How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ösym den mesaj geldi ?????

pembepatiks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
1.418
2.969
133
arkadaşlar internetten başvuru yapmıştım bugün msj geldi parayı yatırdığınız halde başvuru yapmadığınız belirlendi diye böyle bi msj gelen var mı sordum sorun olmaz dediler çünkü oturum açtığığımda başvuru yaptınız yazıyor ne yapsam kafam karıştı

arkadaşlar internetten başvuru yapmıştım bugün msj geldi parayı yatırdığınız halde başvuru yapmadığınız belirlendi diye böyle bi msj gelen var mı sordum sorun olmaz dediler çünkü oturum açtığığımda başvuru yaptınız yazıyor ne yapsam kafam karıştı

2014-KPSS Lisans basvurunuzu tamamladiysaniz, 14 Mayis 2014, saat 14:35'te Merkezimiz tarafindan gönderilen SMS'i dikkate almayiniz. ÖSYM

Az önce bu msj geldi bana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2014-KPSS Lisans basvurunuzu tamamladiysaniz, 14 Mayis 2014, saat 14:35'te Merkezimiz tarafindan gönderilen SMS'i dikkate almayiniz. ÖSYM

Az önce bu msj geldi. Endişe edecek birşey yok yani.

tekrar msj geldi başvurunuzu tamamlamışsanız msjı dikkate almayınız diye yarım saatliğine paranoyak oldum Allah seni bildiği gibi yasın ösym :27:

Az önce bu msj geldi. Endişe edecek birşey yok yani.

sağol cnm ilgin için ders çalışıyordum aklım çıktı msjı görünce

Back