Öss yi kazandım

Ben de Giresun - Şebinkarahisar Gıda teknolojisine yerleştim, hakkımızda hayırlısı.
İkinci öğretim :KK43: ama yine de sevinçliyim. Tek üzüntüm bursa ihtiyacım olacak.
Hepinizi tebrik ediyorum kızlarrr :KK66:))

canım tebrik ederim öncelikle ama bende bir öğretmen olarak sana şu tavsiyede bulunuyorum çalışmak için sakın mebe güvenme onların işi belli olmaz sen okurken işinide ayarlamaya bak 4 sene biter nasılsa diplomalı işsiz olma. osym+mebin izlediği politika kpss engelini çıkarır önüne.
tavsiyem bu benim okul hayatında başarılar

canım tebrik ederim öncelikle ama bende bir öğretmen olarak sana şu tavsiyede bulunuyorum çalışmak için sakın mebe güvenme onların işi belli olmaz sen okurken işinide ayarlamaya bak 4 sene biter nasılsa diplomalı işsiz olma. osym+mebin izlediği politika kpss engelini çıkarır önüne.
tavsiyem bu benim okul hayatında başarılar

Öneriniz için teşekkür ederim, benimki iki yıllık. 4 yıllığa geçiş yapmak ve beslenme ve diyetetik okumak istiyorum.

guya puanlar duscekti
milim oynamamış yine
neyse
benim de kardeşim çokk şükür tıp fakultesini kazandı
idealistti ve hedefine ulaştı
Allah inş herkesinkinin tamamına erdirir
Ben de doktor ablası olacağım bu arada-tatlicadiarzu-

bende kütahya bilgisayar programcılıgına yerleştim:)okadar sevinçliyimki anlatamam..istediigim bi bölümdü çünkü..herkese başarılar dilerim..

sınavı kazanan arkadaşları tebrik ediyorum öğrencilik hayatınızda başarılar dilerim

tebrik ediyorum, hayırlısı olsun....kazanan arkadaşların KK ya okulu bitirdikleri günü de yazmalarını görürüz inşallah..hadi bakalım başarılar...

yurtlara başvuracak arkadaşlar "kredi ve yurtlar kurumuna başvurular" ınternetten olacak galiba 15 - 24 ağustos arası, sayfa açılmıyordu ama yine de arada bir sayfasına bakmayı unutmayın...okullara kayıtlar 24 ağustostan sonra...her üniversite "yeni kazananlar için neler yapmaları gerekenleri web sitelerinde açıklar, kazandığınız okulun işlemlerini de oralardan takip edin...

herkesi tebrik ederim Şeniz ben de ankara üniversitesi arkeoloji kazandım, herkes burun kıvırıp ''başka biyer tutmuyo muyduu?'' dese de ben çok istiyodum, çok mutluyum, kendimi geliştirip iyi bi arkeolog olmak için elimden geleni yapıcamm hihoyyyt

kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
kızım da ist.ünv.işletme fakültesi işletme bölümünü kazandı.avcılar da.

kadıköyde oturuyoruz.

hiç sorun değil toplu taşımalar artık çok iyi her yöne bol bol vasıta var.
kadıköyde oturup avcılar a giden varsa nasıl gittiğinizi söylerseniz sevinirim.

sekerler tebrik ederima.s. ben bu sevıncı yasayalı 3 sene oldu.ee baba evinden ayrılma zamanı:a015: yok artık oyle anne dızlerıne yatıp sohbet etmeler hayat actı kollarını beklıyo.Hadı bakalım bende varım hihoyyytdıyeceksınız (evimi özledim bennsenağlama)

bende 2005 yılında
sizin yaşadıklarınızı yaşadım
dumlupınar üniversitesi muhasebe kazanmıştım...
18 yaşındaydım ve insan ayaklarının üzerinde durmasını parasını idare edip yaşamayı
öğreniyor en önemliside insanları tanıyorsunuz...
iyiyi doğruyu görüyorsunuz...
şimdi DGS ile işletme okuyorum...

herkesi tebrik ediyorum :1hug:

hakkınızda hayırlısı olsun...

Tebrik ederim canım.Benim ablam da bu yıl mezun oldu yapı öğretmenliği bölümünden.
Ben de kamu yönetimi bölümüne yerleştim sırnaşık şey

X