaçayı gibi kokuyo biraz ben çok beğeniyorum çok güzel yumuşacık yapıyo :) umarım sen de alırsan eğer güzel etki eder :):16:

bende aldım bu otacıdan bakalım nasıl bi şampuanmış:26: bide panten yeşil yeniçıkanından aldım ikisiyle de yıkarım:9:

Back