• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ota poka kusen koca

Belki küsmesinin ardında başka bi sebep vardır başka bişeyi kafasına takıyodur bunlarıda bahane yapıyodur konuşmadan çözülcek bişey degil yani biz nedesek boş eşini en iyi sen tanıyosun söyle yap böyle yap diyip yanlış yönlendirmek dogru degil bence karsına alıp neden böyle davrandıgını sor bilmeden bişeymi yaptım kırıldın diye sor durup dururken kimse böyle davranmaz diye düşünüyorum nacizane fikrim kolay gelsin buarada

Benimde nisanlim ayni sekilde askerde komutanina kusmuslugu var ;) artik umursamiyorum kustu mu birsey olmamis gibi devam ediyorum ustune dusmuyorum kendi kendine barisiyor tekrar ;)

Valla ya artik canim cicim demekten bende biktim. Ben kabahatliymisim gibi bide beyimizin gonlunu yapiyoz.
Aman canım sakin aliskanlik yapmasın. İleri yaşlardaki hali babam işte. İnsan kendi çocuğuna 3 4 ay kuser mi ya ? Saçma sapan bi sebepten üstelik. Ben söyle yaptım mesela bir konu konusuluyorya en alakasız bir yerde aman susun babam şimdi kuser dedim hunharca güldüm :KK45: en saçma yerde noldu baba kustun mu dedim :KK45: valla kaç yıllık adam huy değiştirdi. Son 4 5 aydır hiç birimize kusmuyor. Bu bir mucize :KK45:

Ayyyy yarama bastın arkadaşım ondan bitanede bende var. Misal Bazen ben küserim kırdığını anlasın die adam," sen bana küstün diye bana küser " al birde burdan yak zeytin yağı gibi üste cıkar ya..
şeytan diyor bas kalayı sanada küsme huyundan diye aç ağzını say sayıştır, çarp kapıyı çık git..
bune be yeni gelin gibi edalar hele ki bir erkekte.

Ayyyy yarama bastın arkadaşım ondan bitanede bende var. Misal Bazen ben küserim kırdığını anlasın die adam," sen bana küstün diye bana küser " al birde burdan yak zeytin yağı gibi üste cıkar ya..
şeytan diyor bas kalayı sanada küsme huyundan diye aç ağzını say sayıştır, çarp kapıyı çık git..
bune be yeni gelin gibi edalar hele ki bir erkekte.[/QUOTE
Aynen yaaaa bazen bizdede oyle oluyor hooooppp birden bakmisim benim kusmem gerekirken o kusmus allah sabir versin canim cok zor

Bilinçli yapıyorlar bence cnm bakıyorlar işler karışıyor paçayı kurtaramayacaklar çözüm küsmek diye düşünüp küsüp çenemizden kurtuluyorlar. Seni bilmemde benim çenemde açıldığında 3 yıllık ömrünü 10 dakikada yerim..
Buyüzden küserek kaçış yolu açıyor sanırsam!!

Bilinçli yapıyorlar bence cnm bakıyorlar işler karışıyor paçayı kurtaramayacaklar çözüm küsmek diye düşünüp küsüp çenemizden kurtuluyorlar. Seni bilmemde benim çenemde açıldığında 3 yıllık ömrünü 10 dakikada yerim..
Buyüzden küserek kaçış yolu açıyor sanırsam!!
Benim cenemde ayni senden ama kussede kurtulus yok yine susmuyorum yine susmuyorum

Sen de Rahat ol canım. Kendi işini kendin hallet kocanın dediği gibi. Biraz yalnız kalsın aklı başına gelir diye düşündüm şuan

Git annenin evindekini al lafını duyunca şile tarafına eşimle gezmeye gittiğimizde kahvaltı yaptığımız yerin sahibi 70 lerinde karı kocaydı.
Amca oturdu yanımıza velhasıl başladı muhabbete yaşlılarla uzun uzun konuşmayı sever eşim konu nerden geldiyse video kasetler video oynatıcılara geldi döndü karısına srnin babamın evinde video oynatıcımı vardı sen babanın evinden cıktın ben sana herşeyi aldım yani erkek milletinin her yaşında karısının annesinin evi ağzından düşmez
Bişe olur git annenin evine
Bişe istersin annenin evindemi vardı istiyorsun
Bişe alır annenin evinde yoktu.
Sizinki level atlamış annenin evinden televizyonu al :D

yani şimdi tv konusunda adam da bira haklı yahu. Ne demek sen git yüz bende rahat rahat tv izliyim. Kocam bana böyle bişey dese bende git kendine tv al o zaman derim. Bir güzel de grip atarım yani. Kurulan cümlenin meali, ayy bıktım senden artık, sureklı elin kumanda da boğdun beni Bi git de kafamı dinleyeyim. Nyani ben bunu anlardım.

Sevgili forumdaslarim herkese merhabalar konu basliginda goruldugu uzere sevgili kocacim son bir senedir bir huy edindi ve herseye kusmeye basladi ☺ guluyorum ama sinirden. Mesela dun tv izlerken durmadan degistirip duruyor. Bende dedim ki degistirip durma. Havuza git biraz yuz istersen dedim. Bende rahat rahat tv izleyeyim. Durdu dedi ki kendine bir tv al yatak odasinda izle. Sonra dedi ki annenlerdeki tv bosta duruyor git onu al ordan izle. Bende dedim ne alaka. Ne bicim konusuyorsun falan. Asil sen konusmalarina falan dikkat et falan dedi. Her seferinde bi konusmalarina dikkat et. Valla yoruldum. Evlenmeden once ben kuserdim ama evlendikten sonra hiç kusluge falan gelemiyorum. Ne onerirsiniz ? Valla sinirlerim bozuluyor artik. Uzattikca da uzatir. Sorun yapilacak ne var ortada anlamadim. Valla bazen bogazina yapisasim geliyor
ay valla benim bile sinirim bozuldu şu anda en sinir olduğum şey Allah kolaylık versin :(

Back
X