• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri otacı 10bitki özlü şampuan

Miracle*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
203
0
96
İstanbul
Slm kızlar =)
uzun zamandır otacının 10bıtkı ozlu sampuanını almak ıstıyordum. kısmet duneymıs ..
bı arkadasımın tavsıyesı uzerıne aldım ( ıkımızın de sacında boya yok . ) kızın sacları cok saglıklı uzuyo ve ıpek gıbı .. ben de sac konusundakı herseye bayıldıgımdan , gıttım ve parfumerıden aldım .
eve gelınce hemen yıkadım saclarımı ve resmen kafamı ferahlattı , saclarım kolay sekıl aldı ve kırıklarım neredeyse yok gıbı .. bı de uzun zamandır kuru olan saclarım cıddı bıcımde yumusadı b
saclarında boya olmayan ve bıtkısel urun arayan herkese tavsıye ederım ..
deneyın ve burada deneyımlerımızı paylasalım :1hug:

benim saçımda boya yok
otacı bi yerden duydum sanki a.s
bende denemek istiyorum
fiyatını birde içinde hangi bitkiler yazdıyorsa eger ayzabilir misin canım
bide içinde dimeticone var mı =)

250ml'i 3ytl , 500ml'i 6.5ytl cnm . ben parfumerıden 5ooml'i 7.5gbı bı fıyata aldım ama otacının sıtesınde 6.5dıo .
Adaçayı, Kekik, Nane, Ardıç , Melisa, Lavanta, Papatya , Mersin , Biberiye , Sığla var hayatm .

*Doğal bitki özlerine has kalıcı ve hoş kokusuyla
Yağlı ve normal saçları tertemiz yapar.
*Saçlara sağlık ve canlılık vererek kırılmalarını
önleyen bitki özleri içerir.
*Saçlara bahar tazeliği vererek,canlı ve dolgun
bir görünüm kazandırır.

ben alırken bakmadım ama eve gelınce gordum dimethicone varmıs :(
neyse ama yınede bu kadar bıtkıyı bı arada bulmak guzel ..
kokusu da cok gzel bıtkı cayı gbı ve hala kokusu duruyo sacımda =)

cok saol hayatım yaa ben ilk önce 250 ml alayım bakalım memnun kalcak mıyım ?
bayılıyorum ben bitki kokularına missss gbi :) içinede çamterebentin koyarım

yanı acıkcası dimethicone benım sınırımı bozdu ılk ama sonra kuruyunca sacım dıger dimethicone ıceren sampuanlara nazaran cooook daha ıyı geldıgını farkettım boylece suan cok mutluyum =)
gdıp gelıp aynaya bakıorum :D
bende ıcıne cam terebentını koymayı dusunuorum cnku bıtkısel sampuanlarla kullanılınca daha faydalı oluo =))
umarım memnun kalırsın cnm ben ılk yıkamada cok memnun kaldımm ..

saol canım ya tresan düşünüodum papatya özlü olan bunun içindee papatya varmış hemde bunda biçok bitki var ben yine bi bunu deniyeyimde..=)

rıca ederım cnm =)
bnd tresan dusunuodum ama sonra okudugum kadarıyla kımsenın sacına ıyı gelmemıs :S
papatyalısı da boyalı saclar ıcınmıs .. sende de boya varsa otacıyı tavsıye etmıyorum cnku annem zamanında kullanmıs ( tabı kac yıl once orasını allah bılır :p ) sacları kece gıbı olmus ..

aa yokmus cnm sımdı gordum (a)
bı de otacının bakım yagı ıle tonıgı varmıs sıtesınde gordum ..
bakım yagı oldukca zengın onu alsam mı karar veremıorum cunku dun biopon sac maskesı aldım ve otacının etkısını gormek ıcın daha kullanmadım ..
ayy resmen catlagım yanı :D:D dax supergro yu da kullanmak ıstıorum ..

