Öss yi kazandım

yaaa ben kazanamadım ne güzel çoğunuz yerleşmişsiniz benim puanım sözel 1, bölüm 292 ydi 2 senelik tercih ettiğim için 0,3 le çarpıldı 259 oldu çocuk gelişimi yazdım 2 yıllık bide bankacılık olmadı artık ek yerleştirmelere düz lise mezunuyum ek yerleştirmelerde yine çocuk delişimi yazsam olurmu sizce

tebriklerrr hepimiz üni.li olduk bu sene desenize bend eniğde biyoloji kazandımmm:KK70:

yaaa ben kazanamadım ne güzel çoğunuz yerleşmişsiniz benim puanım sözel 1, bölüm 292 ydi 2 senelik tercih ettiğim için 0,3 le çarpıldı 259 oldu çocuk gelişimi yazdım 2 yıllık bide bankacılık olmadı artık ek yerleştirmelere düz lise mezunuyum ek yerleştirmelerde yine çocuk delişimi yazsam olurmu sizce

ÖSYS İÇİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR şutarafagitti

canım burdan bakabilirsin boş kontenjan var mı, kaçla kapatmış, öss puanıyla mı almış meslek lisesi çıkışlıları mı?

canım düz lise mezunu olarak 2 yıllık çoçuk gelişimi bölümüne girmen çok zor..ama yinede dene istersen tercihini yap..fakat o bölümle sınırlı kalma..biliyorsun meslek liseleri öncelikli oluyor...eğer maddi durumun yeterli gelirse özel üniversitelerde 2 yıllık çoçuk gelişimi bölümüde mevcut..başarılar dilerim allah gönlüne göre versin.:nazar::nazar:

arkadaşlar taban puanlara acayip yükselmiş uçuyor...düşme yok puanlarda yükselme var..seneye ben ne yapıcam ...çok korktum puanları görünce.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yoooooooooooo tersine çok düşmüş puanlar :):):):):) hemde çook ,bende gazi işletme iö e grdm !! :)

Bende öss öğrencisiyim son senem lisedeki 2009 össye gireceğim ardından 1 hafta sonra ydsye bana tavsiyeleri olan varmııııııııııııııııııııııııııııııııııı lütfen çok stresliyim de :KK43:

canım seni çok iyi anlıorum çunku beni öss de mahweden stres oldu sınawa uykusuz girdim malesef üstelik 3.girişim we gercekten cok emek wermıstım ama olmadı yınede hazırlandıgım sure ıcınde sakındım bunu saglamaya calıs cunku stres yaparsan ılerleyen zamanda konuları yetiştirememe korkusu başlıcaktır o yuzden rahat ol hazırlandıgın süre içinde dersten başka bişi düşünme kalan zamanı hesaplama başarılar dilerim sana

arkadaşlar düzenli calışmanız benc eyeterlii illa kitap bitiricem sukadar soru çözücem falan yapmayın,ben mesela 3 sene aradan sonra girdim sınava vee mat2 yapmadımm sadece fen 2 calıştım onu yaptım bu neden oldu vakt ayrmadım son aylarda tutuştum napıcam die ama artık cok gectii siz düzenli çalışın hocalar anlattığı aksam gözgezdirin sasdecee klask ve en etkili yöntem benceee

teşekkür ederm :KK43: bir sürü masraf yapıldı ilk yıldan kazanmak istiyorum ama stresimi atmam lazım

X