Öss yi kazandım

elfida tebrik ederim canım....sen afyondamısın? yaşın kaç? nasıl yapmayı düşünüyorsun afyonda değilsen..merak ettim ...adına sevindim..darısı benim başımakaydirigubbakcemile5

gozun aydin cnm
rabbim yardimcin olsun insallah iyi yerlere gelirsin cnm

tebrik ederim
bende açoköğretim\dış ticaret bölümüne yerleştirildim..........

hayırlı olsun canım okumayı basaran cabalayan herkezin adına o kadar mutluyum ki buğün hep kazananların haberini alıyorum ne kadar ğüzel

Tebrikler hayırlı olsun.
Bende akdeniz üniversitesi m.y.o. inşaat bölümünü kazandım... Allah yar ve yardımcımız olsun...

Bende açıköğretim okul öncesi öğretmenliğini kazandım.Yerleşen arkadaşları tebrik ediyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun.

kaç puan almıştın arkadaşım.
bende açıköğretimi en sona yazdım belkide olurdu..neyse.kısmet buymuş
Bende açıköğretim okul öncesi öğretmenliğini kazandım.Yerleşen arkadaşları tebrik ediyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun.

kaç puan almıştın arkadaşım.
bende açıköğretimi en sona yazdım belkide olurdu..neyse.kısmet buymuş

Canım ben 326 ile yerleştim.İlk tercihimdi açıköğretim geldi.Evli olduğum için aöf istemiştim şükürler :Saruboceq: olsun yerleştim.Bundan sonrası için sana başarılar diliyorum

Yerleşen herkesi tebrik ederim.Bende Anadolu üniversitesi işletme fakültesi işletme bölümüne yerleştim..

hayirli olsun tum arkadaslara,,, Acik ogretim ogretmenlik , ---bransi ne olursa olsun--- gercekten tek kelime ile akillica bir secim!

tebrik ederim kazanan tüm arkadaşları. allah zihin açıklığı versin. derslerinizde başarılar dilerim.

afyondayım ben zaten canım sınavada rastgele girdim tercihleride rastgele yaptım salladım tuttu yani allah hepimizin yardımcısı olsun herkese tşk ederim yerleşen arkadaşlarada başarılar dilerim

X