Osym fotograf sorunu

Mrvyrgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
3
0
28
Arkadaslar merhaba ben osym sisteminde kayitli fotografimi degistirilmesi icin basvurmustum ve bi sure sonra bana 08 ile 09 eylülde degistirebilecegim soylendi fakat ben unuttum bugun hatirladim fakat resmi tatil biliyorsunuz sanirim bi 9 gunde sürecek. Acaba bu tatil sonunda fotografimi degistirmek icin osym il.koordinatorlugune gidersem degistirirlermi yoksa artik degistiremycekmiyim ne yapmaliyim bilen arkadaslar varsa yardimci olabilir mi ? Bu arada kpss ye giricem benim icin onemli bi sorun

Geçti o günü bitti o verilen sürede değiştirmeniz gerekiyordu pazartesi sondu ve bitti

Canım iyi ama bana zaten pazartesiye bile verilmedi ki 2 gun sadece bu fotograf oyle veya boyle konulacak tekrar dilekce gonderemezmiyim veya tatil bitisinde osym merkezine gitsem ne biliyim cozulemezmi yani sınav heba olacak

Sınav neden heba olsun anlamadım
Tarihi dolmadan mı değiştirmek istiyorsunuz onun için mi dilekçe verdiniz

Benim KPSS başvuru sürecinde tarih dolmamıştı
Sınava gireceğim zaman dolmuştu ama sıkıntı olmuyor başvuru zamanındaki fotoğraf çıkıyor sınav giriş belgesinde
Fotoğrafın süresi doldu ise yeni başvurularda uyarı veriyor değiştirin diye

Evet ben süresi dolmadan dilekce vermistim ve fofotgrafim kaldirildi sistemde fotografim yok suan canım

X