• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖSYM basın açıklaması !!!

Geçen yılki paunlarımız mı hala geçerli,anlamadım ben tam olarak
Kafam bu yıl o kadar çok karıştı ki :44:

Geçen sene en fazla 75 puan alınıyordu bu sene 60.

Sonunda karara vardılar puanlar hesaplanmaya başlandı umarım yarın bir gün açıklarlar ne yıldı ama..........:31:

Düşmeyecek ya,şuan haberlerde de eskisi gibi olacak deniliyor
Okul puanının yanından okul başarısıda alınacakmış
Artık seneye değişecek heralde

Ee bi çok yerde eskisi gibi deniliyo
Benim eskide anladığım en yüksek 75,neyse puanlar açıklanınca anlayacağım durumu:31:

eskiden aobp vardı ya o yüzden eskisi gibi deniliyor 75 olayı bitti yani :1: aynen canım o pek önemli değil zaten 60 a düşse de düşmese de herkesten aynı oranda puan kırılacağı için önemi yok :)

Ee bi çok yerde eskisi gibi deniliyo
Benim eskide anladığım en yüksek 75,neyse puanlar açıklanınca anlayacağım durumu:31:

Bu açıklama sadece AOBP'yi kapsıyor.En yüksek AOBP okul birincisi için en yüksek 500 üzerinden alınıyordu. Katsayı alan içi 0,15 ti.
En yüksek 500 x 0,15 =75 puan geliyordu.
Şimdi de yine en yüksek 500 puan ama katsayı alan içi alan dışı 0,12 olarak değişti.Katsayı kalktı.
Yani 500 x 0,12 =60 puan en yüksek oluyor canım.

Bu açıklama sadece AOBP'yi kapsıyor.En yüksek AOBP okul birincisi için en yüksek 500 üzerinden alınıyordu. Katsayı alan içi 0,15 ti.
En yüksek 500 x 0,15 =75 puan geliyordu.
Şimdi de yine en yüksek 500 puan ama katsayı alan içi alan dışı 0,12 olarak değişti.Katsayı kalktı.
Yani 500 x 0,12 =60 puan en yüksek oluyor canım.

Ee o zaman neden ösym yayınladı bunu,yargıtayın kararını,bu zaten bildiğimiz bişeydi
Hala çözemedim bu işi :1:
Dediğim gibi açıklanınca anlayacağım bu paun işini

Son düzenleme:
Back