Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bazı bölümlerde taban puanı ve başarı sıralaması yazmıyor.Bu bölümler yazılabilir mi? Yazılır diyende var yazma belli değil onlar diyende...Bir de size danışayım dedim.
Arkadasım, sıralaması ve puanı bellı olmayan bolumler daha once ogrencı almadıgı ıcın sıralaması ve taban puanı yok. O bolumler, bu sene ılk defa ogrencı alacaktır. Yazabılırsın tabıı kı ıcın rahat olsun.
Bu sene ilk defa öğrenci alacak bölümler onlar
Çevre illerin sıralamalarına bak çok yüksek ihtimal benzer olur
Ona göre yazar yada yazmazsın
Kolay gelsin
Arkadasım, sıralaması ve puanı bellı olmayan bolumler daha once ogrencı almadıgı ıcın sıralaması ve taban puanı yok. O bolumler, bu sene ılk defa ogrencı alacaktır. Yazabılırsın tabıı kı ıcın rahat olsun.
Bu sene ilk defa öğrenci alacak bölümler onlar
Çevre illerin sıralamalarına bak çok yüksek ihtimal benzer olur
Ona göre yazar yada yazmazsın
Kolay gelsin
canım ben tamamen şansımı deneyeceğim.Ama şu ingilizce yeterlik durumu kötü yaa.. aslında benim için sorun değil 5 sene okumak ama annem durduk yere surat asıyor. Üstüme geliyor