dimeticene yok muuuuu a.s.
ayy süper ya bende var zannetim ohhh saol cnm ya
burdaki parfumeride buldum tresan almaktan vazgectim .. bunu alcam ben :lepi:
canım saçım boyasız vede sarı saçlarım açık kumral gbi açık saçlıyım diye bi etki yapmaz umarım
a.s.

cnm hyr dimethicone var maalesef =( ama ztn tresan'da da var .. ben de ılk onu dusundm ama ddgm gbı memnun kalmayan cok kısı gordum.
benım saclarım da acık kumral bende bı yan etkı yapmadı ..

neyse artık salla onu :lepi:
sanki eskiden hiç dimeticone kullanmıoduk a.s
neyse zaten dierlerine nazaran çok daha iyiymiş
yarın alıcamda şampuanımın bitmesi lazm :D yarıda daha artık 2 hafta sonra fln denerm =)

bugun mrkette gordum ben de otaci mi alsam sebamed mi alsam dedim gittim sebamed aldim..
otacinin kucuk siselerinden kalmamisti
bir dahaki sefere onu deniyim olmazsaCADIARZU

bugun mrkette gordum ben de otaci mi alsam sebamed mi alsam dedim gittim sebamed aldim..
otacinin kucuk siselerinden kalmamisti
bir dahaki sefere onu deniyim olmazsaCADIARZU

cnm ya ben de ılk kucuk sısesını almak ıstedım ama kalmamıstı ben de buyugunden aldım ..
ben eskıden sebamed kullanmıstım yaglı saclar ıcın olanından .. bna nedense ıyı gelmemıstı fisfisfis

cnm ya ben de ılk kucuk sısesını almak ıstedım ama kalmamıstı ben de buyugunden aldım ..
ben eskıden sebamed kullanmıstım yaglı saclar ıcın olanından .. bna nedense ıyı gelmemıstı fisfisfis
su an cok felaket durumdalar hic olmazsa biraz deniycem iyi gelmezse bende degistiririm..:delphin:

neyse artık salla onu :lepi:
sanki eskiden hiç dimeticone kullanmıoduk a.s
neyse zaten dierlerine nazaran çok daha iyiymiş
yarın alıcamda şampuanımın bitmesi lazm :D yarıda daha artık 2 hafta sonra fln denerm =)

aynen cnm yaa :D
bence kafana takarsan kotu etkısını gorursun ..
valla ben sampuanımın bıtmesını hıc bekleyemıorum :D skldgm an yenı alıorum kalanını evdekıler kullanıo .. evde kocaman bı gliss druo :roflol:

kafam karıştı ya ben 1,5 aydır dove terapy kullanıyordum koyu mavi olandan o kadar nem veriyorduki saçım yumuşak güzel gorunuyordu kokusuda çok guzeldi şuan şampuanımın yarısındayım bu dove bana çok iyi geldi degiştirsem miiii değiştirmesem mi ya otacı iyi gelmesse ? off bak şimdi kafam allak bullak oldu :((

kafam karıştı ya ben 1,5 aydır dove terapy kullanıyordum koyu mavi olandan o kadar nem veriyorduki saçım yumuşak güzel gorunuyordu kokusuda çok guzeldi şuan şampuanımın yarısındayım bu dove bana çok iyi geldi degiştirsem miiii değiştirmesem mi ya otacı iyi gelmesse ? off bak şimdi kafam allak bullak oldu :((

cnm ne bılıyım yanı ben degısıklık sevıyorum sampuan konusunda .. otacının kucuk boyunu al ıstıosan olmadı ıhtıyacı olan bırılerıne verırsın hem 3ytl .
benım otacı kullanmamın sebebı bıtkısel seylerın bana kozmetıkten daha ıyı gelmesı . yanı 16yasındayım ve suslu bı kız oldugum ıcın cok kozmetık kullanıorum . bu yasta cıldıme fln zarar vermek ıstemıorum yerimseniben yıne de karar senın ..

Back