Öss yi kazandım

Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar.Bnde Dokuz eylül Uni. Uluslararası iliş. (ing) okuyorum 2. sınıfa geçtim.Bu sene girmiştim sınava tekrardan.Yakındoğu Üniversitesi Hukuk (burslu) kazandım ama gidemeyeceğim kıbrıs ta yaşam çok zor diyorlar..

:.................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende halkla ilişkiler kazandım. ama yaşım 25. aranızda benim gibi sonradan okuyanlar oldumu? kendimi büyük hissedermiyim herkesin içinde. ya da diğer okuyanların tepkisi ne olur? varmı aranızda benim durumumda olan kişiler? fikirlerinizi bekliyorum:uhm:

kızlar bende halkla ilişkiler kazandım. ama yaşım 25. aranızda benim gibi sonradan okuyanlar oldumu? kendimi büyük hissedermiyim herkesin içinde. ya da diğer okuyanların tepkisi ne olur? varmı aranızda benim durumumda olan kişiler? fikirlerinizi bekliyorum:uhm:

ben üni okumuorum ama okuyan ark.larım we her yaştan insan olduğunu sölüolar hatta 35 40 yaşlarında bile warmış işinde mewkisini yükseltmek için okuyanlar warmış yani hiç sıkıntı yapma bence tebrik ederim bu arada umarım başarını dewam ettirirsina.s.

mrb canım bende 24 yaşındayım muhasebe öğretmenliğini kazandım ölesine girmiştim olacağını sanmıyordum kontenjan artınca oldu işte ama bende sen gibi düşünüyorum kayıt yaptıranlar hep benden küçüktü ama okumak güzel şey aklıam takmamaya çelişiyorum sende takmakaydirigubbakcemile5:kahve:

Eğitim durumun liseyken nasıl sbs de 1. oluyorsun?:sm_confused:Sbs ye orta 1-2 griyor.

mrb canım bende 24 yaşındayım muhasebe öğretmenliğini kazandım ölesine girmiştim olacağını sanmıyordum kontenjan artınca oldu işte ama bende sen gibi düşünüyorum kayıt yaptıranlar hep benden küçüktü ama okumak güzel şey aklıam takmamaya çelişiyorum sende takmakaydirigubbakcemile5:kahve:

tebrik ederim canım. umarım iyi gecer. benim kayıt yaptırdığım okulda yaş ortalaması 18-19 :))
inşallah problem olmaz.

X